تیتر امروز

شوک به بازارها؛ طلا و دلار سقوط کردند/ بازی تازه ایران در زمین بریکس/ دارایی‌های مردم فریز شد؟
مجله اقتصادی دیدارنیوز با اجرای لیلا قصاب‌زاده

شوک به بازارها؛ طلا و دلار سقوط کردند/ بازی تازه ایران در زمین بریکس/ دارایی‌های مردم فریز شد؟

این هجدهمین برنامه مجله اقتصادی دیدارنیوز است که با اجرای لیلا قصاب‌زاده به بررسی آخرین اخبار اقتصادی ایران و جهان در هفته گذشته می‌پردازد و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم شما مخاطبان گرامی...
ترامپ: بمباران ايران شبیه بمباران اتمی به ژاپن بود/ زیباکلام: مرگ بر آمریکا جزو آرمان‌های انقلاب نبود/ بحران اقتصادی گریبانگیر رسانه‌های مستقل
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

ترامپ: بمباران ايران شبیه بمباران اتمی به ژاپن بود/ زیباکلام: مرگ بر آمریکا جزو آرمان‌های انقلاب نبود/ بحران اقتصادی گریبانگیر رسانه‌های مستقل

این صد و هفتمین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
افشار سلیمانی: اگر مستقیما با آمریکا مذاکره می‌کردیم، شاید جنگ ۱۲ روزه هم اتفاق نمی‌افتاد/ باید مشکلات‌مان با آمریکا را قبل از هفتم اکتبر حل می‌کردیم/ پکن و مسکو، هیچ‌گاه سمت ما نایستاده و نخواهند ایستاد
در گفتگوی دیدارنیوز با سفیر پیشین ایران در باکو مطرح شد

افشار سلیمانی: اگر مستقیما با آمریکا مذاکره می‌کردیم، شاید جنگ ۱۲ روزه هم اتفاق نمی‌افتاد/ باید مشکلات‌مان با آمریکا را قبل از هفتم اکتبر حل می‌کردیم/ پکن و مسکو، هیچ‌گاه سمت ما نایستاده و نخواهند ایستاد

ما باید با آمریکا به صورت مستقیم مذاکره کنیم. باید همه مسائل را روی میز گذاشته و به سمت حل همه مسائل با آن حرکت کنیم. پکن و مسکو هیچ‌گاه سمت ما نایستاده و نخواهند ایستاد. آنها به دنبال منافع...

ظریف درباره انتشار فایل صوتی: این نیز بگذرد

محمدجواد ظریف وزیر پیشین امور خارجه، در یک روم کلاب هاوس، در پاسخ به انشار فایل صوتی‌اش گفت اصل زمان فایل صوتی ۷ ساعت بود. آن‌هایی که بخش اول را منتشر کردند صلاح ندانستند بخش دوم منتشر شود و به قول معروف این نیز بگذرد.

کد خبر: ۱۰۶۷۷۰
۰۸:۵۳ - ۰۸ شهريور ۱۴۰۰

ظریف  فایل صوتی:

دیدارنیوز - محمدجواد ظریف در نشستی در کلاب هاوس که به منظور تقدیر از فعالیت‌های وی در طول هشت سال گذشته در سمت وزیر امور خارجه با حضور علی‌اکبر صالحی رئیس پیشین سازمان انرژی اتمی و محمدجواد جهرمی وزیر پیشین ارتباطات و فناوری اطلاعات برگزار شد، تصریح کرد: ما باید چشم‌هایمان را بشوییم و بدانیم که همه ما در دنیا در یک کشتی نشسته‌ایم.

وی با تقدیر از زحمات علی‌اکبر صالحی و تشکر از مطالبی که در این نشست بیان کردند، گفت: امروز (یکشنبه هفتم شهریور) پایان ریاست آقای دکتر صالحی بر سازمان انرژی اتمی بود. آقای دکتر صالحی حق بزرگی بر گردن مردم ایران دارند البته ما همه قدردان حمایت‌ها و فداکاری‌های مردم ایران هستیم و مردم ایران بر همه ما حق دارند.

وی ادامه داد: آقای صالحی زحمت زیادی کشیدند. در مذاکرات هسته‌ای زحمات و تلاش‌های زیادی انجام دادند و تحولات در شش، هفت ماه اخیر نشان داد که ایشان در مذاکرات هسته‌ای چقدر خوب مذاکره کرده و منافع کشور را حفظ کرده‌اند.

ظریف در بخش دیگری از صحبت‌های خود با تشکر از آذری جهرمی وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات گفت: ایشان نیز برای پاسداری از فضای مجازی فشار زیادی تحمل کردند. ایشان زحمت زیادی برای پاسداری از فضای مجازی کشیدند که این فضا مورد صیانت عده‌ای قرار نگیرند.

ظریف همچنین با اشاره به حضور خود در دانشگاه در بخش دیگری از صحبت‌هایش اظهار کرد: به جای تقدیر از افراد باید کاری کنیم که راه آینده کشور و راه فکر کردن برای حفظ و تحقق مصالح کشور بازتر شود. باید چشم‌هایمان را بشوییم و بدانیم همه ما در دنیا در یک کشتی نشسته‌ایم.

وی با بیان اینکه بعضا تفکرات ما براساس پارادایم‌های بی‌معنا است و باید در راه رفع این پارادایم‌ها و گسترش نگرش‌های جدید کوشش کنیم، در پاسخ به سوالی در مورد نوار صوتی منتشر شده از وی و اینکه آیا این نوار صوتی سه ساعت و نیم بوده یا بیشتر، گفت: این مصاحبه هفت ساعت بود. نصف آن پخش شده و نصف دیگر آن را دوستانی که بخش اول را پخش کردند، صلاح ندانستند که منتشر کنند.

وی ادامه داد: این قصه پر غصه‌ای است که بالاخره یک روزی مشخص می‌شود و در کل باید گفت به هر حال این نیز بگذرد.

منبع: ایسنا
ارسال نظرات
نظرات بینندگان
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی : ۰
غیر قابل انتشار : ۰
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۰۹:۴۲ - ۱۴۰۰/۰۶/۰۸
1
0
بله عزیزم
برای شما که‌ معلوم‌ نيست أهل کدام‌ کشوری، این هم بگذرد
شما توی این دولت‌، هرکاری دلتون خواست کردید
وبعد هم با روحانی به ریش کسانی‌ که به شما رأی اعتماد
دادند خنديد
انشالله خدا جواب این حرف شما را بدهد
که با امنيت ملي ايران بازی نکنی عزيزم
امروز شنبه ۲۱ تير
امروز شنبه ۲۱ تير
امروز شنبه ۲۱ تير
امروز شنبه ۲۱ تير