تیتر امروز

اعتراضات اقتصادی آری، ایجاد ناامنی نه!/ عدم توافق نتانیاهو و ترامپ برای اقدام نظامی علیه ایران/ پزشکیان: دیگر دلار ۲۸۵۰۰ تومانی به کسی نمی‌دهیم
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

اعتراضات اقتصادی آری، ایجاد ناامنی نه!/ عدم توافق نتانیاهو و ترامپ برای اقدام نظامی علیه ایران/ پزشکیان: دیگر دلار ۲۸۵۰۰ تومانی به کسی نمی‌دهیم

این صد و چهل و چهارمین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که امروز پنجشنبه ۱۱ دی‌ماه ۱۴۰۴ با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
از جنگ ۱۲ روزه تا آتش بس در غزه/ ترامپ با قدرت برگشت
دیدار آنچه در سال ۲۰۲۵ اتفاق افتاده را بررسی می‌کند

از جنگ ۱۲ روزه تا آتش بس در غزه/ ترامپ با قدرت برگشت

دیدارنیوز در اولین روز سال ۲۰۲۶، نگاهی گذرا به آنچه در سال میلادی ۲۰۲۵ که گذشت، انداخت که البته ناگفته پیداست ماجرای تجاوز نظامی اسرائیل به خاک ایران مهمترین اتفاق در سال گذشته بود.
سید مرتضی افقه: ذخایر ارزی دولت پس از ۸ سال تحریم به شدت کاهش یافته/ بخشی از افزایش مکرر نرخ ارز، ناشی از سایه جنگ بر کشور است/ برخورد احترام‌آمیز رئیس‌جمهور با معترضین، اتفاق خوبی است، اما امیدوارم خیلی دیر نشده باشد/ آمدن همتی به بانک مرکزی، تاثیر زیادی در میان‌مدت به دنبال نخواهد داشت
در گفت‌و‌گوی دیدار با یک اقتصاددان مطرح شد

سید مرتضی افقه: ذخایر ارزی دولت پس از ۸ سال تحریم به شدت کاهش یافته/ بخشی از افزایش مکرر نرخ ارز، ناشی از سایه جنگ بر کشور است/ برخورد احترام‌آمیز رئیس‌جمهور با معترضین، اتفاق خوبی است، اما امیدوارم خیلی دیر نشده باشد/ آمدن همتی به بانک مرکزی، تاثیر زیادی در میان‌مدت به دنبال نخواهد داشت

استاد اقتصاد دانشگاه شهید چمران اهواز در گفت‌و‌گویی با دیدارنیوز گفت: پزشکیان به عنوان میراث‌دار خرابکاری دولت قبل وارد عرصه شد، اما سعی داشت که با مردم همراهی داشته باشد. این برخورد احترام‌آمیز...
مازاد عرضه در سال ۲۰۲۲ پیش بینی می‌شود

هشدار آژانس بین‌المللی انرژی درباره تاثیر کرونای دلتا بر مصرف نفت

آژانس بین‌المللی انرژی در جدیدترین گزارش ماهانه اش در واکنش به موج جدید شیوع کووید ۱۹ در کشور‌های مصرف کننده بزرگ، پیش بینی خود از میزان تقاضای جهانی برای نفت تا پایان سال ۲۰۲۱ را به میزان چشمگیری کاهش داد و مازاد عرضه در سال ۲۰۲۲ را پیش بینی کرد.

کد خبر: ۱۰۴۷۹۷
۱۳:۰۱ - ۲۲ مرداد ۱۴۰۰

هشدا درباره تاثیر کرونای دلتا بر مصرف نفت

دیدارنیوز ـ این پیش بینی برخلاف یک ماه پیش است که آژانس بین‌المللی انرژی از گروه اوپک پلاس درخواست کرده بود شیر‌های نفت خود را باز کند در غیر این صورت با افزایش آسیب زننده قیمت‌ها روبرو خواهد شد. این گروه به درخواست‌ها برای افزایش تولید عمل کرد، اما افزایش تولید درست زمانی روی می‌دهد که رشد مصرف ضعیف می‌شود.

همچنین تحلیل آژانس بین‌المللی انرژی در تضاد با درخواست آمریکا از اوپک و متحدانش برای افزایش بیشتر تولید نفت است. در گزارش آژانس بین‌المللی انرژی آمده است: افزایش فوری تولید اوپک پلاس با رشد کندتر تقاضا و تولید بالاتر در خارج از این گروه همزمان شده و پیش بینی‌ها از کمبود عرضه در کوتاه مدت یا سوپر سیکل نفت را باطل می‌کند.

قیمت نفت ماه میلادی جاری در پی شیوع نوع شدیدا مسری کرونای دلتا و تجدید قرنطینه‌ها در چین و سایر کشور‌های آسیایی که نرخ واکسیناسیون ضعیفتری داشته اند، شش درصد نزول کرده است. بهای معاملات نفت برنت که اوایل ژوییه به حدود ۷۸ دلار در هر بشکه صعود کرده بود، اکنون نزدیک ۷۱ دلار معامله می‌شود.

آژانس بین‌المللی انرژی اعلام کرد نیروی صعودی اخیر نفت به دلیل نگرانی‌ها نسبت به افزایش موارد ابتلا به کووید ۱۹ و منحرف شدن روند احیای اقتصادی از مسیرش، از دست داده است.

گروه اوپک پلاس ماه گذشته با افزایش تولید ماهانه تا پایان امسال موافقت کردند و این عرضه اضافی در شرایط ناخوشایندی وارد بازار می‌شود.

طبق گزارش آژانس بین‌المللی انرژی، برخلاف رشد تقاضا به میزان ۳.۸ میلیون بشکه در روز در ژوئن، روند تقاضای جهانی برای نفت ماه گذشته به طور ناگهانی معکوس شد و اندکی کاهش یافت. این سازمان برآورد خود از میزان مصرف در نیمه دوم سال میلادی جاری را به میزان ۵۵۰ هزار بشکه در روز کاهش داد.

با این حال آژانس بین‌المللی انرژی انتظار دارد مصرف سوخت جهان همچنان رشد کند، زیرا احیای اقتصاد جهانی ادامه پیدا می‌کند و به طور میانگین به ۹۸.۹ میلیون بشکه در روز در سه ماهه چهارم سال ۲۰۲۱ می‌رسد.

روندی احیای که تاکنون حاصل شده، تبعات ناخواسته‌ای داشته است. خودروسواران آمریکایی اکنون با قیمت سه دلار در هر گالن بنزین روبرو شده اند و نگرانی‌ها نسبت به تورم افزایش پیدا کرده است. در نتیجه دولت بایدن از اوپک پلاس خواسته است میزان عرضه خود را افزایش دهد. جیک سالیوان، مشاور امنیت ملی آمریکا روز چهارشنبه در بیانیه‌ای اعلام کرد در مقطع حساس فعلی که احیای اقتصاد جهانی در جریان است، برنامه‌های اوپک کافی نیستند.

به نظر می‌رسد اوپک در برابر درخواست آمریکا موضع تدافعی داشت و در گزارش ماهانه خود اعلام کرد دورنمای پرمخاطره همچنان مستلزم تلاش‌های قاطعانه اعضای این گروه و متحدانش است.

بر اساس گزارش بلومبرگ، آژانس بین‌المللی انرژی و اوپک هر دو پیش بینی خود از میزان رشد عرضه خارج از اوپک در سال ۲۰۲۲ را بالا بردند، زیرا آمریکا و سایر تولیدکنندگان در حال احیا از افت سرمایه گذاری در دوران پاندمی هستند. هر دو موسسه پیش بینی خود از میزان رشد عرضه غیر اوپک در سال میلادی آینده را به میزان ۱.۱ میلیون بشکه در روز بالاتر بردند.

منبع: ایسنا
برچسب ها: نفت کرونای هندی
ارسال نظرات
امروز جمعه ۱۲ دی
امروز جمعه ۱۲ دی
امروز جمعه ۱۲ دی
امروز جمعه ۱۲ دی
پرطرفدارترین ها