تیتر امروز

علی نوری: نسل امروز برای رسیدن به اهداف تعریف شده حاکمیت کاری نمی‌کند/ مشارکت اجتماعی زمانی اتفاق می‌افتد که تبعیض نباشد/ امید مردم زمانی از بین رفت که فهمیدند که حاکمیت رای می‌خواهد نه مشارکت
گفت و گوی دیدار در برنامه «تیتر» با یک جامعه شناس

علی نوری: نسل امروز برای رسیدن به اهداف تعریف شده حاکمیت کاری نمی‌کند/ مشارکت اجتماعی زمانی اتفاق می‌افتد که تبعیض نباشد/ امید مردم زمانی از بین رفت که فهمیدند که حاکمیت رای می‌خواهد نه مشارکت

دکتر علی نوری استاد دانشگاه و جامعه شناس یکی دیگر از مهمان‌های برنامه «تیتر» بود؛ او در این گفت‌و‌گو به موضوعات مهمی مانند تبعیض، شکاف اجتماعی و ... اشاره کرد. او معتقد است: نسل جوان برای اهدافی...
مانور نظامی اسرائیل و آمریکا در پاسخ به رزمایش ایران/ رئیس‌جمهور ونزوئلا: برای پیروزی آماده‌ایم/ اعلام رتبه‌‌بندی کیفیت زندگی کشورها در سال ۲۰۲۵
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

مانور نظامی اسرائیل و آمریکا در پاسخ به رزمایش ایران/ رئیس‌جمهور ونزوئلا: برای پیروزی آماده‌ایم/ اعلام رتبه‌‌بندی کیفیت زندگی کشورها در سال ۲۰۲۵

این صد و سی و هشتمین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که امروز پنجشنبه ۲۰ آذرماه ۱۴۰۴ با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
مظلومیت امروز حضرت زهرا؛ چون دوست کم توجه است شکایت کجا بریم!؟
ولادت حضرت فاطمه زهرا (س) و روز مادر

مظلومیت امروز حضرت زهرا؛ چون دوست کم توجه است شکایت کجا بریم!؟

ایمان و اردات قلبی نسبت به دخت پیامبر گرامی اسلام و همسر مکرمه امام علی و مادر امام حسن و حسین بی نهایت است و برابر دستور قرآن و امر رسول خدا در محبت به او و اهل بیتش اگر کمی بخل بورزیم خاسر...

جزئیات اعطای کارت اعتباری سهام عدالت

سمیه محمدی، مدیر پروژه کارت اعتباری سهام عدالت شرکت سپرده‌گذاری مرکزی گفت: همه دارندگان اعم از مشمولان مستقیم و غیرمستقیم سهام عدالت می‌توانند نسبت به دریافت این کارت اعتباری اقدام کنند.

کد خبر: ۱۰۷۳۹۶
۱۱:۲۱ - ۱۴ شهريور ۱۴۰۰

جزئیات کارت اعتباری سهام عدالت

دیدارنیوز ـ سمیه محمدی، مدیر پروژه کارت اعتباری سهام عدالت شرکت سپرده‌گذاری مرکزی گفت: برخی مشمولان سهام عدالت چنین تصوری از دریافت کارت اعتباری سهام عدالت دارند که این کارت‌ها فقط به مشمولان مستقیم سهام عدالت تعلق می‌گیرد؛ در حالی که چنین تصوری اشتباه است و همه دارندگان اعم از مشمولان مستقیم و غیرمستقیم سهام عدالت می‌توانند نسبت به دریافت این کارت‌ها اقدام کنند.

محمدی با اشاره به آخرین وضعیت اعطای کارت اعتباری به دارندگان سهام عدالت اشاره کرد و افزود: فروش سهام عدالت اشتباه است، افراد با نگهداری از سهام و دریافت کارت اعتباری می‌توانند نیاز مالی خود را برطرف کنند.

وی به تعداد افرادی که نسبت به دریافت کارت اعتباری اقدام کرده‌اند تاکید کرد و گفت: از پایان سال ٩٩ و ابتدای سال ۱۴۰۰، دو بانک ملی و تجارت ملزم به اعطای کارت اعتباری به دارندگان سهام عدالت بودند که تا پایان مرداد ماه بیش از ١٠٠ هزار کارت اعتباری توسط این دو بانک صادر شد و سهامداران ٥٠ درصد از سهام قابل معامله خود را کارت اعتباری دریافت کردند.

محمدی با بیان اینکه در این مدت تعداد یک هزار و ٣٥٢ نفر اقدام به رفع توثیق سهام عدالت خود از بانک‌ها کردند، بیان کرد: این افراد یا از دریافت کارت اعتباری منصرف شدند یا با بازپرداخت اعتبار خود به صورت کوتاه مدت رفع توثیق شدند که به دنبال این اتفاق کل دارایی سهام عدالت در اختیار آن‌ها قرار گرفت.

مدیر پروژه کارت اعتباری سهام عدالت شرکت سپرده گذاری مرکزی با بیان اینکه تعداد اقساط بازپرداخت کارت اعتباری سهام عدالت توسط افراد مشخص می‌شود، اظهارکرد: در این میان برخی از مشمولان سهام عدالت که نیاز به نقدینگی برای مدت کوتاه دو تا سه ماه داشته باشند می‌توانند با عمل به تعهدات خود در بازه زمانی کوتاه، سهام عدالت را به کد خود بازگردانند؛ بنابراین سهام افراد از این طریق در کوتاهترین زمان ممکن از توثیق خارج می‌شود.

وی خاطرنشان کرد: برخی نگران این موضوع هستند که در صورت دریافت کارت اعتباری و بازپرداخت آن دیگر امکان دریافت کارت اعتباری وجود ندارد، در حالی که چنین مساله‌ای صحیح نیست و سهامداران عدالت می‌توانند در هر زمان که تمایل دارند مجدد اقدام به دریافت کارت اعتباری کنند.

محمدی با بیان اینکه در این میان سهامدارانی حضور دارند که چندان خوش حساب نیستند و بازپرداخت اعتبار آن‌ها با تاخیر همراه می‌شود، گفت: این افراد مقابل بانک قرار می‌گیرند و بررسی وضعیت آن‌ها از حیطه اختیارات شرکت سپرده گذاری خارج است، اما با توجه به سابقه موجود، افرادی که نسبت به بازپرداخت اعتبار سهل انگاری کرده باشند دیگر قادر به دریافت مجدد کارت اعتباری نیستند.

مدیر پروژه کارت اعتباری سهام عدالت شرکت سپرده گذاری مرکزی اظهار کرد: سهامدارانی که کارت اعتباری دریافت کرده اند ملزم به بازپرداخت آن در زمان مقرر هستند؛ در غیر اینصورت بانک‌ها مجاز به فروش سهام عدالتی خواهد بود که در بانک به توثیق گذاشته شده است؛ با توجه به چنین وضعیتی سهامداران باید به طور حتم در فرصت زمان تعیین شده نسبت به بازپرداخت اعتبار اقدام کنند.

وی افزود: مشمولان سهام عدالت باید به این موضوع واقف باشند که کارت اعتباری سهام عدالت مانند وام بلاعوض نیست و باید بودجه‌ای که بانک‌ها در اختیار سهامداران قرار داده است دوباره به بانک بازگردانده شود.

مدیر پروژه کارت اعتباری سهام عدالت شرکت سپرده گذاری مرکزی اضافه کرد: اکنون قرار داد با ۱۴ بانک برای اعطای کارت اعتباری به مشمولان نهایی شده است و دو بانک دیگر در مرحله امضای قرارداد هستند، همه سرویس‌های لازم برای زودتر انجام شدن این اقدام در اختیار بانک‌ها قرار گرفته است.

وی با بیان اینکه فروش سهام عدالت اشتباه است، افراد با نگهداری از سهام و دریافت کارت اعتباری می‌توانند نیاز مالی خود را برطرف کنند، گفت: فردی که به دنبال نگهداری سهام عدالت است، اما در برهه‌ای از زمان نیاز به نقدینگی دارد، می‌تواند دریافت کارت اعتباری را جایگزین فروش سهام عدالت کند.

منبع: ایرنا
برچسب ها: سهام عدالت
ارسال نظرات
امروز شنبه ۲۲ آذر
امروز شنبه ۲۲ آذر
امروز شنبه ۲۲ آذر
امروز شنبه ۲۲ آذر