تیتر امروز

احمد مازنی: ما باید بتوانیم با هم کار کنیم، منصفانه رقابت کنیم و با هم ایران را بسازیم + عکس
گزارش اختصاصی دیدار از در مراسم گرامیداشت شهدای فتح خرمشهر

احمد مازنی: ما باید بتوانیم با هم کار کنیم، منصفانه رقابت کنیم و با هم ایران را بسازیم + عکس

رئیس پیشین کمیسیون فرهنگی مجلس شورای اسلامی گفت: «فرهنگ سوم خرداد را الگوی خود و فضای رقابتی منصفانه را ایجاد و فرهنگ گفت‌وگو را نهادینه کنیم.
در بازدید از سازمان ثبت احوال کشور

تاکید وزیر کشور بر حل و فصل نهایی مساله کارت‌های هوشمند

وزیر کشور از ریاست سازمان ثبت احوال خواست با توجه به دغدغه رییس جمهوری درباره تعیین تکلیف افراد فاقد ورقه (شناسنامه) و اتباع غیر ایرانی، صدور کارت هوشمند را تا حصول نتیجه پیگیری کند.

کد خبر: ۱۰۹۱۳۸
۱۲:۵۰ - ۲۹ شهريور ۱۴۰۰

تاکید وزیر کشور بر حل و فصل نهایی مساله کارت‌های هوشمند

دیدارنیوز: به گزارش پایگاه اطلاع رسانی وزارت کشور، احمد وحیدی در جریان بازدید پنج ساعته از سازمان ثبت احوال کشور با اشاره به اهمیت بالای این سازمان در کشور، گفت: دارایی‌های داده‌ای و فیزیکی این سازمان به عنوان سرمایه ملی کشور باید حفظ  و حراست هوشمندانه شود.


وزیر کشور همچنین از اتاق عملیات و کنترل سیستم‌های برخط و استعلام هویت الکترونیک و همچنین خط چاپ کارت ملی هوشمند و مراحل نهایی‌سازی کارت‌های ملی بازدید کرد و در جریان آخرین وضعیت پروژه کارت ملی هوشمند قرار گرفت.


وحیدی در این باره با اشاره به ضرورت حل مشکلات احتمالی شهروندان در موضوع صدور کارت هوشمند، از ریاست سازمان خواست با توجه به دغدغه آیت الله سید ابراهیم رییسی رییس جمهوری درباره تعیین تکلیف افراد فاقد ورقه (شناسنامه) و اتباع غیر ایرانی، این موضوع تا حصول نتیجه پیگیری شود.


رییس شورای امنیت کشور در پایان این بازدید بر حفاظت از دارایی‌های داده ای و فیزیکی این سازمان تاکید و گفت: در این عرصه معاونت توسعه مدیریت و منابع وزارت کشور مساعدت و حمایت‌های لازم را از سازمان ثبت احوال کشور به عمل خواهد آورد.


منبع: ایرنا
ارسال نظرات
نام:
ایمیل:
نظر:
بنر شرکت هفت الماس صفحات خبر
رپورتاژ تریبون صفحه داخلی
شهرداری اهواز صفحه داخلی