تیتر امروز

عباس امیری‌فر: کسی که گفت از اسرائیل اسناد جاسوسی دارد، چرا رو نکرد؟ /پرونده بقایی از تاجزاده سنگین‌تر بود اما ملغایش کردند/ احمدی نژاد دیگر وجود ندارد و به مزبله سپرده شد
گفت و گوی دیدار در ویژه برنامه «میدان پاستور» با یک فعال سیاسی اصولگرا:

عباس امیری‌فر: کسی که گفت از اسرائیل اسناد جاسوسی دارد، چرا رو نکرد؟ /پرونده بقایی از تاجزاده سنگین‌تر بود اما ملغایش کردند/ احمدی نژاد دیگر وجود ندارد و به مزبله سپرده شد

دیدارنیوز به مناسبت نخستین سالگرد ریاست جمهوری مسعود پزشکیان ویژه برنامه ای را با عنوان «میدان پاستور» طراحی و اجرا کرد. نخستین مهمان این ویژه برنامه عباس امیری فر، فعال سیاسی اصولگرا بود.
فرجی‌راد: از شهریور ۱۳۲۰ تا کنون، شاهد چنین وضعیت خطیری در ایران نبودیم/ تصور نمی‌کنم اسرائیل تا دو ماه آینده به ایران حمله کند/ با ازسرگیری گفت‌و‌گوها، احتمالا شاهد مذاکرات مستقیم بین تهران و واشنگتن خواهیم بود
در گفتگوی دیدارنیوز با یک دیپلمات با سابقه مطرح شد

فرجی‌راد: از شهریور ۱۳۲۰ تا کنون، شاهد چنین وضعیت خطیری در ایران نبودیم/ تصور نمی‌کنم اسرائیل تا دو ماه آینده به ایران حمله کند/ با ازسرگیری گفت‌و‌گوها، احتمالا شاهد مذاکرات مستقیم بین تهران و واشنگتن خواهیم بود

عبدالرضا فرجی‌راد، دیپلمات با سابقه و تحلیلگر ارشد مسائل بین‌الملل با حضور در استودیوی دیدار به تبیین و تحلیل وضعیت حاکم بر منطقه و مناسبات مربوط به آن، پس از جنگ ۱۲ روزه و تجاوز اسرائیل به خاک...
فعال شدن مکانیسم ماشه؛ پایان تعامل با اروپا/ آمریکا: يا خلع سلاح حزب‌الله يا فروپاشی لبنان/ افزایش شاخص فقر و فلاکت در ایران
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

فعال شدن مکانیسم ماشه؛ پایان تعامل با اروپا/ آمریکا: يا خلع سلاح حزب‌الله يا فروپاشی لبنان/ افزایش شاخص فقر و فلاکت در ایران

این صد و هشتمین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.

آرسنال - منچسترسیتی: آمار فاجعه توپچی‌ها ادامه دار خواهد بود؟

اگر آرسنال فکر می‌کند که با پیروزی ۰ – ۶ برابر وست برومویچ در دیدار چهارشنبه شب جام اتحادیه توانسته بر بحران غلبه کند، شاید پس از رویارویی با منچسترسیتی در روز شنبه نظرش عوض شود.  

کد خبر: ۱۰۶۵۵۷
۱۳:۴۱ - ۰۶ شهريور ۱۴۰۰

آرسنال - منچسترسیتی

دیدارنیوز - توپچی‌ها دو دیدار ابتدایی خود در لیگ برتر را برابر برنتفورد و چلسی واگذار کردند و آماری فاجعه‌بار برابر سیتی با هدایت پپ گواردیولا دارند. آن‌ها پیش از حضور پپ در واقع گربه سیاه سیتی بودند. وقتی این مربی در تابستان ۲۰۱۶ هدایت سیتی را بر عهده گرفت، این باشگاه در شش بازی هیچ پیروزی برابر آرسنال کسب نکرده بود. حالا انگار آن روز‌ها مربوط به سال‌های بسیار دور است.

سیتی تحت هدایت پپ گواردیولا رکوردی عالی برابر آرسنال در لیگ برتر به ثبت رسانده و ۹ پیروزی و یک تساوی دارد. آن‌ها هشت پیروزی پیاپی برابر توپچی‌ها کسب کرده‌اند.  سیتی در این هشت پیروزی پیاپی در لیگ برتر برابر آرسنال فقط دو گل دریافت کرده و در چهار بازی آخر به صورت متوالی دروازه‌اش را بسته نگه داشته است. آخرین گلی که آرسنال در لیگ برتر برابر سیتی به ثمر رساند توسط لورن کوشیلنی، کاپیتان سابق این تیم، در جریان شکست ۱ – ۳ در فوریه ۲۰۱۹ بود.

تنها سه بازیکن در ترکیب سیتی طعم شکست برابر آرسنال در مسابقات لیگ را چشیده‌اند. فرناندینیو و کوین دی بروینه در دسامبر ۲۰۱۵ در ترکیب ثابت حضور داشتند و رحیم استرلینگ نیز از روی نیمکت به زمین آمد. والکات و اولویه ژیرو باعث شدند توپچی‌ها در نیمه اول با دو گل پیش باشند و سپس یحیی توره یک گل دیگر هنگام برای تیم مانوئل پیگرینی به ثمر رساند.  

سپس آغاز دوران طوفانی این تیم بود. قهرمانی‌های پیاپی سیتی در فصل ۱۸ – ۲۰۱۷ و ۱۹ – ۲۰۱۸ با پیروزی‌های ۱ – ۳، ۰ – ۳، ۰ – ۲ و ۱ – ۳ برابر آرسنال با هت تریک سرخیو آگوئرو در فوریه ۲۰۱۹ همراه شد.

سیتی در فصل ۲۰ – ۲۰۱۹ پس از لیورپول نایب قهرمان شد، اما باز هم توانست رکورد پیروزی‌های متوالی را با دو برد ۰ – ۳ برابر آرسنال حفظ کند. دی بروینه در این دو مسابقه سه گل به ثمر رساند. شاید فصل گذشته مایه آرامش هواداران آرسنال شده باشد چرا که سیتی تنها توانست دو پیروزی ۰ – ۱ به دست آورد و رحیم استرلینگ هر دو گل پیروزی بخش تیمش را به ثمر رساند.

با این حال توپچی‌ها همچنان از زمان حضور میکل آرتتا، دستیار سابق گواردیولا، روی نیمکت خود موفق به گلزنی برابر سیتی در لیگ برتر نشده‌اند و مجموع نتیجه سه بازی آن‌ها برابر این تیم ۰ – ۵ است. هرچند آرتتا توانست پیروزی ۰ – ۲ به یاد ماندنی را در نیمه نهایی جام حذفی ۲۰۲۰ برابر سیتی به دست آورد و در فینال نیز برابر چلسی به پیروزی برسد. هواداران آرسنال می‌توانند از این موضوع دلگرم باشند که گواردیولا در جام‌های حذفی دو بازی از سه دیدارش را به آرسنال واگذار کرده است.

با این حال دیدار روز شنبه در چارچوب لیگ برتر برگزار خواهد شد و رویارویی سیتی با گواردیولا در برابر آرسنال در لیگ برتر پایان خوبی برای توپچی‌ها نداشته است.

منبع: ورزش 3
ارسال نظرات
امروز پنجشنبه ۲۶ تير
امروز پنجشنبه ۲۶ تير
امروز پنجشنبه ۲۶ تير
امروز پنجشنبه ۲۶ تير