تیتر امروز

مهدی مطهرنیا: زمینه‌های فدرالیسم در ایران مهیا نیست/ چرا آینده ایران؛ نه ایرانِ آینده؟/ ایران، کشور نشاط، جشن و امید بود
در نشست گفتمان عمومی؛ مهارت‌های پیش‌بینی و آینده اندیشی مطرح شد

مهدی مطهرنیا: زمینه‌های فدرالیسم در ایران مهیا نیست/ چرا آینده ایران؛ نه ایرانِ آینده؟/ ایران، کشور نشاط، جشن و امید بود

نشست گفتمان عمومی، مهارت‌های پیش‌بینی و آینده اندیشی با حضور مهدی مطهرنیا، رئیس پژوهشکده آینده پژوهی سیمرغ به میزبانی دیدارنیوز برگزار شد.
امر به معروف باید در ساختار‌های حاکمیتی باشد نه برای چهار تار مو/ تقیه‌ علما، دین را حفظ نمی‌کند/ نباید با کل دنیا مقابله می‌کردیم
در سی‌ و پنجمین برنامه دیدار اندیشه با حجت الاسلام اکبرنژاد مطرح شد:

امر به معروف باید در ساختار‌های حاکمیتی باشد نه برای چهار تار مو/ تقیه‌ علما، دین را حفظ نمی‌کند/ نباید با کل دنیا مقابله می‌کردیم

در سی‌ و پنجمین برنامه دیدار اندیشه با حجت الاسلام محمدتقی اکبرنژاد مجتهد و مدرس حوزه، در ادامه موضوع "نقش خدا و مردم در تحولات اجتماعی" به تاثیر تقیه در کنش علماء دین پرداختیم.

انتقاد مجلسی‌ها از تاخیر در پرداخت پاداش پایان خدمت فرهنگیان

کیومرث سرمدی واله، نماینده مردم اسدآباد در مجلس با انتقاد از عدم تحقق وعده‌های داده شده در جهت حمایت از جامعه فرهنگیان از به تأخیر افتادن پرداخت پاداش پایان خدمت آن‌ها انتقاد کرد.

کد خبر: ۱۰۷۶۹۶
۱۲:۱۳ - ۱۶ شهريور ۱۴۰۰

انتقاد از نپرداختن پاداش پایان خدمت فرهنگیان

دیدارنیوز ـ کیومرث سرمدی واله نماینده مردم اسدآباد در مجلس شورای اسلامی در جلسه علنی امروز (سه‌شنبه، ۱۶ شهریورماه) پارلمان در اخطار قانون اساسی با استناد به اصل سوم، گفت: هر چند در شرایط کنونی تا حدودی زود است که به دولت تذکر دهیم، اما باید به این نکته توجه شود که یکی از مهمترین مشکلاتی که فرهنگیان با آن مواجه هستند، تأخیر در پرداخت پاداش پایان خدمت این قشر است.

وی ادامه داد: تأخیر‌های قابل توجه در پرداخت پاداش پایان خدمت فرهنگیان همواره مورد اعتراض آن‌ها قرار گرفته و خاطر شریف فرهنگیان به دلیل احساس تبعیض، مکدر شده است.

عضو کمیسیون اجتماعی مجلس تصریح کرد: متأسفانه بعد از گذشت ۱۴ ماه به رغم وعده‌هایی که داده شده و کاهش ارزش پول، هنوز در جهت پرداخت پاداش پایان خدمت فرهنگیان اقدامی صورت نگرفته، بنابراین درخواست می‌کنیم که این مهم به طور جدی مورد توجه قرار گیرد.

منبع: آنا
برچسب ها: حقوق فرهنگیان
ارسال نظرات
امروز پنجشنبه ۱۱ ارديبهشت
امروز پنجشنبه ۱۱ ارديبهشت
امروز پنجشنبه ۱۱ ارديبهشت
امروز پنجشنبه ۱۱ ارديبهشت
پرطرفدارترین ها