تیتر امروز

افزایش سهم مالیات؛ اصلاح ساختار یا فشار بیشتر بر مردم؟/ خصوصی‌سازی یک رویا بود/ فیلم ۱۰۰ میلیاردی، کارت زرد به وزیر!
مجله اقتصادی دیدارنیوز با اجرای لیلا قصاب‌زاده

افزایش سهم مالیات؛ اصلاح ساختار یا فشار بیشتر بر مردم؟/ خصوصی‌سازی یک رویا بود/ فیلم ۱۰۰ میلیاردی، کارت زرد به وزیر!

این بیست و یکمین برنامه مجله اقتصادی دیدارنیوز است که با اجرای لیلا قصاب‌زاده به بررسی آخرین اخبار اقتصادی ایران و جهان در هفته گذشته می‌پردازد و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم شما مخاطبان...
ترامپ: لازم باشد باز هم به ایران حمله می‌کنیم/ آمادگی اسرائیل و ایران برای دور تازه جنگ؟/ عراقچی: تا جبران خسارت نشود، مذاکره بی‌مذاکره
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

ترامپ: لازم باشد باز هم به ایران حمله می‌کنیم/ آمادگی اسرائیل و ایران برای دور تازه جنگ؟/ عراقچی: تا جبران خسارت نشود، مذاکره بی‌مذاکره

این صد و سیزدهمین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
نقد و بررسی چرایی افزایش خشونت علیه زنان در ایران/ الهه حسین نژاد قربانی کدام خشونت شد؟
دیدار با حضور کارشناسان برگزار کرد

نقد و بررسی چرایی افزایش خشونت علیه زنان در ایران/ الهه حسین نژاد قربانی کدام خشونت شد؟

نقد و بررسی چرایی افزایش خشونت علیه زنان در ایران، موضوع نشست تخصصی بود که پیش از آغاز جنگ با حضور حسین بیات، وکیل پایه یک دادگستری و پوران‌دخت نیرومند روانشناس بالینی برگزار شد.

رکورد تزریق واکسن برکت در پایگاه اشراق

رسول شفیع، معاون مدیر اجرایی شرکت برکت، گفت: امکان تزریق روزانه ۴ هزار دوز از واکسن برکت در پایگاه اشراق تهران وجود دارد و رکورد دار است.

کد خبر: ۱۰۸۵۱۱
۱۴:۱۶ - ۲۳ شهريور ۱۴۰۰

ارائه و تزریق واکسن برکت

دیدارنیوز ـ رسول شفیع معاون مدیر اجرایی شرکت برکت درباره جزئیات واکسیناسیون عمومی در تهران اظهارداشت: این شرکت از ابتدای اردیبهشت تا پایان خردادسال جاری باهدف اجرای فاز مطالعاتی خود از پایگاه‌های مدیریت بحران در مناطق ۴، ۱۶، ۶ و ۲۱ استفاده کرد و خوشبختانه نتایج مثبتی را در این دوره داشتیم که منجر به صدور مجوز سازمان غذا و دارو برای واکسیناسیون عمومی شد.

وی عنوان کرد: از ابتدای مرداد که در مرحله واکسیناسیون عمومی قرار داریم، پایگاه اشراق از سوی سازمان مدیریت بحران شهر تهران بدین منظور اختصاص داده‌شده است.

شفیع خاطرنشان کرد: در این پایگاه در هرروز امکان تزریق واکسن به ۴ هزار نفر راداریم. همچنین طراحی فضای آن به‌صورتی است که به‌صورت هم‌زمان به ۳۶ نفر واکسن تزریق می‌شود و رکورد دار است.

مدیر اجرایی شرکت برکت با اشاره به این‌که فرآیند نوبت‌دهی در این مرکز به‌صورت مکانیزه و به روش بانکی انجام می‌شود، اظهار کرد: حداکثر زمانی که مراجعه‌کنندگان به این مرکز برای تزریق واکسن باید وقت بگذارند ۱۰ الی ۱۵ دقیقه است. این امر منجر به رضایت ۹۹ درصدی مراجعه‌کنندگان شده است.

شفیع با اشاره به این‌که تخصیص پایگاه‌های بیشتر به واکسیناسیون عمومی واکسن برکت منوط به تأمین بودجه جهت تجهیز پایگاه‌ها است، گفت: رایزنی‌های لازم با سازمان مدیریت بحران شهر تهران صورت گرفته و با تأمین اعتبار برای تجهیز پایگاه‌ها از سوی ما، پایگاه‌های بیشتری از سوی این سازمان بدین منظور اختصاص می‌یابد.

وی در پایان ضمن قدردانی از همراهی و کمک‌های سازمان مدیریت بحران شهر تهران در فاز مطالعاتی و نیز واکسیناسیون عمومی این واکسن گفت: حاصل این همراهی دریافت مجوز واکسن و به ثمر رساندن آن تا مرحله واکسیناسیون عمومی است.

منبع: فارس
ارسال نظرات
امروز شنبه ۱۱ مرداد
امروز شنبه ۱۱ مرداد
امروز شنبه ۱۱ مرداد
امروز شنبه ۱۱ مرداد