تیتر امروز

توقف مذاکرات؛ تعلیق یا تعویق؟/ خرد شدن مردم زیر فشار تورم/ پیامک حجاب؛ تکرار چند باره یک شیوه اشتباه
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

توقف مذاکرات؛ تعلیق یا تعویق؟/ خرد شدن مردم زیر فشار تورم/ پیامک حجاب؛ تکرار چند باره یک شیوه اشتباه

این نود و یکمین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
تفاهم‌نامه وزارت آموزش و پرورش با فرماندهی انتظامی؛ از حاشیه تا واقعیت
دیدار بررسی کرد

تفاهم‌نامه وزارت آموزش و پرورش با فرماندهی انتظامی؛ از حاشیه تا واقعیت

دیدارنیوز چند روز پس از انتشار تفاهم‌نامه میان وزارت آموزش و پرورش و فرماندهی انتظامی به دلیل واکنش‌های خانواده‌ها و جامعه علمی و دانشگاهی نشستی را با هدف بررسی معایب و مزایای این تفاهم‌نامه...
ابوالفتح: قابل انتظار بود که ادامه مذاکرات با دست‌اندازهایی روبرو شود/ اختلافات طرفین بسیار زیاد است/ مواضع مقامات واشنگتن در مذاکرات هم مطرح شود، احتمال توقف ادامه کار دور از ذهن نیست
یک تحلیلگر ارشد مسائل آمریکا در گفتگو با دیدارنیوز، مطرح کرد

ابوالفتح: قابل انتظار بود که ادامه مذاکرات با دست‌اندازهایی روبرو شود/ اختلافات طرفین بسیار زیاد است/ مواضع مقامات واشنگتن در مذاکرات هم مطرح شود، احتمال توقف ادامه کار دور از ذهن نیست

اگر قرار بر این باشد که صحبت‌های مطرح شده از سوی مقامات آمریکایی در مذاکرات هم مطرح شود، نه تنها امکان توافق از بین می‌رود که ممکن است؛ ادامه مذاکرات نیز با توقف روبرو شود.

احمد نوراللهی در دو راهی پرسپولیس یا امارات؟

با توجه به اتمام قرارداد نوراللهی با قرمزپوشان، باشگاه پرسپولیس یه دنبال تمدید قرارداد با اوست اما پیشنهاد اماراتی ممکن است او را لژیونر کند.

کد خبر: ۱۰۵۰۳۰
۱۰:۳۷ - ۲۴ مرداد ۱۴۰۰

احمد نوراللهی در دو راهی پرسپولیس یا امارات

دیدارنیوز - داستان ماندن یا نماندن احمد نوراللهی در پرسپولیس تبدیل به قصه‌ای خسته‌ای کننده شده است؛ باشگاه پرسپولیس از طریق رسانه‌های نزدیک خبر می‌دهد نوراللهی توافق کرده و قرار است فصل آتی هم پیراهن پرسپولیس را به تن کند، ولی نزدیکان احمد این خبر را تکذیب می‌کنند و می‌گویند توافقی حاصل نشده است.

اگرچه دو روز پیش خبر توافق احمد نوراللهی با باشگاه پرسپولیس منتشر شده، ولی حالا خبر می‌رسد او قرار است به لیگ امارات برود و برای باشگاه الاهلی این کشور بازی کند. این موضوع در حالی مطرح می‌شود که پیشنهاد تیم اماراتی حسابی وسوسه انگیز است و کاپیتان سوم پرسپولیس را به صرافت انداخته تا به آن پاسخ مثبت دهد.

البته که هنوز هم عده‌ای می‌گویند حضور بازیکنان ایرانی در لیگ امارات ممنوع است و نمی‌شود به خبر حضور نوراللهی در الاهلی اطمینان کرد؛ استدلال این عده این است که، چون اسم لیگ امارات از واژه جعلی «خلیج عربی» استفاده می‌کند حضور بازیکنان ایرانی در این لیگ ممنوع شده است.

این ادعا درست و مربوط به سال‌های قبل است؛ در واقع از زمانی که اسم این لیگ تغییر کرد بازیکنان ایرانی به امارات نرفتند، ولی حالا به نظر می‌رسد احمد نوراللهی به خاطر یک «اسم» می‌تواند در لین لیگ بازی کند! لیگ امارات به دلیل قرارداد اسپانسری که بسته است اسمش را به لیگ «ادنوک» تغییر داده و حالا حضور بازیکنان ایرانی در این لیگ بلامانع شده است.

به غیر از این موضوع پیام دوپهلوی مهدی ترابی برای احمد نوراللهی هم به شایعه جدایی این بازیکن از پرسپولیس دامن زده است؛ او با انتشارعکسی از خودش در کنار نوراللهی نوشته است که هرچه خیر است پیش آید!

منبع: فرارو
برچسب ها: پرسپولیس
ارسال نظرات
امروز دوشنبه ۱۵ ارديبهشت
امروز دوشنبه ۱۵ ارديبهشت
امروز دوشنبه ۱۵ ارديبهشت
امروز دوشنبه ۱۵ ارديبهشت