تیتر امروز

پنجره ‎دیپلماسی در حال بسته‌شدن/ سردرگمی راهبردی، خطرناک‌تر از ماشه/ فرصت پزشکیان برای حذف نهاد‌های بی‌خاصیت 
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

پنجره ‎دیپلماسی در حال بسته‌شدن/ سردرگمی راهبردی، خطرناک‌تر از ماشه/ فرصت پزشکیان برای حذف نهاد‌های بی‌خاصیت 

این صد و هفدهمین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
حشمت‌الله فلاحت‌پیشه: بابک زنجانی، نام بزرگی است که بسیاری افراد پشت او پنهان شده‌اند/ آینده ثابت خواهد کرد روس‌ها در جنگ دوازده روزه به اسرائیل کمک کردند/ واژه دشمن را از تندروها بگیرید، دچار لکنت خواهند شد/ کسانی که مردم را مشغول ناکجاآباد کردند، خودشان در سعادت‌آباد خانه می‌ساختند!
بایسته‌های تهران در عرصه سیاست داخلی و خارجی در دوره پساجنگ با رئیس پیشین کمیسیون امنیت ملی مجلس دهم

حشمت‌الله فلاحت‌پیشه: بابک زنجانی، نام بزرگی است که بسیاری افراد پشت او پنهان شده‌اند/ آینده ثابت خواهد کرد روس‌ها در جنگ دوازده روزه به اسرائیل کمک کردند/ واژه دشمن را از تندروها بگیرید، دچار لکنت خواهند شد/ کسانی که مردم را مشغول ناکجاآباد کردند، خودشان در سعادت‌آباد خانه می‌ساختند!

حشمت‌الله فلاحت‌پیشه، تحلیلگر ارشد مسائل بین‌الملل، استاد دانشگاه و رئیس پیشین کمیسیون امنیت ملی مجلس دهم، مهمان یکی دیگر از برنامه‌های «میدان پاستور» بود. دیدار در این برنامه با این استاد دانشگاه...
مهدی خورشیدی: ایران نیاز به یک دنگ شیائوپینگ دارد/ اقتصاد کشور با تغییر وزیر و رئیس جمهور درست نمی‌شود/ روحانی سایه جنگ را از سر مردم کم کرد
گفت‌وگوی دیدار در برنامه «تیتر» با یک جامعه شناس

مهدی خورشیدی: ایران نیاز به یک دنگ شیائوپینگ دارد/ اقتصاد کشور با تغییر وزیر و رئیس جمهور درست نمی‌شود/ روحانی سایه جنگ را از سر مردم کم کرد

«تیتر» در یکی دیگر از برنامه‌های خود میزبان دکتر مهدی خورشیدی جامعه شناس و پژوهشگر حوزه توسعه بود؛ او در این گفت‌و‌گو تاکید کرد اگر همت مردم نبود امروز سعید جلیلی رئیس جمهور بود نه مسعود پزشکیان.

افزایش وام مقاوم‌سازی مساکن روستایی

مدیرکل بنیاد مسکن انقلاب اسلامی استان اردبیل گفت: امسال وام پرداختی به طرح مقاوم‌سازی مساکن روستایی تا دو برابر نسبت به سال‌های گذشته افزایش یافته است.

کد خبر: ۱۰۷۰۲۱
۱۶:۱۹ - ۰۹ شهريور ۱۴۰۰

 وام مسکن روستایی

دیدارنیوز ـ فرهاد سبحانی نهم شهریورماه در جریان بازدید از طرح‌های توسعه مقاوم‌سازی مساکن روستایی در اردبیل اظهار کرد: در سال ۹۹ بیش از چهار هزار و ۲۰۰ واحد مسکن از محل اعتبارات اختصاص یافته در روستا‌های استان مقاوم‌سازی شده و این روند امسال نیز ادامه دارد.

وی تصریح کرد: دو هزار و ۵۰۰ واحد از این واحد‌های مسکونی مربوط به محرومان و اقشار بی‌بضاعت بوده که با تلاشی مضاعف سعی بر این است تا با پرداخت ۳۰ میلیون تومان کمک بلاعوض این واحد‌ها تکمیل و به بهره‌برداری برسد.

مدیرکل بنیاد مسکن انقلاب اسلامی استان اردبیل گفت: برای بهسازی و مقاوم‌سازی چهار هزار و ۲۰۰ واحد مسکن روستایی بیش از ۲۱۰ میلیارد تومان تسهیلات پرداخت شده که قدردان همکاری خوب بانک‌های عامل در پرداخت این تسهیلات هستیم.

سبحانی به پرداخت کمک‌های بلاعوض ۷۵ میلیارد تومانی برای ساخت این واحد‌های مسکونی اشاره کرد و افزود: امسال روند ساخت مساکن روستایی در قالب مقاوم‌سازی و بهسازی ادامه دارد که سهمیه پنج هزار واحدی برای استان ابلاغ شده است.

وی از افزایش دو برابری وام مقاوم‌سازی مسکن روستایی خبر داد و خاطر نشان کرد: ۵۰ میلیون تومان تسهیلات پرداختی در این بخش به ۱۰۰ میلیون تومان افزایش یافته که امسال قرار است از طریق بانک‌های عامل و با تضامین سفته زنجیره‌ای این پرداختی‌ها انجام شود تا روستاییان بیشترین مشارکت را در ساخت واحد‌های مسکونی داشته باشند.
[yektanet.com]سبحانی به عملیاتی شدن ۲۵ طرح هادی روستایی اشاره کرد و ادامه داد: با ۴۰ میلیارد تومان منابع تأمین شده، این طرح‌ها اجرایی و عملیاتی شده تا در هفته دولت شاهد بهره‌برداری از این طرح‌ها باشیم.

وی در بخش دیگری از سخنان خود اضافه کرد: اجرای طرح هادی و بازنگری در آن‌ها در اولویت برنامه‌ریزی‌ها قرار گرفته و تمام تلاشمان بر این است تا از اعتبارات ملی، استانی و مشارکت دهیاری‌ها و همچنین تأمین قیر رایگان این طرح‌ها به سرانجام برسد.

سبحانی از بازنگری طرح هادی در ۴۰ روستای استان خبر داد و اظهار کرد: چهار میلیارد تومان منابع در این زمینه در نظر گرفته شده تا در هفته دولت کار مطالعات و صدور دفترچه برای آن‌ها آغاز شود.

مدیرکل بنیاد مسکن انقلاب اسلامی استان اردبیل تصریح کرد: تاکنون در استان اردبیل ۴۷۰ روستا از طرح هادی و مزایای آن بهره‌مند شدند که امیدواریم با ادامه این فرآیند بخش عظیمی از روستا‌ها به عمران و آبادانی مطلوب دست پیدا کنند.

وی گفت: در نیمه دوم سال در بیش از ۳۵ روستا اجرای طرح هادی ادامه دارد که تا پایان سال شاهد بهره‌برداری از این طرح‌ها در جای جای استان اردبیل خواهیم بود.

برچسب ها: وام مسکن
ارسال نظرات
امروز جمعه ۲۸ شهريور
امروز جمعه ۲۸ شهريور
امروز جمعه ۲۸ شهريور
امروز جمعه ۲۸ شهريور