تیتر امروز

در شرایط برابر، با آمریکا مذاکره می‌کنیم/ ۴ وزیر پزشکیان در نوبت استیضاح/ ترامپ: ایران تمایل دارد توافق کند
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

در شرایط برابر، با آمریکا مذاکره می‌کنیم/ ۴ وزیر پزشکیان در نوبت استیضاح/ ترامپ: ایران تمایل دارد توافق کند

این صد و سی و سومین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که امروز دوشنبه ۲۶ آبان ۱۴۰۴ با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
علیرضا قسیمی: رویای رضا قطبی «مرکزیت آسیا شدن رادیو و تلویزیون ایران» بود/ محمد هاشمی پروژه ساختمان شیشه‌ای را زنده کرد/ اوایل انقلاب مجاهدین خلق نفوذ زیادی در رادیو و تلویزیون داشتند
گفت‌وگوی دیدار در نخستین برنامه «پشت صحنه» با مجری پروژه ساختمان شیشه‌ای

علیرضا قسیمی: رویای رضا قطبی «مرکزیت آسیا شدن رادیو و تلویزیون ایران» بود/ محمد هاشمی پروژه ساختمان شیشه‌ای را زنده کرد/ اوایل انقلاب مجاهدین خلق نفوذ زیادی در رادیو و تلویزیون داشتند

ساختمان شیشه‌ای سازمان صدا و سیما، به‌عنوان نخستین بنای مدرن رسانه‌ای خاورمیانه که نماد بلندپروازی‌های این سازمان است، در تاریخ ۲۶ خرداد ۱۴۰۴ و در جریان «جنگ ۱۲روزه» مورد هدف حملات هوایی اسرائیل...
علی جمالیان: با بهره‌گیری از تکنولوژی روز کمترین آسیب به بیمار وارد می‌شود/ درمان‌های نوین در صدر علم پزشکی امروز
گفت‌وگوی دیدارنیوز در برنامه «میهمان من» با یک متخصص و جراح قلب

علی جمالیان: با بهره‌گیری از تکنولوژی روز کمترین آسیب به بیمار وارد می‌شود/ درمان‌های نوین در صدر علم پزشکی امروز

علی جمالیان، فوق تخصص و جراح قلب در برنامه «میهمان من» از درمان‌های نوین که این روز‌ها طرفداران زیادی هم دارد گفت.

سروش رفیعی: کیروش گفت برو استقلال!

سروش رفیعی بازیکن سابق تیم پرسپولیس مدعی شده است که کیروش سال ۹۵ به او گفته است که به استقلال برود، اما او پرسپولیس را انتخاب کرده است و در لیست سیاه کیروش قرار گرفته است.

کد خبر: ۱۰۶۲۳۰
۱۱:۵۳ - ۰۳ شهريور ۱۴۰۰

سروش رفیعی: کیروش گفت برو استقلال!

دیدارنیوز - سروش رفیعی هافبک وقت پرسپولیس پیش از اعزام تیم ملی ایران به جام ملت‌های آسیا ۲۰۱۹ در مصاحبه‌ای عجیب مدعی شد نتایج این تیم ملی در جام ملت‌ها برایش اهمیتی ندارد.

در آن مقطع دوگانه شدیدی بین هواداران پرسپولیس و کارلوس کی‌روش شکل گرفته و درگیری‌های سرمربی تیم ملی با برانکو شکاف بزرگی در فوتبال ایران ایجاد کرده بود. هواداران تیم‌های دیگر نیز به نوعی با یکدیگر متحد شده و طرفداران پرسپولیس را به عدم حمایت از تیم ملی متهم می‌کردند.

اما این مصاحبه سروش رفیعی در حالی انجام شد که چهار سال قبل کارلوس کی‌روش تلاش زیادی برای فراهم کردن شرایط اعزام این بازیکن به جام ملت‌های آسیا ۲۰۱۵ در استرالیا انجام داده بود و به نظر می‌رسید رابطه بسیار خوبی بین کی‌روش و سروش برقرار است و به همین دلیل مصاحبه سروش رفیعی در آن مقطع تعجب بسیاری را برانگیخت.

این بازیکن به زعم خودش، پرده از راز اتفاقات آن مقطع برداشت. رفیعی مدعی شد در فصل نقل و انتقالات سال ۹۵ و هنگامی که قصد جدایی از تراکتور را داشته از کارلوس کی‌روش برای انتخاب تیم بعدی خود مشورت خواسته است. سرمربی وقت تیم ملی به سروش رفیعی پیشنهاد داده راهی استقلال شده و شاگرد علیرضا منصوریان شود. اما هافبک خلاق تیم ملی علاقمند به انتقال به پرسپولیس بوده و به همین دلیل در نهایت انتقال به این باشگاه را انتخاب کرده است. البته سروش رفیعی مدعی شد بعدها از کی‌روش شنیده که مشکلی به خاطر این انتخاب وجود نداشته است.

سروش رفیعی در این باره گفت: با توجه به اینکه در آن فصول بازیکنان زیادی از پرسپولیس به اردوی تیم ملی دعوت می‌شدند، او تصور نمی‌کرده انتقال به این تیم باعث شود دیگر شانس بازی کردن برای تیم ملی را نداشته باشد. اما در نهایت این اتفاق رخ داده و سروش رفیعی به زعم خودش علیرغم نمایش‌های خوب در لباس پرسپولیس به نوعی در لیست سیاه کی‌روش قرار گرفته است.

برچسب ها: سروش رفیعی
ارسال نظرات
امروز جمعه ۳۰ آبان
امروز جمعه ۳۰ آبان
امروز جمعه ۳۰ آبان
امروز جمعه ۳۰ آبان