تیتر امروز

رای منفی ایران به قطعنامه تشکيل کشور فلسطین!/ پزشکیان و عراقچی در قطر/ توافق ایران و آژانس با تائید شورای عالی امنیت ملی
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

رای منفی ایران به قطعنامه تشکيل کشور فلسطین!/ پزشکیان و عراقچی در قطر/ توافق ایران و آژانس با تائید شورای عالی امنیت ملی

این صد و شانزدهمین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
مهدی خورشیدی: ایران نیاز به یک دنگ شیائوپینگ دارد/ اقتصاد کشور با تغییر وزیر و رئیس جمهور درست نمی‌شود/ روحانی سایه جنگ را از سر مردم کم کرد
گفت‌وگوی دیدار در برنامه «تیتر» با یک جامعه شناس

مهدی خورشیدی: ایران نیاز به یک دنگ شیائوپینگ دارد/ اقتصاد کشور با تغییر وزیر و رئیس جمهور درست نمی‌شود/ روحانی سایه جنگ را از سر مردم کم کرد

«تیتر» در یکی دیگر از برنامه‌های خود میزبان دکتر مهدی خورشیدی جامعه شناس و پژوهشگر حوزه توسعه بود؛ او در این گفت‌و‌گو تاکید کرد اگر همت مردم نبود امروز سعید جلیلی رئیس جمهور بود نه مسعود پزشکیان.
دین ناب محمدی(ص) باید مورد توجه قرار بگیرد/ باید از تفسیرهای نادرست و ظالمانه فاصله بگیریم/ تحریف شخصیت‌های مذهبی و بدل ساختن آن‌ها به مقام خدایی، الگو بودن‌شان را زیر سوال می‌برد
در سی‌و‌نهمین برنامه دیدار اندیشه با سلیمانی اردستانی مطرح شد:

دین ناب محمدی(ص) باید مورد توجه قرار بگیرد/ باید از تفسیرهای نادرست و ظالمانه فاصله بگیریم/ تحریف شخصیت‌های مذهبی و بدل ساختن آن‌ها به مقام خدایی، الگو بودن‌شان را زیر سوال می‌برد

در سی‌ونهمین برنامه دیدار اندیشه با حجت الاسلام عبدالرحیم سلیمانی اردستانی با موضوع "محمد (ص) تحریف شده‌ترین شخصیت تاریخ" گفت‌و‌گو کردیم.

اعلام آمادگی انستیتو رازی برای واکسیناسیون اضطراری علیه کرونا

سخنگوی موسسه تحقیقات واکسن و سرم‌سازی رازی گفت: هر زمانی که سازمان غذا و دارو مجوز مصرف اضطراری را صادر کند، واکسن‌ها قابل استفاده هستند. بر اساس برنامه‌ریزی‌های انجام شده تا انتهای شهریور یک میلیون دوز واکسن تولید خواهد شد و تا انتهای سال برنامه‌ریزی برای تولید ۱۵ الی ۲۰ میلیون دوز انجام گرفته است.

کد خبر: ۱۰۴۶۹۸
۱۷:۰۴ - ۲۰ مرداد ۱۴۰۰

 انستیتو رازی و واکسیناسیون اضطراری کرونا

دیدارنیوز ـ محمدحسین فلاح مهرآبادی سخنگوی موسسه تحقیقات واکسن و سرم‌سازی رازی در پروژه واکسن رازی کووپارس با اشاره به اتمام فاز دوم کارآزمایی بالینی واکسن رازی کووپارس و ارائه نتایج در کمیته پایش داده‌ها و تایید آن در این کمیته اظهار کرد: گزارش مربوطه به همراه دستورالعمل‌های فاز سوم به سازمان غذا و دارو ارسال شده که پس از داوری و بررسی برای دریافت مجوز اخلاق به کمیته اخلاق وزارت بهداشت ارسال خواهد شد.

او افزود: پیش‌بینی می‌شود تا هفته آینده مجوز اخلاق برای شروع فاز سوم کارآزمایی بالینی صادر شود و شروع مطالعه در هفته نخست شهریورماه صورت گیرد.

معاون تحقیقات و فناوری موسسه رازی با بیان اینکه در حال حاضر استان‌های تهران و البرز برای مطالعه انتخاب شده‌اند، خاطرنشان کرد: در فاز سوم واکسن کووپارس با یک واکسن دارای تاییدیه سازمان بهداشت جهانی مقایسه خواهد شد. در پروتکل مصوب که امروز چهارشنبه ۲۰ مردادماه تایید شد، ۴۱ هزار داوطلب در دو گروه شرکت خواهند کرد، یک گروه واکسن موسسه رازی و یک گروه واکسن دارای تاییدیه who را دریافت خواهند کرد.

وی در خصوص تولید صنعتی واکسن رازی کووپارس گفت: ماه گذشته نخستین بچ صنعتی واکسن رازی کووپارس با حجم ۴۰۰ هزار دز تولید و مراحل کنترل کیفی آن انجام شده و در سامانه ردیابی واکسن غذا و دارو کشور نیز به ثبت رسیده است.

فلاح با اشاره به اینکه هر زمانی که سازمان غذا و دارو مجوز مصرف اضطراری را صادر کند، واکسن‌ها قابل استفاده هستند، اضافه کرد: بر اساس برنامه‌ریزی‌های انجام شده تا انتهای شهریور یک میلیون دوز واکسن تولید خواهد شد و تا انتهای سال برنامه‌ریزی برای تولید ۱۵ الی ۲۰ میلیون دوز انجام گرفته است.

سخنگوی موسسه رازی در پروژه واکسن رازی کووپارس گفت: برای ثبت نام داوطلبان ساکن استان تهران و البرز می‌توانند با مراجعه به سایت covid.rvsri.ac.ir پس از مشخص کردن استان، فرآیند ثبت نام را در این سامانه طی کنند، در پایان ثبت نام کد تایید از طریق پیامک برای آنان ارسال خواهد شد. همچنین زمان مراجعه برای واکسیناسیون نیز به آنان اطلاع‌رسانی می‌شود.

منبع: ایسنا
ارسال نظرات
امروز سه‌شنبه ۲۵ شهريور
امروز سه‌شنبه ۲۵ شهريور
امروز سه‌شنبه ۲۵ شهريور
امروز سه‌شنبه ۲۵ شهريور