تیتر امروز

اخطار وزیر دفاع آمریکا به ایران/ مسئولیت ارسال پیامک‌های حجاب با کیست؟/ ورود غیر مستقیم اروپا به مذاکرات مستقیم ایران و آمریکا
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

اخطار وزیر دفاع آمریکا به ایران/ مسئولیت ارسال پیامک‌های حجاب با کیست؟/ ورود غیر مستقیم اروپا به مذاکرات مستقیم ایران و آمریکا

این نودمین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
مهدی مطهرنیا: زمینه‌های فدرالیسم در ایران مهیا نیست/ چرا آینده ایران؛ نه ایرانِ آینده؟/ ایران، کشور نشاط، جشن و امید بود
در نشست گفتمان عمومی؛ مهارت‌های پیش‌بینی و آینده اندیشی مطرح شد

مهدی مطهرنیا: زمینه‌های فدرالیسم در ایران مهیا نیست/ چرا آینده ایران؛ نه ایرانِ آینده؟/ ایران، کشور نشاط، جشن و امید بود

نشست گفتمان عمومی، مهارت‌های پیش‌بینی و آینده اندیشی با حضور مهدی مطهرنیا، رئیس پژوهشکده آینده پژوهی سیمرغ به میزبانی دیدارنیوز برگزار شد.

تایید طرح «جهش تولید مسکن» توسط شورای نگهبان

طرح دو‌فوریتی «جهش تولید مسکن» به تایید شورای نگهبان رسید و مغایر با شرع و قانون اساسی شناخته نشد.

کد خبر: ۱۰۶۶۶۶
۱۱:۴۱ - ۰۷ شهريور ۱۴۰۰

طرح جهش تولید مسکن

دیدارنیوز ـ طرح دو‌فوریتی «جهش تولید مسکن» پس از رفت و برگشت بین مجلس شورای اسلامی و شورای نگهبان، سرانجام به تایید شورای نگهبان رسید و مغایر با شرع و قانون اساسی شناخته نشد.این طرح اولین بار در فروردین ماه به شورای نگهبان ارسال شد و ابهامات و اشکالاتی از سوی این شورا نسبت به طرح مذکور مطرح شد که به دنبال آن، دوباره به مجلس بازگشت.

سپس اصلاحاتی توسط مجلس بر مفاد این طرح اعمال شد و در نهایت در جلسه هفته گذشته شورای نگهبان بار دیگر مورد بررسی قرار گرفت و این بار به تایید رسید. یکی از مفاد اصلی که در مواد این طرح گنجانده شده، ساخت سالانه یک میلیون واحد مسکونی است که این روز‌ها به عنوان یک برنامه کلیدی رئیس‌جمهوری در بخش مسکن مطرح است. از دیگر مفاد شاخص طرح مذکور می‌توان به ایجاد شورای عالی مسکن در بالاترین سطح با ریاست مقام اول اجرایی کشور یعنی شخص رئیس‌جمهوری و حضور چند تن از وزرا اشاره کرد. همچنین بحث ایجاد صندوق ملی مسکن در طرح مذکور گنجانده شده که گفته می‌شود هدف از آن تجمیع و تخصیص منابع مالی قانون جهش تولید مسکن است. همچنین در این طرح بند‌هایی درباره تامین زمین برای مسکن‌سازی و واگذاری اراضی دولتی، تسهیل در تامین مصالح ساختمانی و تسهیل در اموری همچون خدمات ساختمانی از قبیل صدور پروانه و پایان کار گنجانده شده است.

برچسب ها: مسکن ملی
ارسال نظرات
امروز پنجشنبه ۱۱ ارديبهشت
امروز پنجشنبه ۱۱ ارديبهشت
امروز پنجشنبه ۱۱ ارديبهشت
امروز پنجشنبه ۱۱ ارديبهشت
پرطرفدارترین ها