تیتر امروز

ضوابط جدید برای فروش آنلاین طلا/ خروج گسترده کارگران افغان؛ بازار داخلی توان جایگزینی دارد؟/ گرانی‌ها در تره‌بار دیده شد!
مجله اقتصادی دیدارنیوز با اجرای لیلا قصاب‌زاده

ضوابط جدید برای فروش آنلاین طلا/ خروج گسترده کارگران افغان؛ بازار داخلی توان جایگزینی دارد؟/ گرانی‌ها در تره‌بار دیده شد!

این نوزدهمین برنامه مجله اقتصادی دیدارنیوز است که با اجرای لیلا قصاب‌زاده به بررسی آخرین اخبار اقتصادی ایران و جهان در هفته گذشته می‌پردازد و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم شما مخاطبان...
پلن B ایران و آمریکا چیست؟/ ماشه یا مذاکره؛ دیپلماسی بر سر دو راهی/ ترامپ: برای مذاکره با ایران عجله‌ای نداریم
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

پلن B ایران و آمریکا چیست؟/ ماشه یا مذاکره؛ دیپلماسی بر سر دو راهی/ ترامپ: برای مذاکره با ایران عجله‌ای نداریم

این صد و نهمین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
عباس امیری‌فر: کسی که گفت از اسرائیل اسناد جاسوسی دارد، چرا رو نکرد؟ /پرونده بقایی از تاجزاده سنگین‌تر بود اما ملغایش کردند/ احمدی نژاد دیگر وجود ندارد و به مزبله سپرده شد
گفت و گوی دیدار در ویژه برنامه «میدان پاستور» با یک فعال سیاسی اصولگرا:

عباس امیری‌فر: کسی که گفت از اسرائیل اسناد جاسوسی دارد، چرا رو نکرد؟ /پرونده بقایی از تاجزاده سنگین‌تر بود اما ملغایش کردند/ احمدی نژاد دیگر وجود ندارد و به مزبله سپرده شد

دیدارنیوز به مناسبت نخستین سالگرد ریاست جمهوری مسعود پزشکیان ویژه برنامه ای را با عنوان «میدان پاستور» طراحی و اجرا کرد. نخستین مهمان این ویژه برنامه عباس امیری فر، فعال سیاسی اصولگرا بود.

نحوه لغو سفارش فروش سهام عدالت/ جزئیات

سهامداران سهام عدالت تا ۵ شهریور فرصت دارند از طریق درگاه‌های الکترونیکی بانک‌ها و کارگزاری‌ها اقدام به لغو درخواست فروش سهام خود کنند.

کد خبر: ۱۰۶۱۸۸
۰۹:۰۳ - ۰۳ شهريور ۱۴۰۰

لغو سفارش فروش سهام عدالت

دیدارنیوز ـ مدیر روابط عمومی شرکت سپرده گذاری مرکزی اوراق بهادار و تسویه وجوه (سمات) با اشاره به این موضوع که سهامداران عدالت تنها تا پنج شهریور فرصت دارند تا درخواست لغو سفارش فروش سهام عدالت خود را اعلام کنند و در پاسخ به این پرسش که افراد از چه طریق می‌توانند درخواست خود را لغو کنند؟ اظهار کرد: افرادی که می‌خواهند سفارش فروش خود را لغو کنند تا ۵ شهریورماه بیشتر فرصت ندارند. متقاضیانی که در ماه‌ها و سال گذشته درخواست فروش سهام عدالت را داشته اند و در حال حاضر از این تصمیم منصرف شده اند، می‌توانند از طریق درگاه‌های الکترونیکی کارگزاری خود درخواست فروش را لغو کنند. یعنی هر فرد به هر شکلی که در خواست فروش داده است، به همان شکل نیز می‌تواند در خواست خود را لغو کند.

نعمتی در ادامه افزود: بسیاری از کارگزاری‌ها دسترسی برای انصراف را در سایت خود ایجاد کرده اند، اما یکسری از کارگزاری‌های کوچک این دسترسی را ایجاد نکرده بودند که آن‌ها نیز اعلام کردند که به صورت دستی و حضوری برای افراد در صورت در خواست لغو فروش را ثبت می‌کنند. اما با توجه به اینکه اکثر سهامداران در حال حاضر خودشان معاملات شان را انجام می‌دهند، در قسمتی که وارد درگاه کارگزاری خودشان می‌شوند، در آن جا یک لینکی قرار گرفته است که درخواست لغو سفارش فروش سهام عدالت در آن وجود دارد.

او گفت: به طور کل اگر کارگزاری به صورت الکترونیکی نتوانست در خواست لغو سفارش فروش افراد را ثبت کند، سهامداران می‌توانند با مراجعه حضوری به آن کارگزاری درخواست لغو فروش خود را ثبت کنند.

این مقام مسئول در پایان اظهار کرد: در صورتی که افراد، در گذشته دورتر به صورت حضوری در خواست فروش سهام عدالت خود را به بانک‌ها داده بودند نیز باید گفت، در حال حاضر اکثر بانک‌ها خودشان کارگزاری دارند و فهرست درگاه کارگزاری خودشان را معرفی کرده اند. همچنین در سایت بانک‌ها نیز این امکان وجود دارد؛ به طور مثال بانک ملی در سایت خود یک بخش فروش سهام عدالت قرار داده است، که افراد می‌توانند در خواست لغو خود را آن جا ثبت کنند و در کل اصلا نیازی به مراجعه فیزیکی نیست.

برچسب ها: سهام عدالت
ارسال نظرات
امروز شنبه ۲۸ تير
امروز شنبه ۲۸ تير
امروز شنبه ۲۸ تير
امروز شنبه ۲۸ تير