تیتر امروز

دلار برمی‌گردد، اما اعتماد نه!/ انفجار در شریان اقتصاد ایران/ گشایش اقتصادی یا توهم موقت؟
مجله اقتصادی دیدارنیوز با اجرای لیلا قصاب‌زاده

دلار برمی‌گردد، اما اعتماد نه!/ انفجار در شریان اقتصاد ایران/ گشایش اقتصادی یا توهم موقت؟

این سیزدهمین برنامه مجله اقتصادی دیدارنیوز است که با اجرای لیلا قصاب‌زاده به بررسی آخرین اخبار اقتصادی ایران و جهان در هفته گذشته می‌پردازد و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم شما مخاطبان...
اخطار وزیر دفاع آمریکا به ایران/ مسئولیت ارسال پیامک‌های حجاب با کیست؟/ ورود غیر مستقیم اروپا به مذاکرات مستقیم ایران و آمریکا
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

اخطار وزیر دفاع آمریکا به ایران/ مسئولیت ارسال پیامک‌های حجاب با کیست؟/ ورود غیر مستقیم اروپا به مذاکرات مستقیم ایران و آمریکا

این نودمین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.

ماینرهای مجاز از اول مهر شروع کنند!

پس از آنکه به دلیل کم شدن تولید برق، خاموشی‌های گسترده‌ای صورت گرفت دولت اعلام کرد ماینرهای رمزارز کارشان را تعطیل کنند. این دستور قرار است لغو شود.

کد خبر: ۱۰۵۵۰۴
۱۵:۴۶ - ۲۷ مرداد ۱۴۰۰

سخنگوی توانیر

 

دیدارنیوز: سخنگوی صنعت برق گفت: ماینر‌های مجاز از ابتدای مهرماه فعالیت خود را آغاز خواهند کرد و امیدواریم تا آن زمان مشکل تامین برق برطرف شده باشد.

مصطفی رجبی مشهدی، با اشاره به آمار کشفیات مراکز استخراج غیرمجاز رمزارزها، اظهار کرد: در روز گذشته ۲۵ مرکز غیرمجاز با ظرفیت ۴۲۵کیلووات کشف شده است.

وی با بیان اینکه تعداد دستگاه جدید۲۲۴ مورد بوده که به صورت متوسط، معادل با مصرف برق روزانه ۱۳۴۳ واحد مسکونی است، گفت: تعداد کل دستگاه کشف و ضبط شده تاکنون ۲۱۲ هزار ۳۷۳مورد بوده است که معادل تولید یک نیروگاه با ظرفیت ۸۰۰ مگاوات است که برق ۳ استان را پاسخ می‌دهد.

مدیرعامل مدیریت شبکه برق ایران افزود برق مشترکانی که به صورت غیرمجاز نسبت به استخراج رمز ارز فعالیت می‌کنند تا زمان تعیین تکلیف توسط دستگاه قضایی قطع باقی خواهد ماند و لازم است مشترکان در شرایط کنونی محدودیت تامین برق نسبت به خاموش کردن تجهیزات اقدام کنند و مجوز‌های قانونی را از وزارت صمت و شرکت‌های برق اخذ نمایند.

رجبی مشهدی با بیان اینکه در ایام تعطیلات میزان مصرف کاهش یافته وخاموشی اعمال نشده است، ضمن تشکر از همراهی مردم تاکید کرد: همچنان تقاضای ما از مردم رعایت مدیریت مصرف به ویژه در ساعات اوج مصرف بوده چرا که در هفته‌های آتی موج گرما را در پیش خواهیم داشت و پایداری شبکه برق و تامین برق همه مشترکان نیازمند همکاری مردم است

منبع: ایسنا
ارسال نظرات
امروز جمعه ۱۲ ارديبهشت
امروز جمعه ۱۲ ارديبهشت
امروز جمعه ۱۲ ارديبهشت
امروز جمعه ۱۲ ارديبهشت
پرطرفدارترین ها