تیتر امروز

فوری: صدای انفجار در شرق و شمال اصفهان/ انهدام پهپاد ناشناس در ملایر/ تمدید لغو پرواز‌های داخلی و خارجی
روز پنجم جنگ ایران و اسرائیل (بروز رسانی می‌شود)

فوری: صدای انفجار در شرق و شمال اصفهان/ انهدام پهپاد ناشناس در ملایر/ تمدید لغو پرواز‌های داخلی و خارجی

جنگ ایران و اسرائیل که با تهاجم وحشیانه و ترورهای اسرائیل در تهران و دیگر شهرها آغاز شد، به روز پنجم رسید. ایران در پاسخ به این حملات، شهرهای مختلف از جمله تل‌آویو را موشک‌باران کرده است.
راهنمای سلامت روان برای شرایط جنگ
آرامش خودتان را حفظ کنید

راهنمای سلامت روان برای شرایط جنگ

در شرایطی که حملات وحشیانه و تجاوز نظامی اسرائیل به ایران و پاسخ قاطع تهران به این حملات ادامه دارد، حفظ آرامش و سلامت روان مردم در شرایط جنگی اهمیت زیادی دارد.

رستم قاسمی: توانایی ساخت یک میلیون مسکن را داریم

وزیر راه و شهرسازی گفت توانایی لازم برای ساخت یک میلیون مسکن در هر سال وجود دارد و می‌توان در طول دوره این دولت، ۴ میلیون مسکن را عرضه کرد.

کد خبر: ۱۰۶۷۶۵
۰۰:۱۸ - ۰۸ شهريور ۱۴۰۰

وزیر رت و  ساخت مسکن

دیدارنیوز ـ رستم قاسمی شامگاه یکشنبه در برنامه تیتر امشب شبکه خبر؛ برنامه‌های وزارت راه و شهرسازی در دولت سیزدهم را تشریح کرد و افزود: توان مهندسی، فنی و شرکت‌هایی که عملا بتوانند یک میلیون مسکن را بسازند، در کشور وجود دارد.

وی ادامه داد: با توجه به قانون اخیر مجلس شورای اسلامی، همه وزارتخانه‌ها موظفند زمین خود را در اختیار وزارت راه و شهرسازی قرار دهند. در حال حاضر بیش از یک میلیون هکتار زمین دولتی وجود دارد که باید در اختیار ما قرار گیرد.

وزیر راه و شهرسازی تاکید کرد: باید این زمین‌هایی که در درون شهر‌ها هم وجود دارند، مورد استفاده قرار گیرند. ما به زودی این زمین‌ها را تملک خواهیم کرد.

منبع: ایرنا
ارسال نظرات
نظرات بینندگان
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی : ۰
غیر قابل انتشار : ۰
حاج علی محمد آیین
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۲:۱۳ - ۱۴۰۰/۰۶/۰۸
0
0
آقا زمین با متراژ کم بدهید مردم خودشان می سازند .. بیکاری کم نمیشه ..پیمانکار هم رانت و افزایش قیمت درست میکنه هم کیفت را پایین می آوره
امروز سه‌شنبه ۲۷ خرداد
امروز سه‌شنبه ۲۷ خرداد
امروز سه‌شنبه ۲۷ خرداد
امروز سه‌شنبه ۲۷ خرداد