تیتر امروز

رای منفی ایران به قطعنامه تشکيل کشور فلسطین!/ پزشکیان و عراقچی در قطر/ توافق ایران و آژانس با تائید شورای عالی امنیت ملی
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

رای منفی ایران به قطعنامه تشکيل کشور فلسطین!/ پزشکیان و عراقچی در قطر/ توافق ایران و آژانس با تائید شورای عالی امنیت ملی

این صد و شانزدهمین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
مهدی خورشیدی: ایران نیاز به یک دنگ شیائوپینگ دارد/ اقتصاد کشور با تغییر وزیر و رئیس جمهور درست نمی‌شود/ روحانی سایه جنگ را از سر مردم کم کرد
گفت‌وگوی دیدار در برنامه «تیتر» با یک جامعه شناس

مهدی خورشیدی: ایران نیاز به یک دنگ شیائوپینگ دارد/ اقتصاد کشور با تغییر وزیر و رئیس جمهور درست نمی‌شود/ روحانی سایه جنگ را از سر مردم کم کرد

«تیتر» در یکی دیگر از برنامه‌های خود میزبان دکتر مهدی خورشیدی جامعه شناس و پژوهشگر حوزه توسعه بود؛ او در این گفت‌و‌گو تاکید کرد اگر همت مردم نبود امروز سعید جلیلی رئیس جمهور بود نه مسعود پزشکیان.
دین ناب محمدی(ص) باید مورد توجه قرار بگیرد/ باید از تفسیرهای نادرست و ظالمانه فاصله بگیریم/ تحریف شخصیت‌های مذهبی و بدل ساختن آن‌ها به مقام خدایی، الگو بودن‌شان را زیر سوال می‌برد
در سی‌و‌نهمین برنامه دیدار اندیشه با سلیمانی اردستانی مطرح شد:

دین ناب محمدی(ص) باید مورد توجه قرار بگیرد/ باید از تفسیرهای نادرست و ظالمانه فاصله بگیریم/ تحریف شخصیت‌های مذهبی و بدل ساختن آن‌ها به مقام خدایی، الگو بودن‌شان را زیر سوال می‌برد

در سی‌ونهمین برنامه دیدار اندیشه با حجت الاسلام عبدالرحیم سلیمانی اردستانی با موضوع "محمد (ص) تحریف شده‌ترین شخصیت تاریخ" گفت‌و‌گو کردیم.

اعلام میزان سرمایه گذاری افغانستان در ایران

در پنج ماه اول امسال حجم سرمایه‌گذاری خارجی مصوب در بخش صنعت، معدن و تجارت نسبت به مدت مشابه سال قبل ۵۴ درصد کاهش داشته و امارات، ترکیه و افغانستان بیشترین حجم سرمایه‌گذاری را در کشور انجام داده‌اند.

کد خبر: ۱۰۸۲۱۱
۱۳:۵۰ - ۲۱ شهريور ۱۴۰۰

میزان سرمایه گذاری افغانستان در ایران ا

دیدارنیوز ـ جدیدترین آمار منتشر شده از سوی وزارت صنعت، معدن و تجارت (صمت) نشان می‌دهد که در پنج ماهه اول امسال، ۶۸ مورد سرمایه گذاری خارجی به ارزش بیش از ۴۸۵ میلیون دلار در کل کشور تصویب شده که از لحاظ تعداد ۱۲۶ درصد و از نظر ارزش ۴۴ درصد نسبت به مدت مشابه سال قبل کاهش داشته است. البته ۴۹ مورد از کل طرح‌ها با حجم سرمایه گذاری ۳۸۸ میلیون دلار، یعنی حدود ۸۰ درصد از کل، در بخش صنعت، معدن و تجارت بوده است. همچنین از این تعداد در بخش‌های صنعت، معدن و تجارت، ۱۹ مورد در حال بهره برداری و مابقی در حال طی مراحل اجرایی است.

بر اساس این آمار، سرمایه‌گذاری خارجی مصوب در بخش صنعت، معدن و تجارت در این مدت نسبت به مدت مشابه سال قبل از لحاظ تعداد تغییری نکرده، اما از نظر ارزش ۵۴ درصد کاهش داشته و به لحاظ تعداد پروژه‌ها، سهم بخش صنعت ۹۷.۹، معدن ۲.۱ و تجارت صفر درصد بوده است.

در این میان از بین ۴۹ مورد سرمایه‌گذاری خارجی در این بخش، ۱۹ شرکت با ۱۰۰ درصد سهامدار خارجی، ۲۱ شرکت بصورت مشارکتی با شرکای داخل (J.V) و ۹ مورد به صورت مشارکت مدنی، بیع متقابل و BOT اجرا می‌شود.

مهم‌ترین گروه‌های کالایی سرمایه‌پذیر

بر اساس اطلاعات منتشر شده از سوی وزارت صمت، بیشترین حجم سرمایه‌گذاری خارجی در دوره مورد بررسی نیز در گروه‌های ساخت رادیو، تلویزیون و وسایل ارتباطی با ۲۲۳.۳ میلیون دلار، ساخت مواد و محصولات شیمیایی با ۹۱.۷ میلیون دلار، ساخت فلزات اساسی با ۳۷.۴ میلیون دلار، ساخت چوب و محصولات چوب و چوب پنبه به استثنای مبلمان با ۷.۲ میلیون دلار بوده است.

پنج کشور اول از لحاظ ارزش سرمایه‌گذاری خارجی مصوب نیز کشور‌های امارات با ۳۱۸.۹، ترکیه با ۲۷.۵، افغانستان با ۱۵.۵، هنگ گنگ با ۷.۵ و آلمان با با ۶.۷ میلیون دلار هستند.

کرمان صدرنشین جذب سرمایه خارجی

در این میان، استان‌های کرمان ۶۴، مرکزی ۱۲، تهران ۱۰، آذربایجان شرقی ۹ و البرز پنج درصد از حجم سرمایه گذاری خارجی مصوب در بخش صعت، معدن و تجارت را جذب کرده اند.

سرمایه‌گذاری خارجی مصوب شامل کلیه درخواست‌ها اعم از سرمایه‌گذاری جهت ایجاد طرح‌های جدید، خرید سهام شرکت‌های موجود و همچنین سرمایه‌گذاری‌های خارجی در قالب ترتیبات قراردادی است.

برچسب ها: اقتصاد ایران
ارسال نظرات
امروز سه‌شنبه ۲۵ شهريور
امروز سه‌شنبه ۲۵ شهريور
امروز سه‌شنبه ۲۵ شهريور
امروز سه‌شنبه ۲۵ شهريور