تیتر امروز

استقبال ايران از مذاکره واقعی با آمریکا/ خط و نشان پزشکیان برای خودروسازان/ باید راهی برای مذاکره پیدا کرد
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

استقبال ايران از مذاکره واقعی با آمریکا/ خط و نشان پزشکیان برای خودروسازان/ باید راهی برای مذاکره پیدا کرد

این صد و سی و دومین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که امروز دوشنبه ۲۶ آبان ۱۴۰۴ با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
زیدآبادی: آنقدر بر سر مجلس فیلتر گذاشتند که امروز صدای رسایی‌ها و ثابتی‌ها را از آن می‌شنویم/ پشت شما، جمهوری اسلامی است!/ عبدالکریمی: پشت من، هیچکس نیست، خداست!/ ناتو، صهیونیست‌ها و رضا پهلوی، نمی‌توانند برای ما دموکراسی بیاورند
در مناظره دو فعال سیاسی در دیدارنیوز مطرح شد

زیدآبادی: آنقدر بر سر مجلس فیلتر گذاشتند که امروز صدای رسایی‌ها و ثابتی‌ها را از آن می‌شنویم/ پشت شما، جمهوری اسلامی است!/ عبدالکریمی: پشت من، هیچکس نیست، خداست!/ ناتو، صهیونیست‌ها و رضا پهلوی، نمی‌توانند برای ما دموکراسی بیاورند

در ادامه سلسله مناظرات دیدارنیوز در خصوص مسائل روز کشور و منافع ملی، میزبان بیژن عبدالکریمی، استاد فلسفه دانشگاه و احمد زیدآبادی، روزنامه نگار و فعال سیاسی بودیم که در ادامه می‌‌خوانید.
سجاد عبدالله‌پور: اگر بپرسید علم بهتر است یا ثروت قطعا می‌گویم علم/ در کار روی اصول اخلاقی‌ا‌م پا نگذاشتم/ فکر می‌کردم در دبی برایم فرش قرمز پهن می‌کنند، اما اینطور نبود
گفت‌وگوی دیدار با یک کارآفرین

سجاد عبدالله‌پور: اگر بپرسید علم بهتر است یا ثروت قطعا می‌گویم علم/ در کار روی اصول اخلاقی‌ا‌م پا نگذاشتم/ فکر می‌کردم در دبی برایم فرش قرمز پهن می‌کنند، اما اینطور نبود

دیدارنیوز در یکی از گفت‌و‌گو‌های ویژه خود به سراغ سجاد عبدالله‌پور، مهندس معمار و کارآفرین که این روز‌ها در دبی زندگی می‌کند، رفته و از او درباره لایه‌های پنهان و پیدا مهاجرت و کار کردن در یک...

صید کوسه در بوشهر ممنوع شد/ صیادان متخلف تا ۳۰ میلیون تومان جریمه می شوند

علی بازدار، مدیرکل شیلات استان بوشهر در پی اعلام ممنوعیت صید کوسه‌ماهی‌ها در آب‌های استان بوشهر از جریمه میلیونی صیادان متخلف مطابق قانون خبر داد.

کد خبر: ۱۰۵۷۹۲
۱۱:۵۷ - ۳۱ مرداد ۱۴۰۰

ممنوعیت صید کوسه ماهی

دیدارنیوز ـ علی بازدار، مدیرکل شیلات استان بوشهر از ممنوعیت صید کوسه‌ماهی‌ها در آب‌های استان بوشهر خبر داد و گفت: با صیادان متخلف برخورد قانونی صورت می‌گیرد.

علی بازدار صبح یکشنبه در نشست کمیته تخلفات صیادی اظهار داشت: با توجه به درخواست اداره‌کل محیط زیست استان بوشهر مبنی بر ممنوعیت صید کوسه ماهی‌ها، این موضوع به صیادان اعلام شده است.

مدیرکل شیلات استان بوشهر با اشاره به اینکه کوسه‌ماهی‌ها از گونه‌های در عرض تهدید هستند اضافه کرد: در این راستا با شکارچیان متخلف برخورد قانونی صورت می‌گیرد.

وی با اشاره به ممنوعیت صید کوسه در همه ماه‌های سال، خاطرنشان کرد: صیادانی که کوسه ماهی‌ها را به صورت هدفمند یا ضمنی صید کنند متخلف محسوب می‌شوند.

بازدار تصریح کرد: در صورت مشاهده تخلف صیادان، ضمن توقیف صید و شناور آنان با محرومیت‌های طولانی مدت مواجه و به محاکم قضائی معرفی خواهند شد.

وی تاکید کرد: از همه صیادان می‌خواهیم که ضمن پرهیز از بکارگیری ابزاری که به صید هدفمند این آبزی منجر می‌شود حتی در صورت مواجهه با صید ضمنی نیز نسبت به رها سازی آن اقدام کنند.

اداره کل محیط زیست استان بوشهر با اشاره به مصوبه سال ۱۳۹۳ سازمان محیط زیست کشور که به نحوه برآورد مطالبه صید و شکار گونه‌های حفاظت شده موضوع ماده ۳ قانون صید و شکار می‌پردازد، هزینه جبران صید کوسه ماهیان را ۳۰۰ میلیون ریال عنوان کرده است.

علیرغم تاکید سازمان‌های ناظر بر امر صید در استان بوشهر، اما به دلیل قیمت زیاد باله و گوشت کوسه، این آبزی در معرض انقراض قرار گرفته است.

اداره کل محیط زیست استان بوشهر طی نامه‌ای از شیلات بوشهر درخواست کرد تا ممنوعیت صید کوسه ماهیان خلیج فارس مجدداً به صیادان اعلام و از آنان درخواست شود تا از صید این گونه آبزیان به طور جدی خودداری ورزند.

منبع: مهر
ارسال نظرات