تیتر امروز

دیدار نتانیاهو با ترامپ؛ حمله دوباره به ایران؟/ جدی بودن خطر ابرتورم در ایران/ محمد خاتمی: راهی جز اصلاحات وجود ندارد
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

دیدار نتانیاهو با ترامپ؛ حمله دوباره به ایران؟/ جدی بودن خطر ابرتورم در ایران/ محمد خاتمی: راهی جز اصلاحات وجود ندارد

این صد و چهل و دومین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که امروز پنجشنبه ۴ دی‌ماه ۱۴۰۴ با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
شیرین هانتر: بزرگترین خطر این است که تهران فکر کند؛ مسئله نظامی آمریکا درباره ایران منتفی است/ تهران باید مستقیما و بدون واسطه با واشینگتن مذاکره کند/ نباید بگذاریم که نتانیاهو تنها کسی باشد که شرایط خاورمیانه را برای ترامپ تعریف می‌کند
گفت و گوی دیدار در برنامه «ایرانشهر» با استاد پیشین دانشگاه جرج تاون از واشینگتن

شیرین هانتر: بزرگترین خطر این است که تهران فکر کند؛ مسئله نظامی آمریکا درباره ایران منتفی است/ تهران باید مستقیما و بدون واسطه با واشینگتن مذاکره کند/ نباید بگذاریم که نتانیاهو تنها کسی باشد که شرایط خاورمیانه را برای ترامپ تعریف می‌کند

دیدارنیوز در برنامه «ایرانشهر» به سراغ شیرین هانتر، استاد برجسته و پیشین دانشگاه جرج تاون و تحلیلگر ارشد مسائل سیاسی رفته و موضوعات مختلف از تحولات ونزوئلا، سند ملی ایالات متحده، مذاکره ایران...
مهدی پازوکی: مذاکره یعنی تسلیم، تفکر اسراییلی‌هاست که تندرو‌ها آن را بیان می‌کنند/ حدادعادل با مصوبه تثبیت قیمت بنزین گفت به مردم عیدی دادم!/ طرفداران وفاق بانیان وضع موجود هستند
گفت و گوی دیدار در برنامه تیتر با یک اقتصاددان و استاد دانشگاه

مهدی پازوکی: مذاکره یعنی تسلیم، تفکر اسراییلی‌هاست که تندرو‌ها آن را بیان می‌کنند/ حدادعادل با مصوبه تثبیت قیمت بنزین گفت به مردم عیدی دادم!/ طرفداران وفاق بانیان وضع موجود هستند

«تیتر» در یکی دیگر از برنامه‌های خود میزبان مهدی پازوکی استاد دانشگاه و اقتصاددان بود؛ در این برنامه تخصصی درباره دلایل افزایش قیمت ارز و بحران‌های اقتصادی صحبت شد، ببینید و بخوانید.

سید حسین حسینی: ۴ ساعت پشت در ماندم تا قراردادم تمدید شود

سید حسین حسینی دروازه بان استقلال که با روندی پر فراز و نشیب قراردادش را با استقلال تمدید کرد، در مصاحبه ای این روند را تشریح کرده است.

کد خبر: ۱۰۶۱۳۶
۱۵:۵۴ - ۰۲ شهريور ۱۴۰۰

 

دیدارنیوز - سیدحسین حسینی بعد از تمدید قراردادش با استقلال در جمع خبرنگاران بیان کرد:
خیلی خوشحالم که قراردادم را با استقلال تمدید کردم. اینجا خانه من است و این پیراهن را به سادگی به دست نیاوردم که راحت از دست بدهم. برای این پیراهن واقعا جنگیدم، صبر کردم و تلاش کردم. دوست نداشتم آن را راحت از دست بدهم. یک سوءتفاهم و دلخوری پیش آمده بود. از طرفی به این جمع‌بندی رسیدم که شاید امکان ادامه همکاری با باشگاه وجود نداشته باشد.بعد هم آن پست اینستاگرامی را گذاشتم.

وی ادامه داد:بعد از انتشار آن پست در اینستاگرام آقای فرزاد مجیدی تماس گرفتند و گفتند که اگر ممکن است این پست را پاک کن و فردا صحبت می‌کنیم. امروز منتظر باشگاه استقلال بودم و خودم هم به باشگاه آمدم تا تمدید کنم. 

دروازه‌بان استقلال همچنین گفت:۴ ساعت پشت در اتاق ماندم تا قراردادم تمدید شود. گفتم که اینجا خانه خودم است و دوست داشتم بمانم.

حسینی درباره شایعه پیوستنش به سپاهان تاکید کرد:بالاخره بازیکن آزاد بودم و پیشنهادهایی وجود داشت. جا دارد از مجموعه سپاهان و آقای نویدکیا تشکر کنم که تماس گرفتند. انشاالله در ادامه راه موفق باشند. خوشحالم که ماندگار شدم. ناگفته نماند که آقای فرهاد مجیدی هم خیلی تلاش کرد تا این اتفاق بیفتد. صحبتی که امروز با آقای مجیدی کردم، یکی از دلایل اصلی تمدید قراردادم بود.

وی درباره اینکه گفته می‌شد گوشی تلفنش را خاموش کرده بود، خاطرنشان کرد:من ۵ روز پیش با خود آقای مجیدی توافق کردم و چیزهایی که بود را به جمع‌بندی رسیدیم. من گوشی ام را خاموش نکردم. ولی مسائلی که توافق کردیم عملی نشد. من هم ناراحت شدم و گوشی ام را جواب ندادم.

دروازه‌بان استقلال افزود:من به خاطر شماره یک استقلال خیلی تلاش کردم و سختی کشیدم و به راحتی از دستش نمی‌دهم.

حسینی در پاسخ به این پرسش که آیا جذب علیرضا رضایی دروازه‌بان پیکان در ناراحتی‌اش تاثیر داشت گفت:نه، من اگر از رقابت می‌ترسیدیم پارسال با آن شرایط از استقلال می‌رفتم. پیشنهاد هم داشتم اما ماندم و جنگیدم و برای جایگاهم تلاش کردم.

وی در واکنش به درخواست های هواداران برای تمدید قراردادش عنوان کرد:از هواداران استقلال تشکر می‌کنم که در این سال‌ها روزهای خوب و بد زیادی با هم داشتیم. برخی مواقع انتقادهایی به من بوده اما خود هواداران می‌دانند که هیچ وقت حرفی نزدم و هرچه آنها گفتند حق را به آنها دادم. صاحبان اصلی استقلال هواداران هستم و هرچه بگویند کوچک آن ها هستم.

حسینی در پایان درباره بازی با الهلال اضافه کرد: تیم الهلال بازیکنان قدرتمند زیادی گرفته است. صد درصد بازی سختی داریم اما تلاش می‌کنیم از نام استقلال دفاع کنیم.

منبع: ایسنا
برچسب ها: استقلال
ارسال نظرات
امروز جمعه ۰۵ دی
امروز جمعه ۰۵ دی
امروز جمعه ۰۵ دی
امروز جمعه ۰۵ دی