تیتر امروز

علی نوری: نسل امروز برای رسیدن به اهداف تعریف شده حاکمیت کاری نمی‌کند/ مشارکت اجتماعی زمانی اتفاق می‌افتد که تبعیض نباشد/ امید مردم زمانی از بین رفت که فهمیدند که حاکمیت رای می‌خواهد نه مشارکت
گفت و گوی دیدار در برنامه «تیتر» با یک جامعه شناس

علی نوری: نسل امروز برای رسیدن به اهداف تعریف شده حاکمیت کاری نمی‌کند/ مشارکت اجتماعی زمانی اتفاق می‌افتد که تبعیض نباشد/ امید مردم زمانی از بین رفت که فهمیدند که حاکمیت رای می‌خواهد نه مشارکت

دکتر علی نوری استاد دانشگاه و جامعه شناس یکی دیگر از مهمان‌های برنامه «تیتر» بود؛ او در این گفت‌و‌گو به موضوعات مهمی مانند تبعیض، شکاف اجتماعی و ... اشاره کرد. او معتقد است: نسل جوان برای اهدافی...
مانور نظامی اسرائیل و آمریکا در پاسخ به رزمایش ایران/ رئیس‌جمهور ونزوئلا: برای پیروزی آماده‌ایم/ اعلام رتبه‌‌بندی کیفیت زندگی کشورها در سال ۲۰۲۵
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

مانور نظامی اسرائیل و آمریکا در پاسخ به رزمایش ایران/ رئیس‌جمهور ونزوئلا: برای پیروزی آماده‌ایم/ اعلام رتبه‌‌بندی کیفیت زندگی کشورها در سال ۲۰۲۵

این صد و سی و هشتمین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که امروز پنجشنبه ۲۰ آذرماه ۱۴۰۴ با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
مظلومیت امروز حضرت زهرا؛ چون دوست کم توجه است شکایت کجا بریم!؟
ولادت حضرت فاطمه زهرا (س) و روز مادر

مظلومیت امروز حضرت زهرا؛ چون دوست کم توجه است شکایت کجا بریم!؟

ایمان و اردات قلبی نسبت به دخت پیامبر گرامی اسلام و همسر مکرمه امام علی و مادر امام حسن و حسین بی نهایت است و برابر دستور قرآن و امر رسول خدا در محبت به او و اهل بیتش اگر کمی بخل بورزیم خاسر...

هشدار؛ نارنگی‌های رنگ شده در بازار عرضه می‌شود

مصطفی دارایی نژاد، رئیس اتحادیه بارفروشان گفت: فصل برداشت نارنگی اول مهرماه است، اما عده‌ای اقدام به برداشت زودهنگام این محصول و رنگ‌آوری آن کرده‌اند که برای سلامت جامعه مضر است.

کد خبر: ۱۰۷۴۴۰
۱۴:۳۵ - ۱۴ شهريور ۱۴۰۰

نارنگی‌های رنگ شده در بازار

دیدارنیوز ـ مصطفی دارایی نژاد با اشاره به اینکه فصل برداشت نارنگی در کشور از اول مهرماه آغاز می‌شود، گفت: در آن زمان این میوه به طور طبیعی رسیده و شیرین شده است، اما متأسفانه طی سفری که هفته گذشته برای بررسی وضعیت تولید مرکبات به استان مازندران داشتیم متوجه شدیم که عده‌ای این میوه را به صورت کال و ترش می‌چینند و در گرمخانه‌ها با گاز اتیلن آن را رنگ آوری می‌کنند.

وی با بیان اینکه برداشت نارنگی ١۵ روز زودتر از موعد مقرر آغاز شده است، افزود: برداشت زود هنگام و رنگ آوری نارنگی برای سلامت مصرف کننده و جامعه به شدت مضر است و وزارت جهاد کشاورزی و وزارت بهداشت باید به این مسأله ورود کنند.

این فعال بخش خصوصی تاکید کرد: البته کشاورزان این اقدامات را انجام نمی‌دهند و عده‌ای دلال برای اینکه میوه را به عنوان نوبرانه گران‌تر بفروشند اقدام به چنین کار‌هایی می‌کنند.

دارایی نژاد با اشاره به اینکه سال گذشته نیز چنین هشداری را درباره پرتقال داده بودیم، اما توجه چندانی به آن نشد، گفت: امسال چند ماه زودتر درباره پرتقال این هشدار را تکرار می‌کنیم که فصل برداشت این میوه اول آذرماه است و سال گذشته عده‌ای ۵ آبان این محصول را برداشت و رنگ آوری آن را شروع کردند.

وی تصریح کرد: وزارت جهاد کشاورزی باید با ابلاغ بخش نامه به کشاورزان استان مازندران برداشت زودتر از موعد نارنگی و پرتقال را ممنوع کند؛ همچنین رنگ آوری با گاز نیز به دلیل زیانی که برای سلامتی دارد باید ممنوع شود.

دارایی نژاد با اشاره به اینکه اخیراً نیز دو تا سه کانتینر نارنگی توسط چند نفر به کشور‌های عراق، آذربایجان و روسیه ارسال شده است، گفت: میزان این صادرات بسیار محدود بوده، اما همین مقدار نیز نباید صادر شود چرا که بازار‌های صادراتی ایران را خراب می‌کند و کشور‌های دیگر جایگزین ما خواهند شد و ما در این زمینه به ویژه درباره صادرات پرتقال باید هوشیار عمل کنیم.

منبع: مهر
برچسب ها: قیمت میوه
ارسال نظرات
امروز يکشنبه ۲۳ آذر
امروز يکشنبه ۲۳ آذر
امروز يکشنبه ۲۳ آذر
امروز يکشنبه ۲۳ آذر