تیتر امروز

سپاه: پایگاه‌های هوایی مبدا تهاجم به ایران، هدف گرفته شد/ تکذیب ترور احمدی‌نژاد
روز پنجم جنگ ایران و اسرائیل

سپاه: پایگاه‌های هوایی مبدا تهاجم به ایران، هدف گرفته شد/ تکذیب ترور احمدی‌نژاد

جنگ ایران و اسرائیل که با تهاجم وحشیانه و ترورهای اسرائیل در تهران و دیگر شهرها آغاز شد، به روز پنجم رسید. ایران در پاسخ به این حملات، شهرهای مختلف از جمله تل‌آویو را موشک‌باران کرده است.
راهنمای سلامت روان برای شرایط جنگ
آرامش خودتان را حفظ کنید

راهنمای سلامت روان برای شرایط جنگ

در شرایطی که حملات وحشیانه و تجاوز نظامی اسرائیل به ایران و پاسخ قاطع تهران به این حملات ادامه دارد، حفظ آرامش و سلامت روان مردم در شرایط جنگی اهمیت زیادی دارد.

واعظی انتصاب مخبر و اسماعیلی را تبریک گفت

رئیس دفتر رئیس‌جمهوری در دولت دوازدهم در پیام‌هایی جداگانه انتصاب محمد مخبر و غلامحسین اسماعیلی به عنوان معاون اول و رئیس دفتر رئیس‌جمهوری دولت سیزدهم را تبریک گفت.

کد خبر: ۱۰۴۱۶۷
۰۸:۵۰ - ۱۸ مرداد ۱۴۰۰

واعظی انتصاب مخبر و اسماعیلی

دیدارنیوز - متن پیام‌های محمود واعظی، رئیس دفتر رئیس‌جمهوری در دولت دوازدهم که در حساب کاربری وی در توئیتر منتشر شد، به شرح زیر است:

«‏انتصاب دوست گرامی‌ام جناب آقای دکتر محمد مخبر را به سمت معاون اول رئیس‌جمهور تبریک عرض می‌کنم. سابقه آشنایی و دوستی بنده با ایشان به دهه ابتدایی انقلاب و دورانی که هر دو در مخابرات مسئولیت داشتیم بر می‌گردد؛ برای ایشان که مدیری پرکار، متواضع و توانمند است، آرزوی موفقیت می‌کنم.»

«انتصاب جناب آقای غلامحسین اسماعیلی- که مدیری توانمند و کارآزموده در عرصه‌های مختلف هستند- به سمت ریاست دفتر رئیس‌ جمهوری اسلامی ایران را تبریک عرض نموده و برای ایشان در ایفای این مسئولیت خطیر آرزوی موفقیت می‌کنم.»

منبع: ایسنا
برچسب ها: محمود واعظی
ارسال نظرات
امروز چهارشنبه ۲۸ خرداد
امروز چهارشنبه ۲۸ خرداد
امروز چهارشنبه ۲۸ خرداد
امروز چهارشنبه ۲۸ خرداد