تیتر امروز

پنجره ‎دیپلماسی در حال بسته‌شدن/ سردرگمی راهبردی، خطرناک‌تر از ماشه/ فرصت پزشکیان برای حذف نهاد‌های بی‌خاصیت 
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

پنجره ‎دیپلماسی در حال بسته‌شدن/ سردرگمی راهبردی، خطرناک‌تر از ماشه/ فرصت پزشکیان برای حذف نهاد‌های بی‌خاصیت 

این صد و هفدهمین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
حشمت‌الله فلاحت‌پیشه: بابک زنجانی، نام بزرگی است که بسیاری افراد پشت او پنهان شده‌اند/ آینده ثابت خواهد کرد روس‌ها در جنگ دوازده روزه به اسرائیل کمک کردند/ واژه دشمن را از تندروها بگیرید، دچار لکنت خواهند شد/ کسانی که مردم را مشغول ناکجاآباد کردند، خودشان در سعادت‌آباد خانه می‌ساختند!
بایسته‌های تهران در عرصه سیاست داخلی و خارجی در دوره پساجنگ با رئیس پیشین کمیسیون امنیت ملی مجلس دهم

حشمت‌الله فلاحت‌پیشه: بابک زنجانی، نام بزرگی است که بسیاری افراد پشت او پنهان شده‌اند/ آینده ثابت خواهد کرد روس‌ها در جنگ دوازده روزه به اسرائیل کمک کردند/ واژه دشمن را از تندروها بگیرید، دچار لکنت خواهند شد/ کسانی که مردم را مشغول ناکجاآباد کردند، خودشان در سعادت‌آباد خانه می‌ساختند!

حشمت‌الله فلاحت‌پیشه، تحلیلگر ارشد مسائل بین‌الملل، استاد دانشگاه و رئیس پیشین کمیسیون امنیت ملی مجلس دهم، مهمان یکی دیگر از برنامه‌های «میدان پاستور» بود. دیدار در این برنامه با این استاد دانشگاه...
مهدی خورشیدی: ایران نیاز به یک دنگ شیائوپینگ دارد/ اقتصاد کشور با تغییر وزیر و رئیس جمهور درست نمی‌شود/ روحانی سایه جنگ را از سر مردم کم کرد
گفت‌وگوی دیدار در برنامه «تیتر» با یک جامعه شناس

مهدی خورشیدی: ایران نیاز به یک دنگ شیائوپینگ دارد/ اقتصاد کشور با تغییر وزیر و رئیس جمهور درست نمی‌شود/ روحانی سایه جنگ را از سر مردم کم کرد

«تیتر» در یکی دیگر از برنامه‌های خود میزبان دکتر مهدی خورشیدی جامعه شناس و پژوهشگر حوزه توسعه بود؛ او در این گفت‌و‌گو تاکید کرد اگر همت مردم نبود امروز سعید جلیلی رئیس جمهور بود نه مسعود پزشکیان.

سید حسین حسینی: ۴ ساعت پشت در ماندم تا قراردادم تمدید شود

سید حسین حسینی دروازه بان استقلال که با روندی پر فراز و نشیب قراردادش را با استقلال تمدید کرد، در مصاحبه ای این روند را تشریح کرده است.

کد خبر: ۱۰۶۱۳۶
۱۵:۵۴ - ۰۲ شهريور ۱۴۰۰

 

دیدارنیوز - سیدحسین حسینی بعد از تمدید قراردادش با استقلال در جمع خبرنگاران بیان کرد:
خیلی خوشحالم که قراردادم را با استقلال تمدید کردم. اینجا خانه من است و این پیراهن را به سادگی به دست نیاوردم که راحت از دست بدهم. برای این پیراهن واقعا جنگیدم، صبر کردم و تلاش کردم. دوست نداشتم آن را راحت از دست بدهم. یک سوءتفاهم و دلخوری پیش آمده بود. از طرفی به این جمع‌بندی رسیدم که شاید امکان ادامه همکاری با باشگاه وجود نداشته باشد.بعد هم آن پست اینستاگرامی را گذاشتم.

وی ادامه داد:بعد از انتشار آن پست در اینستاگرام آقای فرزاد مجیدی تماس گرفتند و گفتند که اگر ممکن است این پست را پاک کن و فردا صحبت می‌کنیم. امروز منتظر باشگاه استقلال بودم و خودم هم به باشگاه آمدم تا تمدید کنم. 

دروازه‌بان استقلال همچنین گفت:۴ ساعت پشت در اتاق ماندم تا قراردادم تمدید شود. گفتم که اینجا خانه خودم است و دوست داشتم بمانم.

حسینی درباره شایعه پیوستنش به سپاهان تاکید کرد:بالاخره بازیکن آزاد بودم و پیشنهادهایی وجود داشت. جا دارد از مجموعه سپاهان و آقای نویدکیا تشکر کنم که تماس گرفتند. انشاالله در ادامه راه موفق باشند. خوشحالم که ماندگار شدم. ناگفته نماند که آقای فرهاد مجیدی هم خیلی تلاش کرد تا این اتفاق بیفتد. صحبتی که امروز با آقای مجیدی کردم، یکی از دلایل اصلی تمدید قراردادم بود.

وی درباره اینکه گفته می‌شد گوشی تلفنش را خاموش کرده بود، خاطرنشان کرد:من ۵ روز پیش با خود آقای مجیدی توافق کردم و چیزهایی که بود را به جمع‌بندی رسیدیم. من گوشی ام را خاموش نکردم. ولی مسائلی که توافق کردیم عملی نشد. من هم ناراحت شدم و گوشی ام را جواب ندادم.

دروازه‌بان استقلال افزود:من به خاطر شماره یک استقلال خیلی تلاش کردم و سختی کشیدم و به راحتی از دستش نمی‌دهم.

حسینی در پاسخ به این پرسش که آیا جذب علیرضا رضایی دروازه‌بان پیکان در ناراحتی‌اش تاثیر داشت گفت:نه، من اگر از رقابت می‌ترسیدیم پارسال با آن شرایط از استقلال می‌رفتم. پیشنهاد هم داشتم اما ماندم و جنگیدم و برای جایگاهم تلاش کردم.

وی در واکنش به درخواست های هواداران برای تمدید قراردادش عنوان کرد:از هواداران استقلال تشکر می‌کنم که در این سال‌ها روزهای خوب و بد زیادی با هم داشتیم. برخی مواقع انتقادهایی به من بوده اما خود هواداران می‌دانند که هیچ وقت حرفی نزدم و هرچه آنها گفتند حق را به آنها دادم. صاحبان اصلی استقلال هواداران هستم و هرچه بگویند کوچک آن ها هستم.

حسینی در پایان درباره بازی با الهلال اضافه کرد: تیم الهلال بازیکنان قدرتمند زیادی گرفته است. صد درصد بازی سختی داریم اما تلاش می‌کنیم از نام استقلال دفاع کنیم.

منبع: ایسنا
برچسب ها: استقلال
ارسال نظرات
امروز پنجشنبه ۲۷ شهريور
امروز پنجشنبه ۲۷ شهريور
امروز پنجشنبه ۲۷ شهريور
امروز پنجشنبه ۲۷ شهريور