تیتر امروز

علی(ع) هیچ‌گاه جایگاهش در خلافت را همانند سلطانی قرار نداد که خود را فراتر از قانون، نقد و نظارت و اعتراض مردم بداند/ سیاست راه بلد می‌خواهد و برای اداره جامعه باید هنر سیاست‌ورزی دانست
در چهل‌و یکمین برنامه دیدار اندیشه با ناصر مهدوی مطرح شد:

علی(ع) هیچ‌گاه جایگاهش در خلافت را همانند سلطانی قرار نداد که خود را فراتر از قانون، نقد و نظارت و اعتراض مردم بداند/ سیاست راه بلد می‌خواهد و برای اداره جامعه باید هنر سیاست‌ورزی دانست

در چهل و یکمین برنامه دیدار اندیشه، مقارن با سالروز  ولادت مولی الموحدین حضرت علی (ع) با ناصر مهدوی در موضوع "علی؛ پدر در زندگی شخصی- پدر یا سلطان قدر قدرت در سپهر اجتماع" گفت‌و‌گو...
تجاوز هوایی آمریکا به کاراکاس/ ترامپ عکس مادورو را منتشر کرد!
آمریکا به ونزوئلا حمله کرد

تجاوز هوایی آمریکا به کاراکاس/ ترامپ عکس مادورو را منتشر کرد!

در پی حمله هوایی آمریکا به کاراکاس، پایتخت ونزوئلا، مادورو رئیس‌جمهور ونزوئلا اعلام کرد: در حال حاضر در حال بمباران کاراکاس هستند و این هشداری به تمام جهان است؛ آنها به ونزوئلا حمله کرده‌اند....
اعتراضات اقتصادی آری، ایجاد ناامنی نه!/ عدم توافق نتانیاهو و ترامپ برای اقدام نظامی علیه ایران/ پزشکیان: دیگر دلار ۲۸۵۰۰ تومانی به کسی نمی‌دهیم
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

اعتراضات اقتصادی آری، ایجاد ناامنی نه!/ عدم توافق نتانیاهو و ترامپ برای اقدام نظامی علیه ایران/ پزشکیان: دیگر دلار ۲۸۵۰۰ تومانی به کسی نمی‌دهیم

این صد و چهل و چهارمین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که امروز پنجشنبه ۱۱ دی‌ماه ۱۴۰۴ با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.

کرملین: تصمیمی برای پذیرش طالبان به‌عنوان دولت افغانستان نگرفتیم

سخنگوی کاخ کرملین با اشاره به اینکه مسکو هنوز تصمیمی درباره به‌رسمیت شناختن گروه طالبان به‌عنوان دولت جدید کابل نگرفته‌، گفت ابتدا باید حرف و عمل طالبان با هم تطابق داده شود.

کد خبر: ۱۰۷۷۴۹
۱۵:۳۴ - ۱۶ شهريور ۱۴۰۰

کرملین: تصمیمی برای پذیرش طالبان به‌عنوان دولت افغانستان نگرفتیم

دیدارنیوز -  «دیمیتری پسکوف» سخنگوی ریاست‌جمهوری روسیه امروز (سه‌شنبه) به سوالی درباره نظر روسیه حول تشکیل دولت در افغانستان به ریاست طالبان پاسخ داد.

پسکوف طی نشست خبری در کرملین گفت مسکو هنوز برای به‌رسمیت شناختن گروه طالبان به‌عنوان دولت جدید کابل تصمیمی نگرفته است.

به نوشته وبگاه شبکه «ریانووستی»، وی در این‌باره توضیح داد: «هنوز هیچ تصمیمی درمورد به رسمیت شناختن طالبان گرفته نشده و ابتدا باید بفهمیم که وعده‌های آنها چگونه با اقدام‌هایشان عملی می‌شود».

سخنگوی کرملین اظهار داشت: «شما می‌دانید که تاکنون هیچ تصمیمی در مورد به رسمیت شناختن طالبان گرفته نشده است. علاوه بر این، ما در واقع همه اتفاقاتی را که در آنجا رخ می‌دهد با دقت زیر نظر داریم و از همه مهم‌تر، هنوز در تلاش هستیم تا بفهمیم طالبان چگونه به تعهداتش عمل می‌کند».

پسکوف در پاسخ به سوالی درباره نظر «ولادیمیر پوتین» رئیس جمهور روسیه نسبت به دعوت طالبان از وی برای شرکت در مراسم اعلام دولت جدید افغانستان نیز تصریح کرد: «درک این نکته مهم است که دولت جدید، هم از نظر سیستمی و هم از نظر شخصی، یک نظام رهبری باشد».

وی در بخش دیگری از صحبت‌هایش با تکذیب گزارش‌ها درباره دخالت روسیه در حوادث مرتبط با جدایی‌طلبی در ایالت کاتالونیا واقع در اسپانیا نیز گفت این‌ها شایعه و دروغ هستند.

به نوشته ریانووستی، این مقام روس تاکید کرد: «ما در مورد این گزارش‌ها چیزی نمی‌دانیم و معلوم نیست که تا چه حد قابل اعتماد هستند. در هر صورت، ادعای هر نوع دخالت طرف روس در حوادث کاتالونیا را قاطعانه رد می‌کنیم. این چیزی بیش از یک دروغ یا توهم نیست».

پیش از این، «سرگئی لاوروف» وزیر خارجه روسیه ضمن استقبال از فرصتی که طالبان برای حل مسالمت‌آمیز بحران سیاسی افغانستان فراهم کرده، گفته بود ترکیب دولت جدید کابل به زودی اعلام می‌گردد. 

منبع: فارس
برچسب ها: طالبان
ارسال نظرات
امروز يکشنبه ۱۴ دی
امروز يکشنبه ۱۴ دی
امروز يکشنبه ۱۴ دی
امروز يکشنبه ۱۴ دی