تیتر امروز

اعتراضات اقتصادی آری، ایجاد ناامنی نه!/ عدم توافق نتانیاهو و ترامپ برای اقدام نظامی علیه ایران/ پزشکیان: دیگر دلار ۲۸۵۰۰ تومانی به کسی نمی‌دهیم
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

اعتراضات اقتصادی آری، ایجاد ناامنی نه!/ عدم توافق نتانیاهو و ترامپ برای اقدام نظامی علیه ایران/ پزشکیان: دیگر دلار ۲۸۵۰۰ تومانی به کسی نمی‌دهیم

این صد و چهل و چهارمین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که امروز پنجشنبه ۱۱ دی‌ماه ۱۴۰۴ با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
از جنگ ۱۲ روزه تا آتش بس در غزه/ ترامپ با قدرت برگشت
دیدار آنچه در سال ۲۰۲۵ اتفاق افتاده را بررسی می‌کند

از جنگ ۱۲ روزه تا آتش بس در غزه/ ترامپ با قدرت برگشت

دیدارنیوز در اولین روز سال ۲۰۲۶، نگاهی گذرا به آنچه در سال میلادی ۲۰۲۵ که گذشت، انداخت که البته ناگفته پیداست ماجرای تجاوز نظامی اسرائیل به خاک ایران مهمترین اتفاق در سال گذشته بود.
سید مرتضی افقه: ذخایر ارزی دولت پس از ۸ سال تحریم به شدت کاهش یافته/ بخشی از افزایش مکرر نرخ ارز، ناشی از سایه جنگ بر کشور است/ برخورد احترام‌آمیز رئیس‌جمهور با معترضین، اتفاق خوبی است، اما امیدوارم خیلی دیر نشده باشد/ آمدن همتی به بانک مرکزی، تاثیر زیادی در میان‌مدت به دنبال نخواهد داشت
در گفت‌و‌گوی دیدار با یک اقتصاددان مطرح شد

سید مرتضی افقه: ذخایر ارزی دولت پس از ۸ سال تحریم به شدت کاهش یافته/ بخشی از افزایش مکرر نرخ ارز، ناشی از سایه جنگ بر کشور است/ برخورد احترام‌آمیز رئیس‌جمهور با معترضین، اتفاق خوبی است، اما امیدوارم خیلی دیر نشده باشد/ آمدن همتی به بانک مرکزی، تاثیر زیادی در میان‌مدت به دنبال نخواهد داشت

استاد اقتصاد دانشگاه شهید چمران اهواز در گفت‌و‌گویی با دیدارنیوز گفت: پزشکیان به عنوان میراث‌دار خرابکاری دولت قبل وارد عرصه شد، اما سعی داشت که با مردم همراهی داشته باشد. این برخورد احترام‌آمیز...

ادامه واکنش ها به چینش کابینه رئیسی تحت فشار و سهم خواهی

یک فعال سیاسی اصولگرا گفت: من تصور نمی کنم این کابینه تحت فشار چیده شده است همانطور که هیچ جهت‌گیری سیاسی و طیفی در انتخاب این اعضا دیده نمی شود علاوه بر این پیش بینی میکنم همه رای بیاورند و یکی دو نفر قطعا رای نمی گیرند

کد خبر: ۱۰۴۸۸۰
۱۰:۲۶ - ۲۳ مرداد ۱۴۰۰

کابینه رئیسی

دیدارنیوز - «ناصر ایمانی»، فعال سیاسی اصولگرا، با اشاره به رای اعتماد به کابینه اظهار کرد: این موضوع که فکر کنید دولتی بدون هیچ فشاری در کشور تشکیل خواهد شد، این یک توهم است. در دوره های قبلی هم همیشه همینطور بوده و در آینده هم همینطور خواهد بود. نمی توانیم بگوییم فشاری روی رییس جمهور نیست اما تعریف فشار خود بحثی دارد. 

او خاطرنشان کرد: فشار با توصیه و معرفی متفاوت است. حال فرض می گیریم که در بدترین شکلش به نام فشار باشد. این در تمام دولت ها بوده و در این دولت هم خواهد بود و چیز جدیدی نیست و اینکه بگوییم رییس جمهور ها تسلیم فشار نمی شوند این هم حرف سنگینی است و شاید چنین چیزی هم نباشد و تا حدودی تسلیم فشارها بشوند. 

ایمانی تاکید کرد: هر رییس جمهوری که کمتر تسلیم فشارها شود بیشتر می تواند کابینه دلخواهش را بچیند. کیفیت این کابینه بحث دیگری دارد ولی واقعا به دور از فشار و با رعایت مصلحت ها بوده است. رعایت مصلحت با فشار متفاوت است؛ هر رییس جمهوری برای معرفی افراد مصلحت هایی را در نظر می گیرد از جمله اینکه امکان رای آوری آن افراد در مجلس امکان پذیر باشد این دیگر فشار نیست و یک واقع نگری است. تنظیم کابینه کار سختی است رییس جمهور هم باید مصالح آن حوزه را ببیند و فرد متخصصی را بیاورد و هم به هماهنگی کل کابینه توجه کند و مسائل دیگری از جمله توجه به مشورت‌ها و نظرات دیگران هم باید در نظر باشد؛ چیدن کابینه کار سختی است. 

ایمانی در پایان گفت: من تصور نمی کنم این کابینه تحت فشار چیده شده است همانطور که هیچ جهت‌گیری سیاسی و طیفی در انتخاب این اعضا دیده نمی شود علاوه بر این پیش بینی میکنم همه رای بیاورند و یکی دو نفر قطعا رای نمی گیرند.

منبع: برنا
برچسب ها: کابینه رئیسی
ارسال نظرات
امروز جمعه ۱۲ دی
امروز جمعه ۱۲ دی
امروز جمعه ۱۲ دی
امروز جمعه ۱۲ دی
پرطرفدارترین ها