تیتر امروز

اشرف بروجردی: قوانین حمایت از زنان روی کاغذ ماند/بدون حضور زنان توسعه‌ای در کشور اتفاق نمی‌افتد/ چرا در احزاب سیاسی زنان حضور کمتری دارند
بازخوانی یک گفت و گو

اشرف بروجردی: قوانین حمایت از زنان روی کاغذ ماند/بدون حضور زنان توسعه‌ای در کشور اتفاق نمی‌افتد/ چرا در احزاب سیاسی زنان حضور کمتری دارند

هشتم خرداد ۱۴۰۲ دیدارنیوز میزبان اشرف بروجردی اولین معاون زن دولت خاتمی بود. درگذشت او بهانه‌ای شد تا گفت‌وگوی پیشین را با ملاحظه اینکه حرف‌های او همچنان محل تامل است باز نشر کنیم.
محمود فتوحی: ایران امروز را، رسانه‌های داخلی و خارجی می‌سازند/ از دوره صفویه به بعد، وطن معنای ملک را پیدا کرد/ در ادبیات معاصر، مفهوم ایران تا حدودی ریزش پیدا کرد
گفت و گوی دیدار در برنامه «گپی نو» با پژوهشگر نام آشنای ادبیات فارسی:

محمود فتوحی: ایران امروز را، رسانه‌های داخلی و خارجی می‌سازند/ از دوره صفویه به بعد، وطن معنای ملک را پیدا کرد/ در ادبیات معاصر، مفهوم ایران تا حدودی ریزش پیدا کرد

در هفتمین برنامه از گپی‌نو، با محمود فتوحی، استاد و پژوهشگر نام‌آشنای ادبیات فارسی به گفت‌و‌گو پرداختیم و با او پیرامون مفهوم ایران در شعر فارسی خصوصا قصاید مدحی سخن گفتیم.
برای اجرای قصاص به خانواده قاتل پول بدهید!/ ناگفته‌های روحانی از تماس تلفنی با اوباما/ محاصره کاراکاس؛ تمرین خفگی
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

برای اجرای قصاص به خانواده قاتل پول بدهید!/ ناگفته‌های روحانی از تماس تلفنی با اوباما/ محاصره کاراکاس؛ تمرین خفگی

این صد و چهلمین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که امروز پنجشنبه ۲۷ آذرماه ۱۴۰۴ با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.

فدراسیون رضایت دهد گرانترین بازیکن پرسپولیس معرفی می‌شود

با توجه به اینکه پرسپولیس پرونده شکایت خارجی‌ها را دارد برای اینکه بتواند با گرانترین بازیکن تاریخ خود را معرفی کند باید رضایت فدراسیون جلب کند/

کد خبر: ۱۰۷۴۲۸
۱۳:۴۱ - ۱۴ شهريور ۱۴۰۰

فدراسیون پرسپولیس

دیدارنیوز - کی‌روش در مذاکراتی که با پرسپولیس داشته روی مسائل ابتدایی قرارداد به توافق دست یافته و اکنون همه چیز در گرو این موضوع است که باشگاه پرسپولیس موفق شود رضایت فدراسیون فوتبال برای جذب بازیکن خارجی را دریافت کند. مساله‌ای که تا به اینجا بی نتیجه مانده و نورشرق در آخرین صحبت‌هایی که داشت همچنان روی منع بکارگیری بازیکن و مربی خارجی تا زمان تسویه حساب این باشگاه و البته استقلال تاکید کرده است. با این حال باشگاه پرسپولیس امیدوار است بتواند تا پیش از سفر به تاجیکستان شرایط این انتقال را فراهم سازد.

سرمربی پرسپولیس بعد از جذب ۵ بازیکن مدنظر خود توسط باشگاه، اکنون درخواست جذب یک مهاجم خارجی داده است و نام کی‌روش استنلی را به مدیران باشگاه برای مذاکره و عقد قرارداد را داده است. در شرایطی که پرسپولیس با توجه به پرونده بدهی‌های بین المللی خود با مشکل برای عقد قرارداد با بازیکن خارجی مواجه است، مدیران باشگاه به صورت موازی برای حل این موضوع با فدراسیون فوتبال، صحبت‌هایی نیز با کی‌روش استنلی داشته‌اند.

استنلی که پیش از این و در فصل نوزدهم نیز موردتوجه باشگاه پرسپولیس قرار داشت، در نهایت ترجیح داد قراردادش را با سپاهان به امضا برساند. اکنون اما با توجه به اینکه او مورد توجه سپاهانی‌ها قرار ندارد، مذاکرات خود را با پرسپولیس دنبال کرده و این باشگاه موفق شده رضایت اولیه این مهاجم بلندقامت و برزیلی را جلب کند.

در خصوص این بازیکن شنیده می‌شود مبلغ توافق بین دو طرف ۵۰۰ هزار دلار بوده است. رقمی که می‌تواند این مهاجم برزیلی را تبدیل به گران ترین بازیکن فصل جدید پرسپولیس کند. تا به امروز گفته می‌شود رضا اسدی هافبک تازه وارد پرسپولیس گران ترین بازیکن فصل جدید این تیم است که درصورت موافقت فدراسیون با خرید خارجی باید این عنوان را به مهاجم برزیلی بدهد.

کی‌روش استنلی قرار است جانشین شهریار مغانلو شود که به جای خودش به سپاهان اصفهان پیوسته است!

برچسب ها: پرسپولیس
ارسال نظرات
امروز يکشنبه ۳۰ آذر
امروز يکشنبه ۳۰ آذر
امروز يکشنبه ۳۰ آذر
امروز يکشنبه ۳۰ آذر