تیتر امروز

مهدی مطهرنیا: زمینه‌های فدرالیسم در ایران مهیا نیست/ چرا آینده ایران؛ نه ایرانِ آینده؟/ ایران، کشور نشاط، جشن و امید بود
در نشست گفتمان عمومی؛ مهارت‌های پیش‌بینی و آینده اندیشی مطرح شد

مهدی مطهرنیا: زمینه‌های فدرالیسم در ایران مهیا نیست/ چرا آینده ایران؛ نه ایرانِ آینده؟/ ایران، کشور نشاط، جشن و امید بود

نشست گفتمان عمومی، مهارت‌های پیش‌بینی و آینده اندیشی با حضور مهدی مطهرنیا، رئیس پژوهشکده آینده پژوهی سیمرغ به میزبانی دیدارنیوز برگزار شد.
امر به معروف باید در ساختار‌های حاکمیتی باشد نه برای چهار تار مو/ تقیه‌ علما، دین را حفظ نمی‌کند/ نباید با کل دنیا مقابله می‌کردیم
در سی‌ و پنجمین برنامه دیدار اندیشه با حجت الاسلام اکبرنژاد مطرح شد:

امر به معروف باید در ساختار‌های حاکمیتی باشد نه برای چهار تار مو/ تقیه‌ علما، دین را حفظ نمی‌کند/ نباید با کل دنیا مقابله می‌کردیم

در سی‌ و پنجمین برنامه دیدار اندیشه با حجت الاسلام محمدتقی اکبرنژاد مجتهد و مدرس حوزه، در ادامه موضوع "نقش خدا و مردم در تحولات اجتماعی" به تاثیر تقیه در کنش علماء دین پرداختیم.
محموله‌های خطرناک یا کالا‌های معمولی؟/ امیدواری پس از دور سوم مذاکرات/ زلزله ژئوپلیتیکی در خاورمیانه
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

محموله‌های خطرناک یا کالا‌های معمولی؟/ امیدواری پس از دور سوم مذاکرات/ زلزله ژئوپلیتیکی در خاورمیانه

این هشتاد و نهمین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.

استقبال از جانی دپ در جشنواره کارلووی واری

جانی دپ ستاره هالیوودی که خبر اعطای جایزه افتخاری جشنواره کارلووی واری به او با اعتراضاتی رو به رو شد، مورد استقبال مخاطبان این رویداد قرار گرفت.

کد خبر: ۱۰۶۵۹۷
۱۶:۵۲ - ۰۶ شهريور ۱۴۰۰

جانی دپ در جشنواره کارلووی واری

دیدارنیوز ـ مووی وب نوشت: بازیگر «دزدان دریایی کارائیب» در فرودگاه و در روی فرش قرمز جشنواره بین المللی فیلم کارلووی واری با استقبال گرم مخاطبان سینمایی رو به رو شد، در حالی که پیش از این نگرانی‌های بابت حضور این ستاره پرحاشیه در جشنواره مطرح شده بود.

«جانی دپ» برای کسب جایزه افتخاری جشنواره فیلم کارلووی واری، رونمایی از مستند «جام طلا» که تهیه کنندگی آن را بر عهده داشته و همچنین فیلم «میناماتا» که در آن نقش آفرینی کرده به کشور جمهوری چک سفر کرده است.

«جانی دپ» در حالی جایزه افتخاری کارلووی را دریافت می‌کند که در چند سال اخیر درگیر ماجرای جدایی اش از «امبر هرد» بوده است و شکایت او از روزنامه «سان» که او را یک همسر آزار توصیف کرده بود نیز به جایی نرسید و برخی از فعالان حقوق زنان به اعطای جایزه به او اعتراض کرده بودند.

جشنواره فیلم سن سباستین اسپانیا نیز امسال قرار است جایزه افتخاری خود را به این بازیگر ۵۸ ساله اعطا کند.

«دپ» در پی حواشی که با آن درگیر بود، از نقش «گریندلوالد» در سومین قسمت از سری فیلم‌های «جانوران شگفت انگیز» نیز خارج شد و «مدس میکلسون» جایگزین او شد.

پنجاه و پنجمین جشنواره فیلم کارلووی واری از تاریخ ۲۰ تا ۲۸ اوت (۲۹ مرداد تا ۶ شهریور) در جمهوری چک برگزار می‌شود.

منبع: ایسنا
برچسب ها: سینمای جهان
ارسال نظرات
امروز پنجشنبه ۱۱ ارديبهشت
امروز پنجشنبه ۱۱ ارديبهشت
امروز پنجشنبه ۱۱ ارديبهشت
امروز پنجشنبه ۱۱ ارديبهشت
پرطرفدارترین ها