تیتر امروز

اعتراضات اقتصادی آری، ایجاد ناامنی نه!/ عدم توافق نتانیاهو و ترامپ برای اقدام نظامی علیه ایران/ پزشکیان: دیگر دلار ۲۸۵۰۰ تومانی به کسی نمی‌دهیم
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

اعتراضات اقتصادی آری، ایجاد ناامنی نه!/ عدم توافق نتانیاهو و ترامپ برای اقدام نظامی علیه ایران/ پزشکیان: دیگر دلار ۲۸۵۰۰ تومانی به کسی نمی‌دهیم

این صد و چهل و چهارمین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که امروز پنجشنبه ۱۱ دی‌ماه ۱۴۰۴ با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
از جنگ ۱۲ روزه تا آتش بس در غزه/ ترامپ با قدرت برگشت
دیدار آنچه در سال ۲۰۲۵ اتفاق افتاده را بررسی می‌کند

از جنگ ۱۲ روزه تا آتش بس در غزه/ ترامپ با قدرت برگشت

دیدارنیوز در اولین روز سال ۲۰۲۶، نگاهی گذرا به آنچه در سال میلادی ۲۰۲۵ که گذشت، انداخت که البته ناگفته پیداست ماجرای تجاوز نظامی اسرائیل به خاک ایران مهمترین اتفاق در سال گذشته بود.
سید مرتضی افقه: ذخایر ارزی دولت پس از ۸ سال تحریم به شدت کاهش یافته/ بخشی از افزایش مکرر نرخ ارز، ناشی از سایه جنگ بر کشور است/ برخورد احترام‌آمیز رئیس‌جمهور با معترضین، اتفاق خوبی است، اما امیدوارم خیلی دیر نشده باشد/ آمدن همتی به بانک مرکزی، تاثیر زیادی در میان‌مدت به دنبال نخواهد داشت
در گفت‌و‌گوی دیدار با یک اقتصاددان مطرح شد

سید مرتضی افقه: ذخایر ارزی دولت پس از ۸ سال تحریم به شدت کاهش یافته/ بخشی از افزایش مکرر نرخ ارز، ناشی از سایه جنگ بر کشور است/ برخورد احترام‌آمیز رئیس‌جمهور با معترضین، اتفاق خوبی است، اما امیدوارم خیلی دیر نشده باشد/ آمدن همتی به بانک مرکزی، تاثیر زیادی در میان‌مدت به دنبال نخواهد داشت

استاد اقتصاد دانشگاه شهید چمران اهواز در گفت‌و‌گویی با دیدارنیوز گفت: پزشکیان به عنوان میراث‌دار خرابکاری دولت قبل وارد عرصه شد، اما سعی داشت که با مردم همراهی داشته باشد. این برخورد احترام‌آمیز...

ادامه دار شدن بحران سوخت در لبنان با وجود اعزام دو کشتی از ایران

با وجود آنکه دو کشتی سوخت از ایران به لبنان اعزام شده است، اما بحران سوخت همجنان در این کشور تدام یافته است.

کد خبر: ۱۰۷۰۸۹
۱۲:۰۱ - ۱۰ شهريور ۱۴۰۰

ادامه دار شدن بحران سوخت در لبنان با وجود اعزام دو کشتی از ایران

دیدارنیوز - لبنان با بحران شدید سوخت روبه‌روست و به‌رغم اقداماتی که در این کشور برای مقابله با احتکار و قاچاق سوخت و کم کردن از برخی درگیری‌ها در ایستگاه‌های توزیع سوخت انجام شده، این تنش‌ها در جایگاه‌های سوخت هنوز ادامه دارد.

در همین ارتباط، خبرگزاری رسمی لبنان «ان ان ای» گزارش کرد، پس از آنکه یک خودروی گشت امنیتی برای ضبط و تحویل دو هزار لیتر سوخت دیزل به ایستگاه سوخت «ابورامی» وارد شد معترضان به این اقدام، جاده اصلی «عام البرجین» (در استان الشوف) را بستند زیرا این سوخت ویژه این شهر بوده است.پ

خبرگزاری رسمی لبنان در خبر دیگری، از آتش‌سوزی در ایستگاه سوخت «حدث الجبه» (در استان الشمال) و خاموش کردن آن توسط تیم‌های دفاع شهری خبر داد.

بر اساس این گزارش، نیروهای امنیتی در محل حاضر شده و تحقیقات را درباره این حادثه آغاز کرده‌اند.
آتش‌سوزی مذکور به بخشی از ایستگاه سوخت رسیده اما به محل ذخیره سوخت‌ها نرسیده است. صاحب ایستگاه سوخت مذکور دچار سوختگی شده و به بیمارستان «الجعیتاوی» منتقل شده است.

خبرگزاری رسمی لبنان افزود، اطلاعات اولیه حاکی از آن است که آتش‌سوزی مذکور بر اثر اشتباه صاحب این پمپ بنزین باشد.
از سوی دیگر روزنامه «الشرق الاوسط» اعلام کرد، در پی درگیری شنبه هفته جاری میان اهالی شهر «مغدوشه» (دارای اکثریت مسیحی) و «عنقون» (دارای اکثریت شیعه) در جنوب لبنان بر سر سوخت، نیروهای ارتش لبنان در این مناطق مستقر و آرامش به این دو شهر بازگشته است.

بر اساس این گزارش، درگیری مذکور شش مجروح داشته و برخی افراد دخیل در این حادثه بازداشت شده‌اند.
در پی ادامه این وضعیت، و بر خلاف درخواست چندین باره دبیر کل حزب‌الله لبنان از دولت برای حل بحران، سید حسن نصرالله تأکید کرده بود که اگر حکومت اقدامی نکند، حزب‌الله از ایران سوخت می‌خرد تا از رنج مردم بکاهد.

سرانجام نصرالله در سخنرانی روز عاشورای حسینی با اعلام خرید سوخت و اعلام خبر حرکت کشتی‌های حامل سوخت از ایران به سمت لبنان، درباره هرگونه تعرض به آنها شدیدا به آمریکا و رژیم صهیونیستی هشدار داد. نصرالله در سخنرانی جمعه گذشته خود (پنجم شهریور) نیز خبر کشتی سوم حامل سوخت برای لبنان را رسانه‌ای کرد.

یک شبکه لبنانی دو روز پیش اعلام کرد، این کشتی‌ها اکنون در آستانه ورود به کانال سوئز و در حال حرکت به سمت آب‌های سرزمینی لبنان هستند.

ارسال نظرات
امروز جمعه ۱۲ دی
امروز جمعه ۱۲ دی
امروز جمعه ۱۲ دی
امروز جمعه ۱۲ دی
پرطرفدارترین ها