تیتر امروز

سیدعلی مجتهدزاده: اراده‌ای برای اجرای قانون جرم سیاسی نمی‌بینم/ اعضای هیئت منصفه در ایران، وابستگان یک گروه سیاسی خاص هستند/ یکی از بهترین کارهای مرحوم رئیسی در قوه قضائیه، برکناری جعفری دولت آبادی از دادستانی تهران بود
گفت‌وگوی دیدار در برنامه «ایرانشهر» با یک حقوقدان و وکیل دادگستری

سیدعلی مجتهدزاده: اراده‌ای برای اجرای قانون جرم سیاسی نمی‌بینم/ اعضای هیئت منصفه در ایران، وابستگان یک گروه سیاسی خاص هستند/ یکی از بهترین کارهای مرحوم رئیسی در قوه قضائیه، برکناری جعفری دولت آبادی از دادستانی تهران بود

دیدارنیوز در بیست و یکمین پرده از برنامه «ایرانشهر» به سراغ «سید علی مجتهدزاده»، حقوقدان و وکیل باسابقه دادگستری رفته و مسائل مختلف مرتبط با منافع ملی ایران از فعال شدن مکانیسم ماشه، تحرکات تندرو‌ها...
استقبال ايران از مذاکره واقعی با آمریکا/ خط و نشان پزشکیان برای خودروسازان/ باید راهی برای مذاکره پیدا کرد
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

استقبال ايران از مذاکره واقعی با آمریکا/ خط و نشان پزشکیان برای خودروسازان/ باید راهی برای مذاکره پیدا کرد

این صد و سی و دومین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که امروز دوشنبه ۲۶ آبان ۱۴۰۴ با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
زیدآبادی: آنقدر بر سر مجلس فیلتر گذاشتند که امروز صدای رسایی‌ها و ثابتی‌ها را از آن می‌شنویم/ پشت شما، جمهوری اسلامی است!/ عبدالکریمی: پشت من، هیچکس نیست، خداست!/ ناتو، صهیونیست‌ها و رضا پهلوی، نمی‌توانند برای ما دموکراسی بیاورند
در مناظره دو فعال سیاسی در دیدارنیوز مطرح شد

زیدآبادی: آنقدر بر سر مجلس فیلتر گذاشتند که امروز صدای رسایی‌ها و ثابتی‌ها را از آن می‌شنویم/ پشت شما، جمهوری اسلامی است!/ عبدالکریمی: پشت من، هیچکس نیست، خداست!/ ناتو، صهیونیست‌ها و رضا پهلوی، نمی‌توانند برای ما دموکراسی بیاورند

در ادامه سلسله مناظرات دیدارنیوز در خصوص مسائل روز کشور و منافع ملی، میزبان بیژن عبدالکریمی، استاد فلسفه دانشگاه و احمد زیدآبادی، روزنامه نگار و فعال سیاسی بودیم که در ادامه می‌‌خوانید.

طالبان به کارمندان پیشین دولت: هرچه از بیت‌المال برداشتید به امارت اسلامی تقدیم کنید

طالبان پس از استقرار در افغانستان در اولین اقدام خود علیه کارمندان پیشین دولت، اعلام کرده است که هرچه از بیت المال برده و نزد خود نگه‌داشتند را به امارت اسلامی تقدیم کنند.

کد خبر: ۱۰۶۷۸۳
۰۹:۵۹ - ۰۸ شهريور ۱۴۰۰

طالبان بیت المال کارمندان دولت

دیدارنیوز - به نقل از ایندیپندنت، ذبیح‌الله مجاهد، سرپرست وزارت اطلاعات و فرهنگ و سخنگوی طالبان، این موضوع را از نشانی ارگان‌های امنیتی امارت اسلامی در صفحه توییترش نوشت: «در شهر کابل به تمام کسانی که وسایل، اسلحه، مهمات و دیگر اجناس دولتی را با خود دارند اطلاع داده می‌شود که اشیای مذکور را در مدت یک هفته به رضایت خود به ارگان‌های مربوطه امارت اسلامی بسپارند.»

مجاهد، به کسانی که از این اعلامیه امارت اسلامی برای تسلیم نکردن وسایل نظامی و اشیای دولتی سرپیچی کنند هشدار داد و گفت: «کسانی که از این دستور سرپیچی کنند، در صورت کشف وسایل بیت‌المال از نزد آنان با برخورد قانونی امارت اسلامی طالبان مواجه می‌شوند.»

این اعلامیه‌ طالبان یازده روز پس از تصرف کابل و در حالی صادر می‌شود که محمد اشرف غنی، رئیس‌جمهوری پیشین این کشور بدون هماهنگی و صحبت با نظامیان، یکباره افغانستان را ترک کرد و به امارات متحده گریخت. همه کارمندان دولتی به همراه نظامیان افغانستان با شنیدن فرار غنی از کابل دستپاچه شدند و از جایگاه‌های دولتی و نظامی فرار کردند و تنها خود را با لباس شخصی به خانه‌هایشان رساندند تا طالبان آنان را نکشند.

هزاران نظامی و غیرنظامی دولت پیشین افغانستان به محض رسیدن طالبان به کابل، همه چیز را رها کردند و برای نجات جانشان به خانه برگشتند و همه اشیای دولتی (خودرو، اسلحه، مهمات، و...)، که به نام خود ثبت کرده بودند، بدون آنکه به کسی تسلیم کنند در جای خود باقی گذاشتند. حالا آنچه که باعث نگرانی نظامیان افغان و کارمندان پیشین دولت افغانستان شده اسنادی است که به نام آنان در ادارات دولتی (ملکی و نظامی) که اکنون تحت تسلط طالبان قرار دارد، موجود است.

اکنون پرسش این است که این گروه با کارمندان دولتی و نظامی که دست خالی به خانه برگشته‌اند، اما ده‌ها مورد به نامشان ثبت است چگونه رفتار خواهد کرد و آیا آنان را مجبور می‌کنند تا به هر شکل ممکن هر آنچه را به نامشان ثبت است، پیدا کنند.

طالبان اگرچه به ظاهر عفو عمومی اعلام کرده، اما باورها بر این است که آنان با این کارشان احتمال دارد شمار زیادی از نظامیان و کارمندان دولت پیشین افغانستان را تحت بازپرسی و مجازات قرار دهند تا به این شکل از آنان انتقام بگیرند.     

منبع: ایسنا
برچسب ها: طالبان
ارسال نظرات
امروز سه‌شنبه ۲۷ آبان
امروز سه‌شنبه ۲۷ آبان
امروز سه‌شنبه ۲۷ آبان
امروز سه‌شنبه ۲۷ آبان