تیتر امروز

احتمال توافق روسیه و آمریکا در باره ایران/ تهران رتبه اول آلودگی هوا در جهان/ عراقچی: دخالتی در لبنان نداریم
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

احتمال توافق روسیه و آمریکا در باره ایران/ تهران رتبه اول آلودگی هوا در جهان/ عراقچی: دخالتی در لبنان نداریم

این صد و سی و پنجمین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که امروز دوشنبه ۳ آذرماه ۱۴۰۴ با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
زهرا نژاد بهرام: چرا به جای پس گرفتن ساختمان خانه اندیشمندان ساختمان خانه مداحان را پس نگرفتید؟ /کاش برای مقابله با فساد هم ۸۰ هزار داوطلب جمع می‌کردید/ اعضای شورای شهر چرا زاکانی را استیضاح نمی‌کنند؟
گفت و گوی دیدار در برنامه «تیتر» با عضو پیشین شورای شهر

زهرا نژاد بهرام: چرا به جای پس گرفتن ساختمان خانه اندیشمندان ساختمان خانه مداحان را پس نگرفتید؟ /کاش برای مقابله با فساد هم ۸۰ هزار داوطلب جمع می‌کردید/ اعضای شورای شهر چرا زاکانی را استیضاح نمی‌کنند؟

«تیتر» در یکی دیگر از سلسله برنامه‌های خود میزبان زهرا نژاد بهرام فعال سیاسی اصلاح طلب و عضو پیشین شورای شهر بود. او در این گفت‌و‌گو تاکید کرد که اگر شهرداری خانه اندیشمندان را به هر دلیلی تعطیل...

واردات ۸ میلیون دوز واکسن کرونا در مرداد توسط هلال‌احمر

دبیرکل جمعیت هلال‌احمر از واردات ۸ میلیون دوز واکسن کرونا در مرداد خبر داد و گفت: اگر نیاز به تزریق دوز سوم باشد، تلاش می‌کنیم در این خصوص نیز واردات داشته باشیم و مشکلی در این زمینه نخواهیم داشت.

کد خبر: ۱۰۵۸۱۴
۱۳:۱۴ - ۳۱ مرداد ۱۴۰۰

هلال احمر و واردات ۸ میلیون دوز واکسن

دیدارنیوز ـ محمدحسن قوسیان مقدم دبیر کل و سخنگوی جمعیت هلال‌احمر درباره واردات واکسن کرونا به کشور گفت: در مردادماه نزدیک به ۸ میلیون دوز واکسن وارد کشور شد، در حالی که در سه ماه قبل از آن در مجموع ۹ میلیون دوز واکسن وارد شده بود.

وی ادامه داد: امروز نیز شانزدهمین محموله وارد کشور شد و به طور تقریبی می‌توانم بگویم که حدود ۹۰ درصد سه ماه گذشته فقط در مردادماه واکسن وارد کرده‌ایم.

سخنگوی جمعیت هلال احمر با بیان اینکه واردات واکسن در شهریور نیز با قدرت بیشتری ادامه دارد، خاطرنشان کرد: در مرحله اول قرار بود، ستاد ملی مقابله با کرونا اعلام کرد ما اجازه واردات ۱۰ میلیون دوز واکسن را داریم و در مرحله بعد اجازه ورود ۳۰ میلیون دوز واکسن به ما داده شده است.

قوسیان مقدم تصریح کرد: واردات ۱۰ میلیون دوز در مرحله اول به پایان رسیده است و از واردات ۳۰ میلیون دوز که قرار بود در مرحله دوم وارد کنیم تاکنون حدود ۷ میلیون آن وارد شده است، امیدواریم تا پایان شهریور و مهر نیز واردات واکسن را داشته باشیم.

واکسن تک‌دوز برای نوجوانان و زنان باردار

سخنگوی جمعیت هلال احمر درباره واردات واکسن برای نوجوانان و زنان باردار گفت: واکسن تک دوز برای زنان باردار و افراد زیر ۲۰ سال استفاده می‌شود. در دنیا سه نوع واکسن تک دوز هستند. براساس اعلام ستاد ملی مقابله با کرونا ما در این خصوص نیز درحال رایزنی هستیم تا بتوانیم در این خصوص نیز واردات داشته باشیم، اما هنوز نوع واکسن مشخص نشده است.

او تاکید کرد: برای واردات واکسن ما در تلاش هستیم تا منابع مطمئن پیدا کنیم یعنی واکسنی را که تهیه می‌کنیم از کشور سازنده باشد و از واسطه‌ها واکسن را تهیه نمی‌کنیم. همچنین از منابعی واکسن را تهیه کنیم که برای تهیه دوز دوم آن با مشکل مواجه نشویم.

قوسیان مقدم در پاسخ به این سوال که آیا برای واردات واکسن برای تزریق دوز سوم با توجه به جهش‌های بیماری با مشکل مواجه هستیم، ادامه داد: در حال حاضر در مرحله‌ای هستیم که بتوانیم دو دوز را برای افراد تامین کنیم. اگر نیاز به تزریق دوز سوم باشد، تلاش می‌کنیم در این خصوص نیز واردات داشته باشیم و مشکلی در این زمینه نخواهیم داشت.

منبع: ایلنا
ارسال نظرات
امروز جمعه ۰۷ آذر
امروز جمعه ۰۷ آذر
امروز جمعه ۰۷ آذر
امروز جمعه ۰۷ آذر