تیتر امروز

نشست مشترک سه نماینده مجلس و ورزشکاران
مربیان و ورزشکاران رشته‌های رزمی در دیدارنیوز دغدغه‌ها و مطالبات خود را بیان کردند+ ویدیو و عکس

نشست مشترک سه نماینده مجلس و ورزشکاران

سمیه رفیعی، علیرضا سلیمی و محمدحسین حسینی بحرینی نمایندگان مجلس شورای اسلامی در سالن اجتماعات دیدارنیوز با تعدادی از مربیان، باشگاهداران و پیشکسوتان ورزش در رشته‌های رزمی، دیدار و گفت‌وگو کردند.
اقتصاد، جامعه و مرگ، سه حلقه گمشده در جنگ
دیدار بررسی می‌کند

اقتصاد، جامعه و مرگ، سه حلقه گمشده در جنگ

موضوعی که در میان بروز پدیده جنگ کمتر به آن توجه می‌شود، تاثیرات اجتماعی آن است، از این رو از چند قرن پیش جامعه شناسان توجه ویژه‌ای به این موضوع داشته و نظرات متفاوتی را بیان کرده اند که در این...

امکان نهفته ماندن علائم کرونا در بدن تا ۱۴ روز

دکتر مسعود یونسیان، اپیدمیولوژیست بر اینکه مردم باید تاخیر زمانی در انتقال ویروس کرونا را جدی بگیرند و بدانند که بروز علائم، بستری و مرگ زمان‌بر است، تاکید کرد.

کد خبر: ۱۰۵۸۹۵
۰۹:۲۶ - ۰۱ شهريور ۱۴۰۰

نهفته ماندن علائم کرونا در بدن

دیدارنیوز ـ دکتر مسعود یونسیان، اپیدمیولوژیست درباره حداقل و حداکثر زمان بروز علائم در بیماران مبتلا به کرونا توضیح داد و گفت: مردم باید تاخیر زمانی در این ویروس را جدی بگیرند و بلافاصله پس از یک روز از رعایت نکردن شیوه‌نامه‌های بهداشتی فکر نکنند که دیگر به کرونا مبتلا نشده‌اند، بلکه بروز علائم، بستری و مرگ زمان‌بر است.

 یونسیان گفت: از زمانی که ویروس کرونا وارد بدن می‌شود تا حداقل ۲ و حداکثر ۱۴ روز و به طور متوسط یک هفته طول می‌کشد تا علائم آن ظاهر شود.

او توضیح داد: علائم در همه افراد بروز پیدا نمی‌کند و ممکن است برخی بدون علامت مبتلا شوند. از زمانی که علائم در فرد ظاهر می‌شود تا زمانی که بیماری در فرد به اوج خود برسد، چند روز طول می‌کشد.

یونسیان افزود: طبق آمار ارائه شده در خصوص رنگ‌بندی شهر‌ها در نرم‌افزار ماسک که تصمیم‌گیری‌ها هم مبتنی بر آن است، حداقل ۱۰ روز بعد از گذشت اولین علائم، بیمار در بیمارستان بستری می‌شود.

این اپیدمیولوژیست بیان کرد: خوشبختانه روند کاهشی ابتلا به کرونا در برخی استان‌های نوار شمالی و جنوبی کشور دیده شده است. در کل کشور نیز تعداد بستری‌ها کاهشی بوده است.

وضعیت مرگ و میر افراد کرونایی

یونسیان در خصوص میزان مرگ بر اثر کرونا گفت: بیمارانی که بر اثر کرونا فوت می‌کنند، به طور متوسط بعد از گذشت دو تا سه هفته از ابتلا جان خود را از دست می‌دهند.

او ادامه داد: بنابراین این روند کاهشی در برخی مناطق شمالی و جنوبی کشور رخ داده است و متاسفانه در استان‌های غربی کشور این روند کاهشی همچنان دیده نشده است. انتظار می‌رود در روز‌های آینده شاهد کاهش آمار مرگ و میر باشیم. مگر آن که تجمعات و اتفاقات این روند را به تعویق بیندازد.

این اپیدمیولوژیست افزود: مردم باید تاخیر زمانی در این ویروس را جدی بگیرند و بلافاصله پس از یک روز از رعایت نکردن شیوه‌نامه‌های بهداشتی فکر نکنند که دیگر به کرونا مبتلا نشده‌اند، بلکه بروز علائم، بستری و مرگ زمان‌بر است.

یونسیان گفت: نمی‌توان انتظار داشت که با عدم رعایت شیوه‌نامه‌های بهداشتی، آمار ابتلا و مرگ پایین بیاید.

او بیان کرد: آمار بسیار بالای مرگ و میر بیماران کرونایی نتیجه آمار بالای بستری‌های چند وقت اخیر است.

برچسب ها: کرونا
ارسال نظرات
نام:
ایمیل:
نظر:
بنر شرکت هفت الماس صفحات خبر
رپورتاژ تریبون صفحه داخلی
شهرداری اهواز صفحه داخلی