تیتر امروز

ضوابط جدید برای فروش آنلاین طلا/ خروج گسترده کارگران افغان؛ بازار داخلی توان جایگزینی دارد؟/ گرانی‌ها در تره‌بار دیده شد!
مجله اقتصادی دیدارنیوز با اجرای لیلا قصاب‌زاده

ضوابط جدید برای فروش آنلاین طلا/ خروج گسترده کارگران افغان؛ بازار داخلی توان جایگزینی دارد؟/ گرانی‌ها در تره‌بار دیده شد!

این نوزدهمین برنامه مجله اقتصادی دیدارنیوز است که با اجرای لیلا قصاب‌زاده به بررسی آخرین اخبار اقتصادی ایران و جهان در هفته گذشته می‌پردازد و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم شما مخاطبان...
پلن B ایران و آمریکا چیست؟/ ماشه یا مذاکره؛ دیپلماسی بر سر دو راهی/ ترامپ: برای مذاکره با ایران عجله‌ای نداریم
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

پلن B ایران و آمریکا چیست؟/ ماشه یا مذاکره؛ دیپلماسی بر سر دو راهی/ ترامپ: برای مذاکره با ایران عجله‌ای نداریم

این صد و نهمین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
عباس امیری‌فر: کسی که گفت از اسرائیل اسناد جاسوسی دارد، چرا رو نکرد؟ /پرونده بقایی از تاجزاده سنگین‌تر بود اما ملغایش کردند/ احمدی نژاد دیگر وجود ندارد و به مزبله سپرده شد
گفت و گوی دیدار در ویژه برنامه «میدان پاستور» با یک فعال سیاسی اصولگرا:

عباس امیری‌فر: کسی که گفت از اسرائیل اسناد جاسوسی دارد، چرا رو نکرد؟ /پرونده بقایی از تاجزاده سنگین‌تر بود اما ملغایش کردند/ احمدی نژاد دیگر وجود ندارد و به مزبله سپرده شد

دیدارنیوز به مناسبت نخستین سالگرد ریاست جمهوری مسعود پزشکیان ویژه برنامه ای را با عنوان «میدان پاستور» طراحی و اجرا کرد. نخستین مهمان این ویژه برنامه عباس امیری فر، فعال سیاسی اصولگرا بود.

جوان ۱۸ ساله برنده تنیس یو اس اوپن زنان آمریکا شد

در فینال رقابت‌های تنیس آزاد یو اس اوپن، اما رادوکانو تنیسور زن جوان ۱۸ ساله موفق شد با فتح این جام معتبر اولین گرند اسلم خود را دشت کند.

کد خبر: ۱۰۸۱۳۸
۰۹:۳۴ - ۲۱ شهريور ۱۴۰۰

جوان ۱۸ ساله برنده تنیس یو اس اوپن زنان آمریکا شد

دیدارنیوز - در فینال رقابت‌های تنیس آزاد آمریکا، در بخش زنان اِما رادوکانو از انگلیس به مصاف لیلا فرناندز از کانادا رفت. این نبرد که یک مسابقه مهم میان دو تنیسور جوان بود، یکی از عجیب‌ترین رویداد‌های تنیس در بخش زنان بود چرا که این دو تنیسور فوق العاده جوان در مسابقات یو اس اوپن رقبای سرشناسی را شکست دادند و به این مرحله رسیدند.

در مرحله نیمه نهایی، رادوکانو که تنها ۱۸ سال سن دارد موفق به شکست ماریا ساکاری شده بود و فرناندز نیز آرینا سابالنکا را از پیش رو برداشته بود.

در هرحال این فینال جذاب میان دو تنیسور جوان از ساعت ۰۰:۳۰ آغاز شد. ست اول بازی فوق العاده جذاب بود و هر دو‌طرف تمام تلاش خود را به کار بستند، اما در نهایت این رادوکانو بود که موفق شد با نتیجه ۶-۴ این ست را پیروز شود.

رادوکانو که در این مسابقات حتی یک ست هم به رقبای خود نباخته بود، در ست دوم هم قدرت خود را نشان داد و با نتیجه ۶-۳ پیروز این ست و در نهایت پیروز مسابقه با حساب ۲-۰ شد.

رادوکانوی بریتانیایی در این مسابقات شگفت انگیز ظاهر شد و موفق به کسب اولین گرنداسلم خود شد. در این راه او رکورد‌های فراوانی را نیز ثبت کرد. او اولین تنیسور زن تاریخ است که در دومین گرنداسلم خود قهرمان می‌شود.

همچنین تا به حال هیچ تنیسوری در تاریخ نتوانسته از مرحله مقدماتی تا قهرمانی یک رویداد گرنداسلم پیش برود. ۲۰ برد و صفر باخت در ست ها، رکورد رادوکانو در مسابقات تنیس آزاد آمریکاست.  

در هرحال این دختر ۱۸ ساله نشان داد که در آینده حرف‌های زیادی برای گفتن خواهد داشت و می‌توان گفت این یک شروع برای ظهور یک ستاره در دنیای تنیس زنان است. گفتنی است، او نفر شماره ۱۵۰ تنیس زنان پیش از مسابقات یو اس اوپن ۲۰۲۱ بود.

منبع: طرفداری
برچسب ها: تنیس حرفه ای
ارسال نظرات
امروز شنبه ۲۸ تير
امروز شنبه ۲۸ تير
امروز شنبه ۲۸ تير
امروز شنبه ۲۸ تير