تیتر امروز

زهرا نژاد بهرام: چرا به جای پس گرفتن ساختمان خانه اندیشمندان ساختمان خانه مداحان را پس نگرفتید؟ /کاش برای مقابله با فساد هم ۸۰ هزار داوطلب جمع می‌کردید/ اعضای شورای شهر چرا زاکانی را استیضاح نمی‌کنند؟
گفت و گوی دیدار در برنامه «تیتر» با عضو پیشین شورای شهر

زهرا نژاد بهرام: چرا به جای پس گرفتن ساختمان خانه اندیشمندان ساختمان خانه مداحان را پس نگرفتید؟ /کاش برای مقابله با فساد هم ۸۰ هزار داوطلب جمع می‌کردید/ اعضای شورای شهر چرا زاکانی را استیضاح نمی‌کنند؟

«تیتر» در یکی دیگر از سلسله برنامه‌های خود میزبان زهرا نژاد بهرام فعال سیاسی اصلاح طلب و عضو پیشین شورای شهر بود. او در این گفت‌و‌گو تاکید کرد که اگر شهرداری خانه اندیشمندان را به هر دلیلی تعطیل...
مذاکره، بدون دیکته شرایط/ ترور فرمانده نظامی حزب‌الله با اطلاع آمریکا/ ایران همچنان تشنه باران
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

مذاکره، بدون دیکته شرایط/ ترور فرمانده نظامی حزب‌الله با اطلاع آمریکا/ ایران همچنان تشنه باران

این صد و سی و چهارمین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که امروز دوشنبه ۳ آذرماه ۱۴۰۴ با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.

خواص ضد ویروسی داروی نقرس؛ راهی برای درمان کرونا

مطالعات اخیر نشان می‌دهد داروی تایید شده پروبنیسید که عمدتا برای درمان نقرس تجویز می‌شود، خواص ضد ویروسی وسیعی دارد و می‌تواند به گزینه اصلی برای درمان ویروس کرونا و سایر ویروس‌های تنفسی شایع و کشنده مانند آنفلوآنزا و ویروس سین‌سیشیال تنفسی (RSV) تبدیل شود.

کد خبر: ۱۰۸۱۴۹
۱۰:۲۱ - ۲۱ شهريور ۱۴۰۰

درمان کرونا با داروی نقرس

دیدارنیوز ـ به گزارش مدیکال نیوز، داروی پروبنیسید بیش از چهل سال است که در بازار موجود است و برای درمان نقرس مورد استفاده قرار می‌گیرد.

اسید اوریک محصول زائدی است که از تجزیه برخی از مواد غذایی به خصوص پروتئین‌ها در بدن تولید می‌شود.

تصفیه اسید اوریک در بدن توسط کلیه‌ها انجام می‌شود و این مایع مضر با ادرار دفع می‌شود؛ ولی زمانی که مقدار آن زیاد باشد، فرآیند تصفیه و دفع با موفقیت انجام نمی‌شود و مقدار اضافی آن در بدن جمع می‌شود.

افزایش غلظت اسید اوریک خون در نهایت تبدیل به کریستال‌های (دانه‌های بلوری) اورات می‌شود که در اطراف مفاصل و بافت‌های نرم تجمع می‌یابد. این کریستال‌های سوزن شکل مسئول التهاب و علایم دردناک نقرس هستند.

برخی از فاکتور‌ها احتمال بروز این بیماری را افزایش می‌دهند. این علایم عبارتند از:
• داشتن سابقه خانوادگی نقرس
• اضافه وزن
• داشتن مشکلات کلیوی
• قرار گرفتن در معرض سرب
• نوشیدن الکل
• مصرف برخی دارو‌ها به خصوص داروی‌های مدر یا نیاسین

داروی پروبنیسید مورد تایید سازمان غذا و داروی آمریکاست و کمترین عوارض جانبی را برای درمان نقرس به همراه دارد.

مطالعات جدید محققان دانشگاه جورجیا در آمریکا نشان می‌دهد این دارو می‌تواند یک گزینه مهم در درمان ویروس کرونا و سایر ویروس‌های تنفسی شایع مانند آنفلوآنزا و ویروس سین‌سیشیال تنفسی (RSV) باشد. ویروس سین‌سیشیال تنفسی شایع‌ترین علت بیماری دستگاه تنفسی تحتانی در نوزادان است.

ویروس‌ها برای تکثیر و رشد از سلول‌های میزبان کمک می‌گیرند، پروبنیسید فرآیند تکثیر سلولی را محدود می‌کند و مانع از آلودگی سلول‌ها با ویروس می‌شود.

بیماری کرونا تاکنون بیش از چهار میلیون نفر را در سراسر جهان قربانی کرده و گزینه‌های درمانی برای این ویروس بسیار محدود است. پروبنیسید به عنوان یک داروی ارزان و در دسترس می‌تواند گزینه درمانی موثری باشد.

نتایج این مطالعه در نشریه Nature's Scientific Reports منتشر شده است.

منبع: ایرنا
برچسب ها: کرونا
ارسال نظرات
امروز پنجشنبه ۰۶ آذر
امروز پنجشنبه ۰۶ آذر
امروز پنجشنبه ۰۶ آذر
امروز پنجشنبه ۰۶ آذر