تیتر امروز

در شرایط برابر، با آمریکا مذاکره می‌کنیم/ ۴ وزیر پزشکیان در نوبت استیضاح/ ترامپ: ایران تمایل دارد توافق کند
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

در شرایط برابر، با آمریکا مذاکره می‌کنیم/ ۴ وزیر پزشکیان در نوبت استیضاح/ ترامپ: ایران تمایل دارد توافق کند

این صد و سی و سومین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که امروز دوشنبه ۲۶ آبان ۱۴۰۴ با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
علیرضا قسیمی: رویای رضا قطبی «مرکزیت آسیا شدن رادیو و تلویزیون ایران» بود/ محمد هاشمی پروژه ساختمان شیشه‌ای را زنده کرد/ اوایل انقلاب مجاهدین خلق نفوذ زیادی در رادیو و تلویزیون داشتند
گفت‌وگوی دیدار در نخستین برنامه «پشت صحنه» با مجری پروژه ساختمان شیشه‌ای

علیرضا قسیمی: رویای رضا قطبی «مرکزیت آسیا شدن رادیو و تلویزیون ایران» بود/ محمد هاشمی پروژه ساختمان شیشه‌ای را زنده کرد/ اوایل انقلاب مجاهدین خلق نفوذ زیادی در رادیو و تلویزیون داشتند

ساختمان شیشه‌ای سازمان صدا و سیما، به‌عنوان نخستین بنای مدرن رسانه‌ای خاورمیانه که نماد بلندپروازی‌های این سازمان است، در تاریخ ۲۶ خرداد ۱۴۰۴ و در جریان «جنگ ۱۲روزه» مورد هدف حملات هوایی اسرائیل...
علی جمالیان: با بهره‌گیری از تکنولوژی روز کمترین آسیب به بیمار وارد می‌شود/ درمان‌های نوین در صدر علم پزشکی امروز
گفت‌وگوی دیدارنیوز در برنامه «میهمان من» با یک متخصص و جراح قلب

علی جمالیان: با بهره‌گیری از تکنولوژی روز کمترین آسیب به بیمار وارد می‌شود/ درمان‌های نوین در صدر علم پزشکی امروز

علی جمالیان، فوق تخصص و جراح قلب در برنامه «میهمان من» از درمان‌های نوین که این روز‌ها طرفداران زیادی هم دارد گفت.

دلایل کمبود داروی قارچ سیاه

دکتر حیدر محمدی، مدیرکل دارو و مواد تحت کنترل سازمان غذا و دارو، مصرف بالای داروی قارچ سیاه را باعث کمبود این دارو در بازار عنوان کرد.

کد خبر: ۱۰۷۶۹۴
۱۲:۰۶ - ۱۶ شهريور ۱۴۰۰

کمبود داروی قارچ سیاه

دیدارنیوز ـ مدیرکل دارو و مواد تحت کنترل سازمان غذا و دارو در واکنش به برخی اظهارات مبنی بر اینکه کمبود دارو و سرم به دلیل عدم مجوز ترخیص اقلام دارویی در انبار‌های گمرک از سوی این سازمان بوده است، گفت: اقلام مورد بحث موجود در گمرگ، اقلامی است که مجوز وزارت بهداشت را ندارد و البته ما هم نمی‌دانیم که چه اقلامی در کمرگ است فقط می‌دانیم اقلامی که در گمرک رسوب کرده، مجوز وزارت بهداشت را ندارد و تاکید می‌کنم، هر اقلامی که از ما مجوز می‌گیرد ترخیص می‌شود.

او در پاسخ به این سوال که به چه علت وزارت بهداشت به این حجم از مواد اولیه دارو مجوز نداده است، تاکید کرد: وزارت بهداشت نمی‌داند، اساسا چه چیزی در گمرک است. اصلا چه کسی می‌گوید، اقلامی که در گمرک است، باید مورد تایید ما باشد و اساسا دارو باشد؟ آمار اقلامی که در گمرک هست را وزارت بهداشت، جهاد کشاورزی و وزارت صمت ندارند.

محمدی گفت: مشکل گمرک این است که هرکسی هر چیزی را می‌تواند بیاورد و در انبار بگذارد و بعد از آن تازه دنبال مجوز می‎رود. این می‌شود که کالا در گمرک رسوب می‌کند. این رویه مشکل دارد و باید اول مجوزش را از وزارتخانه‌های مربوطه کسب کنند و بعد وارد کنند. اگر در ورودی گمرک را ببندند که هرکس هرچه می‌خواهد وارد نکند، این اتفاقات نمی‌افتد. این مساله ربطی به کمبود دارو ندارد.

او در واکنش به ادعای نایب رییس اتحادیه واردکنندگان دارو مبنی بر اینکه وزارت بهداشت در واردات عادی داروی «آمفوتریسین بی» که برای درمان قارچ سیاه است اختلال ایجاد کرد و سهمیه کمتری به واردکنندگان داد، گفت: فقط یک شرکت داروی قارچ سیاه وارد می‌کند که آن هم نتوانسته است بیشتر از مجوزش بیاورد. کمبود داروی قارچ سیاه اصلا ربطی به این مسائل ندارد. داروی قارچ سیاه به این علت که مصرفش بالا رفت دچار کمبود شد. این مساله ربطی به واردات آن ندارد و واردات ثابت است. عرضه این دارو از سمت وزارت بهداشت محدود نبوده است.

محمدی در پاسخ به این سوال درباره دارو‌های موجود در بازار سیاه و اینکه چرا نشت آن‌ها در این بازار مورد پیگیری قرار نمی‌گیرد، گفت: دارو‌هایی که در بازار سیاه هستند اگر برچسب اصالت داشته باشند، قابلیت پیگیری دارند که بفهمیم برای کجا هستند. متاسفانه مواردی که در بازار سیاه است برچسب ندارد و به این علت قاچاق می‌شود و درصورت داشتن برچسب کاملا مشخص است که از کجا نشت پیدا کرده است.

گزارش از حیدر محمدی

منبع: ایلنا
ارسال نظرات
امروز جمعه ۳۰ آبان
امروز جمعه ۳۰ آبان
امروز جمعه ۳۰ آبان
امروز جمعه ۳۰ آبان