تیتر امروز

شادی برای «یلدا» با جیب خالی/ از شاهنامه خوانی و فال حافظ تا قصه حسین کرد شبستری
روایت دیدار از قدیمی‌ترین جشن ایران زمین در این روزها

شادی برای «یلدا» با جیب خالی/ از شاهنامه خوانی و فال حافظ تا قصه حسین کرد شبستری

هر سال وقتی آذر خانم (آذرماه) می‌خواهد رخت خود را جمع کند و برود یک اتفاقی می افتد که برای ایرانیان مقد است آن هم اجرای آیین شب چله یا همان یلداست اما این روزها همه می‌گویند چه یلدایی وقتی جیب...
اشرف بروجردی: قوانین حمایت از زنان روی کاغذ ماند/بدون حضور زنان توسعه‌ای در کشور اتفاق نمی‌افتد/ چرا در احزاب سیاسی زنان حضور کمتری دارند
بازخوانی یک گفت و گو

اشرف بروجردی: قوانین حمایت از زنان روی کاغذ ماند/بدون حضور زنان توسعه‌ای در کشور اتفاق نمی‌افتد/ چرا در احزاب سیاسی زنان حضور کمتری دارند

هشتم خرداد ۱۴۰۲ دیدارنیوز میزبان اشرف بروجردی اولین معاون زن دولت خاتمی بود. درگذشت او بهانه‌ای شد تا گفت‌وگوی پیشین را با ملاحظه اینکه حرف‌های او همچنان محل تامل است باز نشر کنیم.
محمود فتوحی: ایران امروز را، رسانه‌های داخلی و خارجی می‌سازند/ از دوره صفویه به بعد، وطن معنای ملک را پیدا کرد/ در ادبیات معاصر، مفهوم ایران تا حدودی ریزش پیدا کرد
گفت و گوی دیدار در برنامه «گپی نو» با پژوهشگر نام آشنای ادبیات فارسی:

محمود فتوحی: ایران امروز را، رسانه‌های داخلی و خارجی می‌سازند/ از دوره صفویه به بعد، وطن معنای ملک را پیدا کرد/ در ادبیات معاصر، مفهوم ایران تا حدودی ریزش پیدا کرد

در هفتمین برنامه از گپی‌نو، با محمود فتوحی، استاد و پژوهشگر نام‌آشنای ادبیات فارسی به گفت‌و‌گو پرداختیم و با او پیرامون مفهوم ایران در شعر فارسی خصوصا قصاید مدحی سخن گفتیم.

خطر افزایش بی سابقه قیمت دلار

دکتر علی حیات‌نیا، کارشناس مسائل اقتصادی با غیرمنطقی خواندن قیمت کنونی دلار و با اشاره به روند صعودی آن طی روز‌های اخیر، گفت: ادامه این روند صعودی به سیاست‌های دولت جدید و بانک مرکزی بستگی دارد.

کد خبر: ۱۰۶۲۵۸
۱۴:۰۴ - ۰۳ شهريور ۱۴۰۰

قیمت دلار و زنگ هشدار

دیدارنیوز ـ دکتر علی حیات‌نیا، کارشناس مسائل اقتصادی از روند صعودی نرخ ارز طی روز‌های اخیر یاد کرد و افزود: این امر چند دلیل دارد که مهمترین آن کسری بودجه دولت طی چند ماه اخیر و خلق پول برای جبران این کسری است.

کاهش دامنه نوسان قیمت دلار و سکه

وی ادامه داد: تنخواهی که برای جبران کسری بودجه از سوی بانک مرکزی در اختیار دولت قرار گرفت باعث افزایش نقدینگی در کشور و به تبع آن رشد تورم شد که تبعات آن را در بازار ارز و سایر بازار‌های مالی شاهد هستیم.

این کارشناس مسائل اقتصادی عامل دیگر موثر بر افزایش قیمت ارز را مسائل سیاسی و بین‌المللی دانست که، چون آینده دقیق آن و همچنین سرنوشت برجام به طور کامل مشخص نیست، باعث ایجاد نوعی عدم اطمینان بین فعالین اقتصادی کشور شده است.

حیات‌نیا عنوان کرد: البته تحریم‌ها، عدم فروش نفت و کاهش درآمد‌های ارزی نیز بر افزایش قیمت دلار بی تاثیر نیست.

وی تداوم یا توقف روند صعودی قیمت دلار را وابسته به برنامه‌های دولت جدید و خصوصا وزیر اقتصاد و دارایی و بانک مرکزی دانست.

حیات‌نیا تاکید کرد:، چون تاکنون برنامه مشخصی از سوی بانک مرکزی درباره نرخ ارز ارائه نشده، به نظر می‌رسد صعود قیمت دلار حداقل طی روز‌های آینده ادامه داشته باشد.

وی اضافه کرد: انتظار می‌رفت دولت سیزدهم از ابتدای فعالیت خود تمرکز بیشتری بر ثبات نرخ ارز به عنوان یک عامل اثرگذار در اقتصاد کشور داشته باشد.

این کارشناس مسائل اقتصادی قیمت کنونی نرخ ارز را نیز منطقی ندانست و افزود: به عقیده بسیاری از کارشناسان اگر رانت و یارانه از ارز حذف شود، قیمت واقعی آن چیزی بین ۱۲ تا ۱۴ هزار تومان است.

برچسب ها: قیمت دلار
ارسال نظرات
امروز يکشنبه ۳۰ آذر
امروز يکشنبه ۳۰ آذر
امروز يکشنبه ۳۰ آذر
امروز يکشنبه ۳۰ آذر