تیتر امروز

استقبال ايران از مذاکره واقعی با آمریکا/ خط و نشان پزشکیان برای خودروسازان/ باید راهی برای مذاکره پیدا کرد
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

استقبال ايران از مذاکره واقعی با آمریکا/ خط و نشان پزشکیان برای خودروسازان/ باید راهی برای مذاکره پیدا کرد

این صد و سی و دومین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که امروز دوشنبه ۲۶ آبان ۱۴۰۴ با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
زیدآبادی: آنقدر بر سر مجلس فیلتر گذاشتند که امروز صدای رسایی‌ها و ثابتی‌ها را از آن می‌شنویم/ پشت شما، جمهوری اسلامی است!/ عبدالکریمی: پشت من، هیچکس نیست، خداست!/ ناتو، صهیونیست‌ها و رضا پهلوی، نمی‌توانند برای ما دموکراسی بیاورند
در مناظره دو فعال سیاسی در دیدارنیوز مطرح شد

زیدآبادی: آنقدر بر سر مجلس فیلتر گذاشتند که امروز صدای رسایی‌ها و ثابتی‌ها را از آن می‌شنویم/ پشت شما، جمهوری اسلامی است!/ عبدالکریمی: پشت من، هیچکس نیست، خداست!/ ناتو، صهیونیست‌ها و رضا پهلوی، نمی‌توانند برای ما دموکراسی بیاورند

در ادامه سلسله مناظرات دیدارنیوز در خصوص مسائل روز کشور و منافع ملی، میزبان بیژن عبدالکریمی، استاد فلسفه دانشگاه و احمد زیدآبادی، روزنامه نگار و فعال سیاسی بودیم که در ادامه می‌‌خوانید.
سجاد عبدالله‌پور: اگر بپرسید علم بهتر است یا ثروت قطعا می‌گویم علم/ در کار روی اصول اخلاقی‌ا‌م پا نگذاشتم/ فکر می‌کردم در دبی برایم فرش قرمز پهن می‌کنند، اما اینطور نبود
گفت‌وگوی دیدار با یک کارآفرین

سجاد عبدالله‌پور: اگر بپرسید علم بهتر است یا ثروت قطعا می‌گویم علم/ در کار روی اصول اخلاقی‌ا‌م پا نگذاشتم/ فکر می‌کردم در دبی برایم فرش قرمز پهن می‌کنند، اما اینطور نبود

دیدارنیوز در یکی از گفت‌و‌گو‌های ویژه خود به سراغ سجاد عبدالله‌پور، مهندس معمار و کارآفرین که این روز‌ها در دبی زندگی می‌کند، رفته و از او درباره لایه‌های پنهان و پیدا مهاجرت و کار کردن در یک...

پرسپولیس به دنبال جام پیش از دیدار با الهلال

کادرفنی پرسپولیس با برگزاری دیدار سوپرجام فوتبال ایران پیش از شروع لیگ بیست و یکم و بازی با الهلال عربستان موافق هستند.

کد خبر: ۱۰۸۹۶۱
۱۰:۳۹ - ۲۸ شهريور ۱۴۰۰

پرسپولیس

دیدارنیوز - تیم فوتبال پرسپولیس در قرعه کشی مرحله یک چهارم نهایی لیگ قهرمانان آسیا رقیب الهلال شد تا در ورزشگاه الملز به مصاف تیم عربستانی برود.

طبق اعلام رسانه‌های سعودی ورزشگاه الملز ریاض که ۲۲ هزار و ۵۰۰ نفر گنجایش دارد میزبان این بازی حساس خواهد بود.

دیدار پرسپولیس با الهلال در تاریخ ۲۴ مهر برگزار می شود.
همچنین بازی النصر عربستان با الوحده امارات نیز قرار است در ورزشگاه خانگی النصر یعنی مرسول پارک در همین روز برگزار شود.

 پرسپولیس برخلاف سایر رقیبان خود هنوز در کوران مسابقات رسمی قرار نگرفته زیرا لیگ برتر فوتبال کشورمان هنوز برگزار نشده است.

برهمین اساس شنیدیم پرسپولیسی‌ها برخلاف گذشته موافق برگزاری سوپرجام پیش از دیدار با الهلال عربستان برابر فولاد خوزستان بوده و می توانند به آن به چشم بازی تدارکاتی نگاه کنند.

البته در همه جا رقابتهای سوپرجام پیش از شروع فصل جدید برگزار می شود تا تیم‌ها با همان تقریبا ترکیب فصل پیش به میدان بروند اما در فوتبال ایران این ماجرا فرق دارد و روال خاصی برای این بازی وجود ندارد.

این بار سازمان لیگ در صدد است تکلیف سوپر جام را پیش از شروع لیگ بیست و یکم تعیین کند و بابت انجام این بازی حساس دچار بحران نشود.

البته سازمان لیگ با مشکلات دیگری نیز برای برگزاری دیدار سوپرجام مواجه است. تیم ملی ایران دو دیدار حساس در چارچوب مسابقات مرحله نهایی انتخابی جام جهانی ۲۰۲۲ قطر برابر امارات (۱۵ مهرماه سالجاری) و کره جنوبی (۲۰ مهرماه) دارد و از طرفی پرسپولیس نیز باید روز شنبه ۲۴ مهرماه سالجاری به مصاف الهلال عربستان برود.

بنابراین سازمان لیگ به راحتی نمی تواند تصمیمی در خصوص تاریخ برگزاری سوپرجام بگیرد اما به نظر می رسد این مرتبه باشگاه پرسپولیس از انجام این دیدار همواره پرحاشیه استقبال کند.

با برگزاری سوپر جام پرسپولیسی ها می توانند دو هدف را با یک تیر نشانه بروند؛
اول آن که یک دیدار تدارکاتی مناسب و البته رسمی (!) پیش از دیدار مهم یک چهارم نهایی لیگ قهرمانان آسیا مقابل فولاد خوزستان برگزار کنند.

دوم اینکه با پیروزی احتمالی جلوی فولاد خوزستان و قهرمانی در سوپرجام با اعتماد به نفس و روحیه بالاتری مقابل الهلال عربستان صف آرایی کنند.

برچسب ها: پرسپولیس
ارسال نظرات