تیتر امروز

حشمت‌الله فلاحت‌پیشه: بابک زنجانی، نام بزرگی است که بسیاری افراد پشت او پنهان شده‌اند/ آینده ثابت خواهد کرد روس‌ها در جنگ دوازده روزه به اسرائیل کمک کردند/ واژه دشمن را از تندروها بگیرید، دچار لکنت خواهند شد/ کسانی که مردم را مشغول ناکجاآباد کردند، خودشان در سعادت‌آباد خانه می‌ساختند!
بایسته‌های تهران در عرصه سیاست داخلی و خارجی در دوره پساجنگ با رئیس پیشین کمیسیون امنیت ملی مجلس دهم

حشمت‌الله فلاحت‌پیشه: بابک زنجانی، نام بزرگی است که بسیاری افراد پشت او پنهان شده‌اند/ آینده ثابت خواهد کرد روس‌ها در جنگ دوازده روزه به اسرائیل کمک کردند/ واژه دشمن را از تندروها بگیرید، دچار لکنت خواهند شد/ کسانی که مردم را مشغول ناکجاآباد کردند، خودشان در سعادت‌آباد خانه می‌ساختند!

حشمت‌الله فلاحت‌پیشه، تحلیلگر ارشد مسائل بین‌الملل، استاد دانشگاه و رئیس پیشین کمیسیون امنیت ملی مجلس دهم، مهمان یکی دیگر از برنامه‌های «میدان پاستور» بود. دیدار در این برنامه با این استاد دانشگاه...
رای منفی ایران به قطعنامه تشکيل کشور فلسطین!/ پزشکیان و عراقچی در قطر/ توافق ایران و آژانس با تائید شورای عالی امنیت ملی
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

رای منفی ایران به قطعنامه تشکيل کشور فلسطین!/ پزشکیان و عراقچی در قطر/ توافق ایران و آژانس با تائید شورای عالی امنیت ملی

این صد و شانزدهمین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
مهدی خورشیدی: ایران نیاز به یک دنگ شیائوپینگ دارد/ اقتصاد کشور با تغییر وزیر و رئیس جمهور درست نمی‌شود/ روحانی سایه جنگ را از سر مردم کم کرد
گفت‌وگوی دیدار در برنامه «تیتر» با یک جامعه شناس

مهدی خورشیدی: ایران نیاز به یک دنگ شیائوپینگ دارد/ اقتصاد کشور با تغییر وزیر و رئیس جمهور درست نمی‌شود/ روحانی سایه جنگ را از سر مردم کم کرد

«تیتر» در یکی دیگر از برنامه‌های خود میزبان دکتر مهدی خورشیدی جامعه شناس و پژوهشگر حوزه توسعه بود؛ او در این گفت‌و‌گو تاکید کرد اگر همت مردم نبود امروز سعید جلیلی رئیس جمهور بود نه مسعود پزشکیان.

ترابی: دوست دارم گل قهرمانی را بزنم

مهدی ترابی هافبک هجومی گلزن پرسپولیس اعلام کرد به دنبال زدن گل قهرمانی برای تیم محبوبش در لیگ قهرمانان آسیا است.

کد خبر: ۱۰۹۲۳۰
۰۹:۳۵ - ۳۰ شهريور ۱۴۰۰

ترابی گل قهرمانی را بزنم

دیدارنیوز - پرسپولیس در مرحله یک‌هشتم نهایی لیگ قهرمانان در حالی از سد استقلال تاجیکستان عبور کرد که خیلی‌ها تصور می‌کردند این تیم بازی راحتی در پیش خواهد داشت. اما بازی برای شاگردان یحیی گل‌محمدی گره خورده بود تا اینکه در نهایت مهدی ترابی در دقیقه ۹۰ با یک شوت فوق‌العاده دروازه حریف را باز کرد. ترابی که در این بازی نشان داد یکی از مؤثرترین بازیکنان پرسپولیس است در خصوص صعود سرخپوشان به مرحله بعد و مسائل مختلف دیگر به سؤالات پاسخ داده است. ترابی تأکید می‌کند کار پرسپولیس برابر الهلال آسان نیست ولی به این موضوع اشاره دارد که آنها انگیزه زیادی دارند تا تیم عربستانی را شکست داده و تا فینال جلو بروند.

خیلی‌ها تصور می‌کردند شما بازی راحتی با استقلال تاجیکستان داشته باشید ولی به‌ نظر می‌رسید که تیم شما را اذیت کردند؟
می‌دانستیم بازی راحتی نداریم. استقلال تاجیکستان در مرحله گروهی به‌عنوان تیم اول صعود کرد و به تیمی مثل الهلال ۴ گل زد. خوشبختانه کادرفنی ما به بهترین شکل آنها را آنالیز کردند و توانستیم از یک بازی سخت برنده بیرون بیاییم.

قرار نگرفتن در شرایط مسابقات رسمی برای شما سخت بود، درست است؟
قطعا همینطور است و از طرفی بازی در زمین چمن مصنوعی هم کار را سخت‌تر کرد. البته کیفیت آن چمن از چمن‌های مصنوعی ایران بهتر بود ولی ما به بازی در آن ورزشگاه عادت نداشتیم و از طرفی استقلال تاجیکستان از حمایت هوادارانش بهره می‌برد.

در مورد گلی که زدی صحبت کن. آیا واقعا قصد داشتی شوت بزنی یا هدف تو سانتر کردن بود؟
وقتی رضا اسدی به من پاس داد در ابتدا می‌خواستم سانتر کنم ولی دیدم که گلر استقلال تاجیکستان جلو آمده و به همین دلیل ضربه‌ام را به قصد چارچوب زدم که گل شد. البته برد پرسپولیس مهم بود و واقعا مهم نیست که چه‌ کسی گل بزند. امیدوارم گل قهرمانی آسیا را هم بزنم تا هواداران را خوشحال کنم.

چرا زیاد خوشحالی نکردی؟
ما ۹۰ دقیقه دویده بودیم و واقعا خسته شده بودم. سعید آقایی نزدیک‌ترین بازیکن به من بود که خوشحالی‌ام را با او تقسیم کردم.

در مرحله بعد باید با الهلال بازی کنید، این قرعه را چطور می‌بینی؟
فرقی نداشت با چه تیمی روبه‌رو می‌شدیم چون وقتی هدفمان قهرمانی است، باید همه تیم‌ها را ببریم. اگر در این مرحله با الهلال روبه‌رو نمی‌شدیم، ممکن بود در مرحله بعد روبه‌رو شویم. ما در عربستان بازی می‌کنیم و قطعا کارمان سخت است ولی انگیزه زیادی داریم تا بتوانیم برنده از زمین بیرون بیاییم. مشکل ما این است که همچنان در شرایط بازی‌های رسمی قرار نداریم ولی باید تلاش کنیم تا نتیجه بگیریم.

بعد از بازی با استقلال تاجیکستان عکسی از یحیی گل‌محمدی و تو منتشر شد که سرمربی تیم با انگشت اشاره تو را نشان می‌داد. به‌نظر می‌رسد که گل‌محمدی بابت در اختیار داشتن فوتبالیستی مثل تو بسیار خوشحال است؟
ما بعد از بازی عکس گرفتیم ولی اینطور نیست که آقایحیی بابت حضور من در تیم خوشحال باشد. خوشحالی آقایحیی به‌ خاطر اتحاد و همدلی در تیم است و اینکه همه ما با غیرت و تعصب می‌جنگیم تا نتیجه بگیریم.

جدایی نوراللهی، کنعانی‌زادگان و مغانلو نمی‌تواند به پرسپولیس ضربه بزند؟
ما ۳ بازیکن خوب را از دست دادیم و برای آنها در تیم‌هایشان آرزوی موفقیت دارم. از طرفی بازیکنان خوبی به تیم اضافه شدند که کیفیت بالایی دارند و امیدوارم آنها خودشان را با شرایط پرسپولیس وفق داده و بدانند که در چه تیم بزرگی فوتبال بازی می‌کنند.

مغانلو بعد از جدایی از پرسپولیس عکس‌های دوران حضورش در پرسپولیس را از اینستاگرام پاک کرد. نظر تو چیست؟
من نمی‌توانم مغانلو را قضاوت کنم و نظری بدهم. مطمئنا او در زمان مناسب در این زمینه توضیحات خودش را خواهد داد.

فکر می‌کنی پرسپولیس ششمین قهرمانی پیاپی را کسب کند؟
تمام هدف ما همین است و می‌خواهیم هواداران را خوشحال کنیم. امیدوارم به‌ زودی شرایط هم برای حضور هواداران در ورزشگاه فراهم شود.

هواداران استقلال بر این عقیده هستند که پرسپولیس مشکلات استقلال را ندارد. تو با این موضوع موافقی؟
ما هم مشکل زیاد داریم ولی وقتی وارد زمین می‌شویم فقط روی موفقیت تیم تمرکز می‌کنیم. آقایان صدری و گل‌محمدی می‌توانند در مورد مسائل تیم صحبت کنند ولی اینطور نیست که پرسپولیس مشکلی نداشته باشد.

تو در رده باشگاهی یکی از بهترین و مؤثرترین بازیکنان بودی اما در تیم ملی خیلی کم بازی کردی. بابت این موضوع ناراحت نیستی؟
من هم دوست دارم در ترکیب اصلی تیم ملی بازی کنم ولی به هر حال نظر سرمربی مهم است. فکر می‌کنم موفقیت تیم ملی از هر چیزی مهم‌تر است چون وقتی تیم ملی موفق می‌شود، میلیون‌ها ایرانی خوشحال می‌شوند.

کار کردن با اسکوچیچ چطور است؟
دراگان مربی خوبی است و امیدوارم که با این مربی تیم ملی همیشه نتایج خوبی بگیرد.

آیا به جام جهانی صعود می‌کنیم؟
حرف‌زدن در مورد صعود هنوز زود است و ما ۲ بازی کلیدی داریم. به‌نظر من بازی با امارات مهم‌تر از بازی با کره است و اگر ۳ امتیاز این بازی را بگیریم، یک قدم مهم را در راه صعود به جام جهانی برداشته‌ایم.

تو به این فکر نمی‌کنی که در آینده راهی فوتبال اروپا شوی؟
واقعیت این است که زیاد به اروپا رفتن فکر نمی‌کنم و هم‌اکنون تمام تمرکزم روی بازی‌های پرسپولیس است. من در پرسپولیس خوشحال هستم و هدفم این است که جام‌های بیشتری بگیرم. هنوز به بحث حضور در اروپا فکر نمی‌کنم و دوست دارم از بازی در پرسپولیس لذت ببرم.

برچسب ها: پرسپولیس
ارسال نظرات
امروز پنجشنبه ۲۷ شهريور
امروز پنجشنبه ۲۷ شهريور
امروز پنجشنبه ۲۷ شهريور
امروز پنجشنبه ۲۷ شهريور