تیتر امروز

علی اصغر مهابادی، حقوقدان: سعدی زنده دل است و در بین ما زندگی می‌کند
دیدار از نشست بازنمایی حقوق عمومی در اندیشه سعدی گزارش می دهد

علی اصغر مهابادی، حقوقدان: سعدی زنده دل است و در بین ما زندگی می‌کند

بازنمایی حقوق عمومی در اندیشه سعدی» عنوان نشست و گردهمایی بود که به همت انجمن علمی حقوق اساسی ایران و گروه حقوق عمومی دانشکده حقوق دانشگاه شهید بهشتی با حضور جمعی از حقوقدانان و علاقمندان به...
ابر تورم در اقتصاد سال آینده ایران؟/ داعش در سیدنی استرالیا/ حزب‌الله: خلع سلاح، هرگز
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

ابر تورم در اقتصاد سال آینده ایران؟/ داعش در سیدنی استرالیا/ حزب‌الله: خلع سلاح، هرگز

این صد و سی و نهمین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که امروز دوشنبه ۲۴ آذرماه ۱۴۰۴ با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
حسین نقاشی: فیلترینگ، بستن زبان‌ها و امکان اعتراض مردم است/ نظام حکمرانی دچار بن‌بست‌های جدی است/ امیررضا باقرپور شیرازی: برخی صفر و یک‌هایی ساخته و اصرار دارند که طرف مقابل را در آن گرفتار کنند!/ راه‌حل ملموس در مسئله فیلترینگ این نیست که همه‌ سکوها را یکباره بازگشایی کنیم
بررسی کلان موضوعات حکمرانی فضای مجازی در ایران با حضور یک فعال سیاسی و یک پژوهشگر فضای مجازی

حسین نقاشی: فیلترینگ، بستن زبان‌ها و امکان اعتراض مردم است/ نظام حکمرانی دچار بن‌بست‌های جدی است/ امیررضا باقرپور شیرازی: برخی صفر و یک‌هایی ساخته و اصرار دارند که طرف مقابل را در آن گرفتار کنند!/ راه‌حل ملموس در مسئله فیلترینگ این نیست که همه‌ سکوها را یکباره بازگشایی کنیم

شماری از کلان‌موضوعات و مسائل مهم پیرامون حکمرانی فضای مجازی در ایران، بهانه‌ای شد تا به سراغ حسین نقاشی و امیررضا باقرپور شیرازی، فعال سیاسی و پژوهشگر فضای مجازی رفته و در یکی دیگر از سلسه مناظرات...

تردد در محور‌های برون‌شهری با افزایش ۷ درصدی

مرکز مدیریت راه‌ها و حمل‌ونقل جاده‌ای کشور، از افزایش هفت درصدی تردد وسایل نقلیه در جاده‌های برون‌شهری کشور، در ۲۴ ساعت گذشته خبر داد.

کد خبر: ۱۰۶۹۴۸
۱۱:۲۵ - ۰۹ شهريور ۱۴۰۰

تردد در محور‌های برون‌شهری

دیدارنیوز ـ براساس آخرین اطلاعات دریافتی از ۲ هزارو ۳۴۴ ترددشمار فعال در محور‌های برون‌شهری، نسبت به روز قبل، ۷ درصد افزایش تردد را نشان می‌دهد که سهم وسایل نقلیه سنگین ۱۶.۱ درصد، اوج تردد بین ساعت ۱۸ تا ۱۹ و کمترین تردد بین ساعت ۳ تا ۴ بامداد انجام شده است.

همچنین آزادراه‌های کرج – تهران، تهران – کرج، قزوین -کرج و کرج قزوین محور‌های دارای بیشترین تردد در ۲۴ ساعت گذشته گزارش شده است.

بر اساس اعلام مرکز مدیریت و اطلاعات راه‌ها، هم اکنون به‌استثنای محور‌های مسدود ذکر شده، سایر محور‌های مواصلاتی کشور باز و تردد در آن‌ها به روال عادی جریان دارد.

آخرین وضعیت محور‌های شمالی

محور چالوس مسیر (رفت و برگشت) به دلیل اجرای عملیات راهداری از ساعت ۸ تا ۱۷ مسدود است، اما محور‌های هراز و فیروزکوه، آزادراه تهران – شمال و آزادراه قزوین – رشت (رفت و برگشت) تردد روان گزارش شده است.

مرکز مدیریت راه‌ها همچنین از ترافیک سنگین در محور قدیم بومهن – تهران و بالعکس در محدوده پلیس راه جاجرود خبر داد و اعلام کرد: محور‌های شمالی فاقد هرگونه مداخلات جوی شده است.

آخرین وضعیت ترافیکی سایر محور‌ها

این مرکز از ترافیک سنگین در آزادراه کرج- قزوین در محدوده‌های پایانه شهید کلانتری و گلدشت و آزادراه قزوین- کرج- تهران و محدوده‌های پل فردیس و چیتگر خبر داد.

بر اساس این گزارش، محور چالوس، محدوده طویر (کیلومتر ۹ تا ۱۰) در استان مازندران، از ۲۴ مرداد تا ۲۰ شهریور ماه جاری از ساعت ۸ تا ۱۷ روز‌های یکشنبه، دوشنبه و سه شنبه هر هفته، به دلیل اجرای عملیات راهداری مسدود است و تردد از محور‌های جایگزین هراز و فیروزکوه انجام می‌شود.

همچنین محور‌های شهداد – نهبندان و خرم آباد – پلدختر محور مسدود شریانی و محور رباط پشت بادام – بیاضه محور مسدود غیرشریانی اعلام شد، محور‌های شمشک – دیزین، اولنگ – شاهرود و پونل – خلخال نیز محور‌های دارای انسداد فصلی گزارش شده است.

برچسب ها: ترافیک جاده ها
ارسال نظرات
امروز چهارشنبه ۲۶ آذر
امروز چهارشنبه ۲۶ آذر
امروز چهارشنبه ۲۶ آذر
امروز چهارشنبه ۲۶ آذر