تیتر امروز

اعتراضات اقتصادی آری، ایجاد ناامنی نه!/ عدم توافق نتانیاهو و ترامپ برای اقدام نظامی علیه ایران/ پزشکیان: دیگر دلار ۲۸۵۰۰ تومانی به کسی نمی‌دهیم
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

اعتراضات اقتصادی آری، ایجاد ناامنی نه!/ عدم توافق نتانیاهو و ترامپ برای اقدام نظامی علیه ایران/ پزشکیان: دیگر دلار ۲۸۵۰۰ تومانی به کسی نمی‌دهیم

این صد و چهل و چهارمین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که امروز پنجشنبه ۱۱ دی‌ماه ۱۴۰۴ با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
از جنگ ۱۲ روزه تا آتش بس در غزه/ ترامپ با قدرت برگشت
دیدار آنچه در سال ۲۰۲۵ اتفاق افتاده را بررسی می‌کند

از جنگ ۱۲ روزه تا آتش بس در غزه/ ترامپ با قدرت برگشت

دیدارنیوز در اولین روز سال ۲۰۲۶، نگاهی گذرا به آنچه در سال میلادی ۲۰۲۵ که گذشت، انداخت که البته ناگفته پیداست ماجرای تجاوز نظامی اسرائیل به خاک ایران مهمترین اتفاق در سال گذشته بود.
سید مرتضی افقه: ذخایر ارزی دولت پس از ۸ سال تحریم به شدت کاهش یافته/ بخشی از افزایش مکرر نرخ ارز، ناشی از سایه جنگ بر کشور است/ برخورد احترام‌آمیز رئیس‌جمهور با معترضین، اتفاق خوبی است، اما امیدوارم خیلی دیر نشده باشد/ آمدن همتی به بانک مرکزی، تاثیر زیادی در میان‌مدت به دنبال نخواهد داشت
در گفت‌و‌گوی دیدار با یک اقتصاددان مطرح شد

سید مرتضی افقه: ذخایر ارزی دولت پس از ۸ سال تحریم به شدت کاهش یافته/ بخشی از افزایش مکرر نرخ ارز، ناشی از سایه جنگ بر کشور است/ برخورد احترام‌آمیز رئیس‌جمهور با معترضین، اتفاق خوبی است، اما امیدوارم خیلی دیر نشده باشد/ آمدن همتی به بانک مرکزی، تاثیر زیادی در میان‌مدت به دنبال نخواهد داشت

استاد اقتصاد دانشگاه شهید چمران اهواز در گفت‌و‌گویی با دیدارنیوز گفت: پزشکیان به عنوان میراث‌دار خرابکاری دولت قبل وارد عرصه شد، اما سعی داشت که با مردم همراهی داشته باشد. این برخورد احترام‌آمیز...

اردوغان: دیوارکشی ترکیه برای مبارزه علیه تروریسم است

رئیس جمهور ترکیه درباره آینده افغانستان می‌گوید ما از اظهارات معتدلانه رهبران طالبان حمایت می‌کنیم اما دیوارکشی در مرز ترکیه برای مبارزه با تروریسم است.

کد خبر: ۱۰۵۵۳۱
۰۹:۳۴ - ۲۸ مرداد ۱۴۰۰

اردوغان: دیوارکشی ترکیه

دیدارنیوز - رجب طیب اردوغان، رئیس جمهور ترکیه در مصاحبه تلویزیونی مشترکی که به طور مستقیم از کانالKanal 7, Ulke TV, 24 TV, TVNET and TV 360 ، پخش شد ،. گفت : صرف نظر از این که چه کسی روی کار آید، ماندن کنار افغانستان در روزهای خوب و بد لازمه وفای به عهد و برادری است.

اردوغان در ادامه تاکید کرد: آماده هر گونه همکاری در زمینه تامین آرامش مردم افغانستان، رفاه هم‌تباران تُرک خود در این کشور و حفاظت از منافع کشورمان هستیم.

وی تصریح کرد: سربازان ما در افغانستان هرگز به عنوان نیروی جنگی خدمت نکرده‌اند. ما هرگز سربازان‌مان را به عنوان یک قدرت خارجی در آنجا ندیده‌ایم. حضور نظامی ترکیه در افغانستان باعث تقویت دولت جدید در عرصه بین‌المللی و تسهیل کار آن می‌شود.

اردوغان ضمن اشاره به اینکه پیش از این هم گفته بودیم که می‌توانیم با رهبران طالبان دیدار داشته باشیم امروز نیز بر همین عقیده هستیم، خاطرنشان کرد: از اظهارات معتدلانه رهبران طالبان استقبال می‌کنیم.

وی درباره وضعیت فرودگاه بین‌المللی حامد کرزی در کابل، پایتخت افغانستان افزود: اکنون ما برنامه‌های خود را با توجه به واقعیت‌های جدیدی که در این زمینه ایجاد می‌شود، طراحی کرده و بر اساس آن مذاکرات‌مان ادامه دارد.

اردوغان تأکید کرد که اولویت ترکیه تامین صلح و امنیت ترک ها در افغانستان است و افزود که 552 شهروند ترکیه تا کنون از این کشور خارج شده اند.

رهبر ترکیه گفت احتمال دارد تا آخر هفته با آنگلا مرکل، صدراعظم آلمان و ولادیمیر پوتین، رئیس جمهور روسیه گفتگو کند.
در چارچوب توافق صلح بین فوریه و 2020 بین ایالات متحده و طالبان ، امسال نیروهای بین المللی خروج خود از افغانستان را آغاز کردند. این توافقنامه موظف بود طالبان نیروهای خارجی را هدف قرار ندهند ، اما در مورد اقدامات آن در قبال نیروهای امنیتی افغان هیچ پیش بینی نشده است. در حالی که مذاکرات با دولت در دوحه قطر ادامه داشت ، طالبان حملات خود را از ماه ژوئن تشدید کرد و در یک ماه گذشته کنترل بسیاری از مراکز کشور را در دست گرفت.

طالبان روز یکشنبه کنترل پایتخت کابل را در دست گرفت و اشرف غنی ، رئیس جمهور و دیگر مقامات کلیدی از کشور فرار کردند.  اردوغان با تاکید بر اینکه ترکیه "تلاش بزرگی" برای افزایش اثربخشی در مبارزه با مهاجرت های غیرقانونی انجام می دهد ، گفت: ما اقدامات متفاوتی را برای تقویت امنیت مرزهای خود انجام داده ایم. وی گفت که دیوار مرزی در امتداد چهار استان ترکیه در مرز ایران - آگری ، هکاری ، ایگدیر و وان ساخته می شود.

رئیس جمهور ترکیه گفت که بخش هایی از دیوار در آگری و ایغدیر تکمیل شده است و کار در نیمه راه در هکاری است. وی افزود: "در حال حاضر ، 157 کیلومتر (98 مایل) تکمیل شده است. ما تمام آن را به پایان خواهیم رساند." اردوغان گفت این دیوار نه تنها برای جلوگیری از مهاجرت غیرقانونی بلکه علیه تروریسم است.

منبع: ایسنا
برچسب ها: رجب طیب اردوغان
ارسال نظرات
امروز جمعه ۱۲ دی
امروز جمعه ۱۲ دی
امروز جمعه ۱۲ دی
امروز جمعه ۱۲ دی
پرطرفدارترین ها