تیتر امروز

عبدالرضا فرجی‌راد: رئیسی به روحانی گفت که اجازه دهید؛ ما توافق را امضا کنیم!/ تیم جلیلی در دوره رئیسی مانع توافق شد/ مذاکرات مستقیم مجازی فعلی بین عراقچی-ویتکاف را به مذاکرات کاملا محرمانه تبدیل کنیم/ نصفه بودجه مملکت صرف نهادهایی می‌شود که کارایی برای کشور ندارند
گفت و گوی دیدار در برنامه «ایرانشهر» با یک استاد ژئوپولیتیک

عبدالرضا فرجی‌راد: رئیسی به روحانی گفت که اجازه دهید؛ ما توافق را امضا کنیم!/ تیم جلیلی در دوره رئیسی مانع توافق شد/ مذاکرات مستقیم مجازی فعلی بین عراقچی-ویتکاف را به مذاکرات کاملا محرمانه تبدیل کنیم/ نصفه بودجه مملکت صرف نهادهایی می‌شود که کارایی برای کشور ندارند

دیدارنیوز در برنامه «ایرانشهر» به سراغ عبدالرضا فرجی‌راد، استاد ژئوپولیتیک و دیپلمات با سابقه وزارت امور خارجه رفته و مسائل مختلف مرتبط با منافع ملی ایران از مذاکره با آمریکا، وضعیت توان هسته‌ای...
محسن هاشمی: انتصاب‌های حاکمیتی از انتخاب شدگان مردم بیشترند/در جمهوری اسلامی به استقلال نمره بالای ۵۰ می‌دهم، اما به آزادی نه/نظام تصمیم گیری در کشور خدشه دار شده است/ افراطیون نمی‌گذارند، مشکلات کشور حل شود
گفت‌وگوی دیدار در برنامه «تیتر» با رئیس پیشین شورای شهر

محسن هاشمی: انتصاب‌های حاکمیتی از انتخاب شدگان مردم بیشترند/در جمهوری اسلامی به استقلال نمره بالای ۵۰ می‌دهم، اما به آزادی نه/نظام تصمیم گیری در کشور خدشه دار شده است/ افراطیون نمی‌گذارند، مشکلات کشور حل شود

پسر ارشد آیت الله هاشمی رفسنجانی، رئیس پیشین شورای شهر، محسن هاشمی مهمان برنامه «تیتر» بود او معتقد است که علما با حجاب اجباری مخالفند ولی نگران واکنش افراطیون هستند، به همین خاطر سکوت کردند.
مردم فضای امن می‌خواهند، نه فضای امنیتی/ اصلاح غیر رسمی قانون اساسی!/ به این زودی‌ها جنگی رخ نخواهد داد
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

مردم فضای امن می‌خواهند، نه فضای امنیتی/ اصلاح غیر رسمی قانون اساسی!/ به این زودی‌ها جنگی رخ نخواهد داد

این صد و سی و ششمین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که امروز دوشنبه ۱۰ آذرماه ۱۴۰۴ با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.

سپهر حیدری: مغانلو از کارش پشیمان می‌شود

سپهر حیدری بازیکن پیش کسوت باشگاه پرسپولیس در مصاحبه‌ای به وضعیت این تیم در بازار نقل و انتقالات پرداخته و تاکید کرده است که کار شهریار مغانلو توهین به پرسپولیس بود و این بازیکن از این کار پشیمان خواهد شد.

کد خبر: ۱۰۷۰۰۱
۱۵:۰۵ - ۰۹ شهريور ۱۴۰۰

پرسپولیس

دیدارنیوز - سپهر حیدری پیشکسوت و کاپیتان سابق پرسپولیس در گفت‌وگو با خبرورزشی در خصوص نقل و انتقالات این باشگاه، پرسپولیس مدل جدید و البته بازی حساس پیش رو مقابل استقلال تاجیکستان اظهاراتی را مطرح کرده است که در زیر می‌خوانید:

نقل و انتقالات پرسپولیس را تا اینجا چطور دیدی؟
خب باید واقعیت‌ها را بگوییم. پرسپولیس به شدت مشکل مالی دارد و تیمی که در نقل و انتقالات دستش خالی باشد نمی تواند ستاره جذب کند. دم آن هایی که تمدید کردند گرم و بازیکنانی هم که آمدند بیشتر به خاطر علاقه به پرسپولیس بود. شاید پرسپولیس پول بیشتری داشت می توانست ستاره هایش را نگه دارد و یا از لیست اول یحیی گل محمدی خرید کند ولی این اتفاق رخ نداد. به هرحال باید قبول کنیم الان پول حرف اول و آخر را می زند و دیگر کمتر بازیکنی به خاطر عشق به یک تیم و تعصب حاضر می شود از پول بیشتر بگذرد. امیدوارم همه این بازیکنانی که اضافه شدند بدرخشند و باز هم شاهد موفقیت پرسپولیس باشیم.

نظرت راجع به ۳ ستاره ای که جدا شدند چیست؟ به نظرت پرسپولیس دچار افت نمی شود؟
خب همه آن‌هایی که جدا شدند برای پرسپولیس زحمت کشیدند. کیفیت بالایی دارند و طبیعی است که در فصل نقل و انتقالات پیشنهادات خوبی داشته باشند. به نظرم این قضیه خوب مدیریت نشد و مدیران باید قبل از پایان فصل و در  جریان بازی‌ها قرارداد این بازیکنان را تمدید می‌کردند. اگر این اتفاق می افتاد شاید می‌شد جلوی رفتن بعضی از بازیکنان را گرفت.

در نقل و انتقالات غیر از ارقام عجیب و غریبی که می بینیم، می‌شنویم که بعضی از بازیکنان برای تیم‌های بزرگی مثل پرسپولیس یا استقلال ناز می‌کنند. می‌خواهم بدانم زمان شما هم این مسائل بود؟
ببینید این مسائل آن زمان هم بود ولی خیلی کمتر از الان. به نظرم سال به سال واژه تعصب در فوتبال ما کمرنگ تر می شود و این خوب نیست. زمان ما وقتی پیشنهاد پرسپولیس یا استقلال به یک بازیکن می رسید معطل نمی کرد و فورا قراردادش را می بست چون بازی در این دو تیم خیلی ارزش داشت. ولی متاسفانه الان بعضی از بازیکنان مثل مداد رنگی، رنگ عوض می کنند و این اصلا قشنگ نیست.

پرسپولیس با این تیم فعلی چقدر برای موفقیت در آسیا شانس دارد؟
خب قطعا شانس دارد و شانس ما کم هم نیست. تیم باکیفیتی داریم. استخوان بندی تیم تقریبا حفظ شده است. هر چند معتقدم پرسپولیس یک دفاع وسط با کیفیت نیاز دارد. هم نعمتی و هم ابراهیمی مدافعان خوبی هستند در کنار آن ها سید جلال و فرجی هم حضور دارند ولی من حس می کنم در کارهای تدافعی ضعف داریم و نیاز به یک مدافع میانی سطح بالا حس می شود هرچند با این وضعیت بعید می دانم جایی برای مدافع جدید باشد.

پرسپولیس ۵ قهرمانی متوالی کسب کرده و قطعا انتظارات از این تیم زیاد است. به نظرت پرسپولیس می تواند موفقیت هایش را تکرار کند؟
حرف شما کاملا درست است و همه از پرسپولیس انتظار قهرمانی دارند. پرسپولیس تحت هر شرایطی مدعی اصلی قهرمانی به حساب می آید و امیدوارم برای ششمین فصل متوالی جام را در دستان سید جلال ببینیم.

فرزاد مجیدی بعد از جذب قاسمی نژاد گفت دربی را بردیم. نظرت در این مورد چیست؟
من چندبار حرف های کمک سرپرست استقلال را دیدم و واقعا خنده دار است که این حرف‌ها زده می‌شود. دربی در زمین انجام می‌شود و ربطی به نقل و انتقالات ندارد. این صحبت‌ها فرافکنی است و برای خرید یک بازیکن به هیچ تیمی جام نمی دهند.

بعد از جدایی مغانلو، پستی علیه او گذاشتی ... خیلی از هواداران هم او را آنفالو کردند. در این خصوص چه صحبتی داری؟
اینکه یک بازیکن جدا شود و به تیم دیگری برود چیز عجیبی نیست ولی حق نداشت به هواداران پرسپولیس بی احترامی کند و عکس هایش با پیراهن پرسپولیس را پاک کند. درست است مغانلو برای پرسپولیس زحمت کشید ولی مگر رونالدو و مسی از بارسلونا و یوونتوس جدا شدند عکس هایشان را پاک کردند؟ این کار مغانلو توهین به ۵۰ میلیون هوادار بود و قطعا یک روز از کارش پشیمان خواهد شد. من خودم هم از پرسپولیس جدا شدم ولی همیشه گفتم به بازی برای پرسپولیس افتخار می کنم.

شنیدم قرار است در باشگاه الوصل آکادمی تاسیس کنی.
خب مدتی است من برای زندگی به دبی آمدم ولی با قدرت آکادمی ام را در تهران دارم و هرماه برای تست گیری به ایران می آیم. از چند روز دیگر هم شعبه دوم آکادمی را در باشگاه الوصل تاسیس می کنم. در کنارش هم می خواهم کار مربیگری را آغاز کنم واقعیت این است که امکانات اینجا فوق العاده است و من می توانم مدارج مربیگری را پله پله طی کنم. ولی کاش این امکانات در ایران هم بود تا می توانستم بیشتر به هموطنانم خدمت کنم.

ارسال نظرات
امروز چهارشنبه ۱۲ آذر
امروز چهارشنبه ۱۲ آذر
امروز چهارشنبه ۱۲ آذر
امروز چهارشنبه ۱۲ آذر