تیتر امروز

شادی برای «یلدا» با جیب خالی/ از شاهنامه خوانی و فال حافظ تا قصه حسین کرد شبستری
روایت دیدار از قدیمی‌ترین جشن ایران زمین در این روزها

شادی برای «یلدا» با جیب خالی/ از شاهنامه خوانی و فال حافظ تا قصه حسین کرد شبستری

هر سال وقتی آذر خانم (آذرماه) می‌خواهد رخت خود را جمع کند و برود یک اتفاقی می افتد که برای ایرانیان مقد است آن هم اجرای آیین شب چله یا همان یلداست اما این روزها همه می‌گویند چه یلدایی وقتی جیب...
اشرف بروجردی: قوانین حمایت از زنان روی کاغذ ماند/بدون حضور زنان توسعه‌ای در کشور اتفاق نمی‌افتد/ چرا در احزاب سیاسی زنان حضور کمتری دارند
بازخوانی یک گفت و گو

اشرف بروجردی: قوانین حمایت از زنان روی کاغذ ماند/بدون حضور زنان توسعه‌ای در کشور اتفاق نمی‌افتد/ چرا در احزاب سیاسی زنان حضور کمتری دارند

هشتم خرداد ۱۴۰۲ دیدارنیوز میزبان اشرف بروجردی اولین معاون زن دولت خاتمی بود. درگذشت او بهانه‌ای شد تا گفت‌وگوی پیشین را با ملاحظه اینکه حرف‌های او همچنان محل تامل است باز نشر کنیم.
محمود فتوحی: ایران امروز را، رسانه‌های داخلی و خارجی می‌سازند/ از دوره صفویه به بعد، وطن معنای ملک را پیدا کرد/ در ادبیات معاصر، مفهوم ایران تا حدودی ریزش پیدا کرد
گفت و گوی دیدار در برنامه «گپی نو» با پژوهشگر نام آشنای ادبیات فارسی:

محمود فتوحی: ایران امروز را، رسانه‌های داخلی و خارجی می‌سازند/ از دوره صفویه به بعد، وطن معنای ملک را پیدا کرد/ در ادبیات معاصر، مفهوم ایران تا حدودی ریزش پیدا کرد

در هفتمین برنامه از گپی‌نو، با محمود فتوحی، استاد و پژوهشگر نام‌آشنای ادبیات فارسی به گفت‌و‌گو پرداختیم و با او پیرامون مفهوم ایران در شعر فارسی خصوصا قصاید مدحی سخن گفتیم.

جلسه طولانی مدیران بارسلونا برای تغییر وضعیت موجود

خوان لاپورتا، رییس باشگاه بارسلونا، شب گذشته و پس از شکست برابر بایرن مونیخ جلسه‌ای را با رافائل یوسته و متئو آلمانی، قائم مقام و مدیر فوتبال باشگاه، برگزار کرد و دیرتر از حالت معمول نوکمپ را ترک کرد.

کد خبر: ۱۰۸۶۷۳
۱۵:۰۰ - ۲۴ شهريور ۱۴۰۰

جلسه مدیران بارسلونا

دیدارنیوز - شب گذشته دو تیم بارسلونا و بایرن مونیخ در اولین دیدار از مرحله گروهی فصل جدید لیگ قهرمانان در ورزشگاه نوکمپ به مصاف یکدیگر رفتند که این بازی با نتیجه 0-3 به سود شاگردان یولیان ناگلزمان به پایان رسید. این شکست باعث شد که هواداران بارسلونا بسیار عصبانی شوند و زنگ خطر برای مدیران تیم نیز به صدا درآید.

این احساس خطر به حدی بود که خوان لاپورتا که در نوکمپ حضور داشت، پس از بازی فورا با رافائل یوسته و متئو آلمانی، قائم مقام و مدیر فوتبال بارسلونا، دیدار کند. این جلسه بین مدیران اصلی باشگاه تا ساعاتی پس از نیمه شب طول کشیده و تقریبا ساعت دو نیمه شب بود که یوسته و آلمانی با یک خودرو از ورزشگاه نوکمپ خارج شدند. لاپورتا کمی دیرتر این ورزشگاه را ترک کرد.

تصمیم فوری در این جلسه اتخاذ نشد، بلکه دلایل رسیدن بارسا به این نقطه بررسی شده و فرمول‌هایی برای تغییر مسیر و بازگشت به راه درست از سوی مدیریت باشگاه مدنظر قرار گرفت.

فرد دیگری که ورزشگاه را دیرتر از حالت عادی ترک کرد جرارد پیکه بود که پس از نیمه شب و تقریبا دو ساعت پس از پایان بازی با خودروی شخصی خودش از این ورزشگاه خارج شد اما دلیل حضور این بازیکن در نوکمپ تا دیروقت هنوز مشخص نیست. 

منبع: ورزش 3
برچسب ها: بارسلونا
ارسال نظرات
امروز دوشنبه ۰۱ دی
امروز دوشنبه ۰۱ دی
امروز دوشنبه ۰۱ دی
امروز دوشنبه ۰۱ دی