تیتر امروز

استقبال ايران از مذاکره واقعی با آمریکا/ خط و نشان پزشکیان برای خودروسازان/ باید راهی برای مذاکره پیدا کرد
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

استقبال ايران از مذاکره واقعی با آمریکا/ خط و نشان پزشکیان برای خودروسازان/ باید راهی برای مذاکره پیدا کرد

این صد و سی و دومین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که امروز دوشنبه ۲۶ آبان ۱۴۰۴ با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
زیدآبادی: آنقدر بر سر مجلس فیلتر گذاشتند که امروز صدای رسایی‌ها و ثابتی‌ها را از آن می‌شنویم/ پشت شما، جمهوری اسلامی است!/ عبدالکریمی: پشت من، هیچکس نیست، خداست!/ ناتو، صهیونیست‌ها و رضا پهلوی، نمی‌توانند برای ما دموکراسی بیاورند
در مناظره دو فعال سیاسی در دیدارنیوز مطرح شد

زیدآبادی: آنقدر بر سر مجلس فیلتر گذاشتند که امروز صدای رسایی‌ها و ثابتی‌ها را از آن می‌شنویم/ پشت شما، جمهوری اسلامی است!/ عبدالکریمی: پشت من، هیچکس نیست، خداست!/ ناتو، صهیونیست‌ها و رضا پهلوی، نمی‌توانند برای ما دموکراسی بیاورند

در ادامه سلسله مناظرات دیدارنیوز در خصوص مسائل روز کشور و منافع ملی، میزبان بیژن عبدالکریمی، استاد فلسفه دانشگاه و احمد زیدآبادی، روزنامه نگار و فعال سیاسی بودیم که در ادامه می‌‌خوانید.
سجاد عبدالله‌پور: اگر بپرسید علم بهتر است یا ثروت قطعا می‌گویم علم/ در کار روی اصول اخلاقی‌ا‌م پا نگذاشتم/ فکر می‌کردم در دبی برایم فرش قرمز پهن می‌کنند، اما اینطور نبود
گفت‌وگوی دیدار با یک کارآفرین

سجاد عبدالله‌پور: اگر بپرسید علم بهتر است یا ثروت قطعا می‌گویم علم/ در کار روی اصول اخلاقی‌ا‌م پا نگذاشتم/ فکر می‌کردم در دبی برایم فرش قرمز پهن می‌کنند، اما اینطور نبود

دیدارنیوز در یکی از گفت‌و‌گو‌های ویژه خود به سراغ سجاد عبدالله‌پور، مهندس معمار و کارآفرین که این روز‌ها در دبی زندگی می‌کند، رفته و از او درباره لایه‌های پنهان و پیدا مهاجرت و کار کردن در یک...

پسر ترامپ: طالبان اکنون بیش از ۱۶۶ کشور دیگر جهان، بالگرد بلک هاوک دارد

پسر ترامپ می گوید طالبان هم‌اکنون بیش از ۱۶۶ کشور دیگر در جهان، بالگرد بلک هاوک در اختیار دارد.

کد خبر: ۱۰۵۵۵۰
۱۱:۵۰ - ۲۸ مرداد ۱۴۰۰

پسر ترامپ: طالبان

دیدارنیوز - پس از آنکه کابل روز یکشنبه بدون درگیری سقوط کرد، تجهیزات ارتش آمریکا به ویژه خودروهای هاموی و بالگردهای بلک هاوک که در ابتدا به منظور ارتقای قابلیتهای نیروهای افغان تامین شده بود، به کنترل طالبان درآمد.

روز سه‌شنبه خبرگزاری آسوشیتدپرس به نقل از یک مقام دفاعی آمریکایی که نامش را منتشر نکرد، گزارش داد حجم زیادی از سخت‌افزار ارتش آمریکا در اختیار طالبان قرار گرفته است. در کنار این گزارش تصاویر و ویدیوهایی از حضور شبه‌نظامیان طالبان در کنار این تجهیزات منتشر شد.

همچنین جیک سالیوان، مشاور امنیت ملی آمریکا تایید کرد که "حجم چشمگیری" از تسلیحات ساخت آمریکا به دست طالبان توقیف شده است. این مشاور بایدن گفت: فعلا تصویر روشنی نداریم که کدام یک از ادوات دفاعی از دستمان رفته است. اما قطعا حجم چشمگیری به دست طالبان افتاده و قطعا می‌دانیم که آنها قصد ندارند آنها را در فرودگاه به ما تحویل دهند.

طبق گزارش‌ها، ارزش هر بالگرد بلک هاوک چند میلیون دلار است.

به دنبال این اخبار دونالد ترامپ جونیور، فرزند ارشد رئیس‌جمهوری پیشین آمریکا در پیامی توییتری گفت طالبان هم‌اکنون بیش از ۱۶۶ کشور دیگر در جهان، بالگرد بلک هاوک در اختیار دارد.

دونالد ترامپ، رئیس‌جمهوری پیشین آمریکا چهارشنبه در مصاحبه با نیوزمکس تی.وی گفت: رئیس‌جمهوری پیشین آمریکا در سخنانی مدعی شد که روسیه و چین، آن دسته از تجهیزات نظامی ساخت آمریکا را که در افغانستان تحت کنترل طالبان قرار گرفته است، برای خودشان نسخه‌برداری و تهیه می‌کنند.

او گفت: می‌دانم که دشمن این تجهیزات را می‌گیرد و این دقیقا همان کاری است که آنها (طالبان) کردند. آنها این تجهیزات فوق‌العاده را گرفتند... اکنون آنها این تجهیزات را به کشورهای دیگر می‌دهند تا ارزان آن را بسازند. بالگردهای جدید بلک هاوک اکنون برای مطالعه در اختیار روسیه و چین و دیگر کشورها قرار می‌گیرد چون آنها جزو بهترین ادوات‌های نظامی جهان هستند.

منبع: ایسنا
برچسب ها: دونالد ترامپ
ارسال نظرات
نظرات بینندگان
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی : ۰
غیر قابل انتشار : ۰
علی اصغر قاسم پور
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۴:۰۸ - ۱۴۰۰/۰۵/۲۸
0
0
آمریکا آنها را پس بگیرد. واجب نکرده به دست این گروه تندرو بیندازد، اینها در آینده تهدیدی برای کل جهانند. موضوع فقط یک عقب ماندگی فکری و تحجر در خود افغانستان نیست، بلکه نشر و گسترش، قدرت و نفوذ این فرهنگ و بینش، بالقوه برای جهان مشکل آفرین خواهد بود.
امروز سه‌شنبه ۲۷ آبان
امروز سه‌شنبه ۲۷ آبان
امروز سه‌شنبه ۲۷ آبان
امروز سه‌شنبه ۲۷ آبان