تیتر امروز

افزایش سهم مالیات؛ اصلاح ساختار یا فشار بیشتر بر مردم؟/ خصوصی‌سازی یک رویا بود/ فیلم ۱۰۰ میلیاردی، کارت زرد به وزیر!
مجله اقتصادی دیدارنیوز با اجرای لیلا قصاب‌زاده

افزایش سهم مالیات؛ اصلاح ساختار یا فشار بیشتر بر مردم؟/ خصوصی‌سازی یک رویا بود/ فیلم ۱۰۰ میلیاردی، کارت زرد به وزیر!

این بیست و یکمین برنامه مجله اقتصادی دیدارنیوز است که با اجرای لیلا قصاب‌زاده به بررسی آخرین اخبار اقتصادی ایران و جهان در هفته گذشته می‌پردازد و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم شما مخاطبان...
ترامپ: لازم باشد باز هم به ایران حمله می‌کنیم/ آمادگی اسرائیل و ایران برای دور تازه جنگ؟/ عراقچی: تا جبران خسارت نشود، مذاکره بی‌مذاکره
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

ترامپ: لازم باشد باز هم به ایران حمله می‌کنیم/ آمادگی اسرائیل و ایران برای دور تازه جنگ؟/ عراقچی: تا جبران خسارت نشود، مذاکره بی‌مذاکره

این صد و سیزدهمین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
نقد و بررسی چرایی افزایش خشونت علیه زنان در ایران/ الهه حسین نژاد قربانی کدام خشونت شد؟
دیدار با حضور کارشناسان برگزار کرد

نقد و بررسی چرایی افزایش خشونت علیه زنان در ایران/ الهه حسین نژاد قربانی کدام خشونت شد؟

نقد و بررسی چرایی افزایش خشونت علیه زنان در ایران، موضوع نشست تخصصی بود که پیش از آغاز جنگ با حضور حسین بیات، وکیل پایه یک دادگستری و پوران‌دخت نیرومند روانشناس بالینی برگزار شد.

شناسایی ۲۰۰ نفر که ۹۰۰ میلیون دلار ارز جهانگیری دریافت کردند

رئیس پلیس تهران گفت: ۲۰۰ نفر که ۹۰۰ میلیون دلار در قالب شرکت صوری ارز ۴۲۰۰ تومانی گرفته بودند، شناسایی شدند.

کد خبر: ۱۰۶۷۲۹
۱۵:۴۳ - ۰۷ شهريور ۱۴۰۰

ارز جهانگیری و پلیس

دیدارنیوز ـ سردار حسین رحیمی در سومین مرحله از طرح کاشف که به صورت مشترک با همکاری پلیس امنیت اقتصادی و آگاهی انجام شده است، بیان داشت: در حوزه پلیس آگاهی در این مرحله ۲۸۸ محکوم فراری، سارق به عنف، متجاوزان به عنف، زورگیران و سارقان خودرو و سارقان وسایل داخل خودرو شناسایی و دستگیر شده‌اند که ۱۸۷ نفر از این افراد دارای سابقه قبلی هستند.

وی افزود: در این مرحله از طرح ۵۷ باند منهدم شده که ۱۱ باند در سرقت به عنف مانند زورگیری و گوشی قاپی فعالیت داشتند، ۱۰ باند منزل و اماکن و مغازه، ۹ باند جاعل و ۲ باند سرقت مسلحانه شناسایی و دستگیر شده‌ند.

رئیس پلیس تهران بزرگ خاطرنشان کرد: همچنین ۱۵ محکوم فراری در این مرحله از طرح دستگیر شدند و این افراد به بالغ بر ۳۵۰۰ فقره سرقت تا این لحظه اعتراف کرده‌اند.

این مقام ارشد پلیسی با اشاره به اقدامات پلیس امنیت اقتصادی در این طرح گفت:در حوزه پلیس امنیت اقتصادی ۴۴۸ هزار انواع و اقسام دارو، ۱۲ هزار لاستیک قاچاق، ۶۲۰۰ قلم انواع لوازم الکترونیکی، ۵۴۰۰ قلم لوازم یدکی، ۱۶۰ هزار سوب پارچه، ۱۲۱۴ دستگاه ماینر کشف شده که اموال مکشوفه بالغ بر ۶۰ میلیارد تومان ارزش ریالی داشته است.

وی با اشاره به اینکه در این طرح ۷۰ شرکت صوری که با مدارک غیر اقدام به راه اندازی شرکت‌هایی کرده بودند شناسایی شدند، بیان داشت: این افراد اقدام به اخذ ارز ۴۲۰۰ تومانی برای واردات کالا‌های اساسی کرده بودند که در مجموع ۹۰۰ میلیون دلار طی سال‌های گذشته دریافت کرده اند و تا این لحظه ۲۰۰ نفر شناسایی و دستگیر شده اند و این پرونده کماکان در حال رسیدگی است.

سردار رحیمی گفت: در حوزه زمین خواری باند ۲۰ نفره که ۶ نفر از اعضای اصلی باند زمین خواری هستند و ۲۰۰ سند دفترچه‌ای از این افراد کشف شده است اسناد این افراد همه جعلی بوده و با جعل مهر‌های سازمان‌های مختلف در حوزه تهران و دماوند زمین‌ها را شناسایی و با جعل سند به فروش می‌رساندند.

منبع: جامعه 24
برچسب ها: ارز
ارسال نظرات
امروز شنبه ۱۱ مرداد
امروز شنبه ۱۱ مرداد
امروز شنبه ۱۱ مرداد
امروز شنبه ۱۱ مرداد