تیتر امروز

مهدی مطهرنیا: زمینه‌های فدرالیسم در ایران مهیا نیست/ چرا آینده ایران؛ نه ایرانِ آینده؟/ ایران، کشور نشاط، جشن و امید بود
در نشست گفتمان عمومی؛ مهارت‌های پیش‌بینی و آینده اندیشی مطرح شد

مهدی مطهرنیا: زمینه‌های فدرالیسم در ایران مهیا نیست/ چرا آینده ایران؛ نه ایرانِ آینده؟/ ایران، کشور نشاط، جشن و امید بود

نشست گفتمان عمومی، مهارت‌های پیش‌بینی و آینده اندیشی با حضور مهدی مطهرنیا، رئیس پژوهشکده آینده پژوهی سیمرغ به میزبانی دیدارنیوز برگزار شد.
امر به معروف باید در ساختار‌های حاکمیتی باشد نه برای چهار تار مو/ تقیه‌ علما، دین را حفظ نمی‌کند/ نباید با کل دنیا مقابله می‌کردیم
در سی‌ و پنجمین برنامه دیدار اندیشه با حجت الاسلام اکبرنژاد مطرح شد:

امر به معروف باید در ساختار‌های حاکمیتی باشد نه برای چهار تار مو/ تقیه‌ علما، دین را حفظ نمی‌کند/ نباید با کل دنیا مقابله می‌کردیم

در سی‌ و پنجمین برنامه دیدار اندیشه با حجت الاسلام محمدتقی اکبرنژاد مجتهد و مدرس حوزه، در ادامه موضوع "نقش خدا و مردم در تحولات اجتماعی" به تاثیر تقیه در کنش علماء دین پرداختیم.

هجوم همزمان طالبان، داعش، القاعده و شبکه حقانی به پنجشیر

یک چهره نزدیک به احمد مسعود گفته است که در طول روز‌های گذشته ۴۰ هزار نیرو به پنجشیر هجوم برده‌اند که از نیرو‌های طالبان، داعش، القاعده و شبکه حقانی تشکیل شده‌اند.

کد خبر: ۱۰۸۰۷۸
۱۵:۱۹ - ۲۰ شهريور ۱۴۰۰

هجوم همزمان طالبان، داعش، القاعده و شبکه حقانی به پنجشیر

دیدارنیوز: «قاسم محمدی» یک چهره نزدیک به «احمد مسعود» گفت: در روز‌های گذشته طالبان وارد پنجشیر شده و در حال حاضر ۷۰ درصد خیابان‌ها و معابر اصلی در کنترل طالبان است، اما هنوز دره‌های پنجشیر در کنترل کامل نیرو‌های مردمی است.

وی افزود: پس از آنکه اعضای طالبان وارد پنجشیر شدند، جنگنده‌های پاکستانی به کمک آن‌ها آمدند و محاصره آن‌ها شکسته شد و شب‌ها نیز بر فراز آسمان پنجشیر در حرکت هستند.

محمدی خاطرنشان کرد: به ادعای کشور‌های منطقه، ۴۰ هزار نیروی طالبان طی روز‌های گذشته وارد پنجشیر شده‌اند که شمال ۵ دسته هستند، یک دسته نیرو‌های طالبان، یک دسته حقانی، یک دسته القاعده و یک دسته داعشی‌هایی که از قومیت‌های مختلف در آن هستند.

وی ادامه داد: اکنون دیگر جنگ خارجی است و پاکستان و قطر از طالبان حمایت‌های مالی می‌کنند، امیدواریم که کشور‌های منطقه و جهان این موضوع را درک کنند.

محمدی همچنین گفت: بسیاری از خانواده‌ها از ترس منازل خود را ترک کرده و منطقه را ترک کرده‌اند، اما تعداد محدودی مانده‌اند.

وی همچنین درباره خروج احمد مسعود از پنجشیر نیز گفت: وی در مکانی امن حضور دارد و شایعه خروج وی از افغانستان و رفتنش به ترکیه یا کشور دیگری صحت ندارد و ارتباطش با دره پنجشیر برقرار است.

وی در خصوص وضعیت فعلی پنجشیر گفت: شب گذشته درگیری‌هایی چندساعته رخ داد، اما در حال حاضر وضعیت تقریبا آرام است.

منبع: فارس
ارسال نظرات
امروز پنجشنبه ۱۱ ارديبهشت
امروز پنجشنبه ۱۱ ارديبهشت
امروز پنجشنبه ۱۱ ارديبهشت
امروز پنجشنبه ۱۱ ارديبهشت
پرطرفدارترین ها