تیتر امروز

اسماعیل کهرم: مدیریت آب را از دست سیاسیون بگیرید/ زاینده رود را ما کشتیم/ من ۱۰ سال پیش گفتم تا سال ۱۴۰۴ آب تهران تمام می‌شود، کسی توجه نکرد/ با فروش میوه به کشورهای عربی حتی پول آب مصرف شده برنگشت
گفت و گوی دیدار در برنامه «تیتر» با یک کارشناس برجسته محیط زیست

اسماعیل کهرم: مدیریت آب را از دست سیاسیون بگیرید/ زاینده رود را ما کشتیم/ من ۱۰ سال پیش گفتم تا سال ۱۴۰۴ آب تهران تمام می‌شود، کسی توجه نکرد/ با فروش میوه به کشورهای عربی حتی پول آب مصرف شده برنگشت

«تیتر» در یکی دیگر از سلسله برنامه های خود میزبان دکتر اسماعیل کهرم بوم شناس و فعال محیط زیست بود؛ او در این گفت و گو تاکید داشت که برای گذار از وضعیت بحران کنونی باید مدیریت را از دست سیاسیون...
در شرایط برابر، با آمریکا مذاکره می‌کنیم/ ۴ وزیر پزشکیان در نوبت استیضاح/ ترامپ: ایران تمایل دارد توافق کند
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

در شرایط برابر، با آمریکا مذاکره می‌کنیم/ ۴ وزیر پزشکیان در نوبت استیضاح/ ترامپ: ایران تمایل دارد توافق کند

این صد و سی و سومین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که امروز دوشنبه ۲۶ آبان ۱۴۰۴ با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.

فرهاد مجیدی: من فقط با فرزاد مجیدی کار می‌کنم نه با زرینچه!

ماجرای سرپرستی ۳ ساعته جواد زرینچه در استقلال و کناره‌گیری زودهنگام او حرف و حدیث‌های بسیاری در پی داشت. با این حال گویا فرهاد مجیدی عامل اصلی کناره گیری زرینچه بوده است.

کد خبر: ۱۰۶۱۰۰
۱۳:۳۲ - ۰۲ شهريور ۱۴۰۰

فرهاد مجیدی: من فقط با فرزاد مجیدی کار می‌کنم نه با زرینچه!

 دیدارنیوز - امروز یکی از کوتاه ترین حکم های تاریخ باشگاه استقلال صادر شد و جواد زرینچه رکورد کوتاه ترین دوره سرپرستی در استقلال را شکست! زرینچه که حوالی ساعت سه بعدازظهر سرپرست استقلال شده بود، حوالی ساعت 6 عصر به صورت رسمی از پذیرش این منصب انصراف داد

زرینچه در گفتگو با خبرنگار طرفداری تاکید کرد دلیل انصرافش این بود که احساس کرد نمی تواند در استقلال مفید باشد اما یکی از اعضای هیات مدیره استقلال به نزدیکانش گفته دلیل استعفای زرینچه، حمایت فرهاد مجیدی از برادرش فرزاد بوده است.

به گفته این شخص، جواد زرینچه به دعوت هیات مدیره و مدیرعامل استقلال به باشگاه آمد و در مورد سرپرستی استقلال با او صحبت شد و زرینچه هم این منصب را پذیرفت اما فرهاد مجیدی با حضور در باشگاه در اولین جلسه ای که میان او و زرینچه با حضور اعضای هیات مدیره و مدیرعامل برگزار شد، تاکید کرد هیچ مشکلی با انتخاب جواد زرینچه به عنوان سرپرست تیم و نشستن او روی نیمکت استقلال ندارد ولی فقط هماهنگی ها را با برادرش انجام می دهد و حاضر نیست با شخصی غیر از برادرش در خصوص کارهایی که به تیم و مجموعه بازیکنان مربوط است، همکاری کند. 

هیات مدیره بعد از آن که حکم جواد زرینچه را به دست احمد مددی به او دادند، تصمیم گرفتند با برگزاری یک جلسه هماهنگی، سرپرست جدید را به فرهاد مجیدی معرفی کنند اما سرمربی استقلال با توپ پر در این جلسه حاضر شد و به ضرورت حضور برادرش در کادر سرپرستی و اجرایی تاکید کرد. اگرچه زرینچه مشکلی با حضور فرزاد مجیدی به عنوان دستیار اجرایی سرپرست نداشت اما این که همه کارها را فرزاد انجام بدهد و او فقط روی نیمکت بنشیند را نپذیرفت.

 جواد زرینچه احساس کرده فرهاد مجیدی از این که با او همکاری کند راضی نیست... هرچند زرینچه ساعتی پیش به طرفداری گفت این حق فرهاد است با هر کسی که دوست داشت کار کند اما اینگونه به نظر می رسد که زرینچه تصور کرده اگر فرهاد بخواهد تمام هماهنگی ها را با فرزاد انجام بدهد و او فقط روی نیمکت بنشیند، دکور خواهد بود.

البته زرینچه یک نگرانی دیگر هم داشت؛ این که تیم نتیجه نگیرد و بعد بگویند زرینچه زیر پای مجیدی را خالی کرد و همین شد که بعد از جمع بندی حرف های فرهاد مجیدی به این نتیجه رسید بهتر است در این مقطع با استقلال همکاری نکند.
در حال حاضر نصرالله عبداللهی سرپرست استقلال است و فرزاد مجیدی به عنوان کمک سرپرست با او همکاری می کند.

جواد زرینچه دو سال قبل، سرپرست استقلال بود اما بعد از جدایی استراماچونی، از این سمت کنار کشید و جای خود را به ستار همدانی داد که فرهاد مجیدی در بدو ورود به استقلال با ستار همدانی جلسه گذاشت و از او خواست از این منصب کنار بکشد تا او بتواند با سرپرستی همکاری کند که با خودش هماهنگ باشد. در آن مقطع، فرهاد مجیدی بعد از استعفای ستار همدانی از سرپرستی استقلال، سعید رمضانی را به عنوان سرپرست به استقلال معرفی کرد.

منبع: طرفداری
برچسب ها: استقلال
ارسال نظرات
نظرات بینندگان
انتشار یافته: ۳
در انتظار بررسی : ۰
غیر قابل انتشار : ۰
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۷:۳۱ - ۱۴۰۰/۰۶/۰۲
1
0
این تحفه)فرهاد(، فقط با خودش می تواند کار کند.
بازنشسته
|
United States of America
|
۱۸:۲۰ - ۱۴۰۰/۰۶/۰۲
0
0
باشگاه نیست مهدکودک هستش خودشان باهمدیگرنمیتوانندکناربیایندچطورمیخواهیدجام بیارید
عدم موفقیت تیم رابه گردن دیگران نیاندازیداختلاف درتیم عامل نتیجه نگرفتن است پس بیخودپای این وآن
راوسط نکشیدخانه ازپای بست ویرانه است!؟
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۰:۰۹ - ۱۴۰۰/۰۶/۰۳
1
0
تیم نیست دورهمی خانوادگیه
امروز يکشنبه ۰۲ آذر
امروز يکشنبه ۰۲ آذر
امروز يکشنبه ۰۲ آذر
امروز يکشنبه ۰۲ آذر