تیتر امروز

سپاه: پایگاه‌های هوایی مبدا تهاجم به ایران، هدف گرفته شد/ تکذیب ترور احمدی‌نژاد
روز پنجم جنگ ایران و اسرائیل

سپاه: پایگاه‌های هوایی مبدا تهاجم به ایران، هدف گرفته شد/ تکذیب ترور احمدی‌نژاد

جنگ ایران و اسرائیل که با تهاجم وحشیانه و ترورهای اسرائیل در تهران و دیگر شهرها آغاز شد، به روز پنجم رسید. ایران در پاسخ به این حملات، شهرهای مختلف از جمله تل‌آویو را موشک‌باران کرده است.
راهنمای سلامت روان برای شرایط جنگ
آرامش خودتان را حفظ کنید

راهنمای سلامت روان برای شرایط جنگ

در شرایطی که حملات وحشیانه و تجاوز نظامی اسرائیل به ایران و پاسخ قاطع تهران به این حملات ادامه دارد، حفظ آرامش و سلامت روان مردم در شرایط جنگی اهمیت زیادی دارد.

قایدی به الاهلی امارات: ۸۰ میلیارد تومان

مهدی قایدی که این روزها در امارات حضور دارد پس از قطعی شدن حضور احمد نورالهی، مهدی قایدی با مبلغ 3 میلیون یورو قرارداد خود را با این تیم امضا خواهد کرد.

کد خبر: ۱۰۵۴۹۶
۱۳:۵۶ - ۲۷ مرداد ۱۴۰۰

قایدی به الاهلی امارات

دیدارنیوز - مهدی قایدی مهاجم تیم استقلال تهران پس از توافق با تیم الاهلی امارات به این تیم ملحق می‌شود.

شباب الاهلی امارات به توافق با احمد نوراللهی، کاپیتان فصل گذشته تیم پرسپولیس دست پیدا کرده و قایدی به دومین خرید ایرانی این تیم در پنجره نقل و انتقالات تابستانی امسال تبدیل می‌شود.

برای انجام امور نهایی انتقال قایدی به الاهلی امشب احمد مددی به همراه فرهاد مجیدی ایران را ترک خواهند کرد و به امارات سفر می‌کنند.

 مبلغ این انتقال ۸۰ میلیارد یعنی سه و نیم میلیون یورو است که در ازای یک قرارداد دوساله هزینه می‌شود. از این انتقال استقلال رضایت آندره آ استراماچونی را به دست می‌آورد.

۴۰ میلیارد تومان به عنوان غرامت شکایت استراماچونی از استقلال به فیفا پرداخت می‌شود و همچنین ۲۷ میلیارد تومان باشگاه استقلال اختصاص می‌یابد.

۱۳ میلیارد تومان از این انتقال به مهدی قایدی اختصاص پیدا می‌کند و بدین ترتیب پرونده انتقال او به باشگاه الغرافه قطر بسته شده است. او درحالی شاگردان استراماچونی در قطر نمی‌شود که این باشگاه دو و نیم میلیون دلار پیشنهاد کرده بود اما در نهایت پیشنهاد الاهلی مورد توافق قرار گرفت.

منبع: ایلنا
ارسال نظرات
امروز چهارشنبه ۲۸ خرداد
امروز چهارشنبه ۲۸ خرداد
امروز چهارشنبه ۲۸ خرداد
امروز چهارشنبه ۲۸ خرداد