تیتر امروز

علی بختیار: مجلس هفتم مقصر اصلی شرایط کنونی است/ قیمت گذاری دستوری یعنی فساد، تبعیض و قاچاق/ احمدی نژاد با طرح هدفمندسازی یارانه آسیب جدی به کشور زد
گفت و گوی دیدار در برنامه «تیتر» با نماینده پیشین مجلس شورای اسلامی

علی بختیار: مجلس هفتم مقصر اصلی شرایط کنونی است/ قیمت گذاری دستوری یعنی فساد، تبعیض و قاچاق/ احمدی نژاد با طرح هدفمندسازی یارانه آسیب جدی به کشور زد

«تیتر» در یکی دیگر از سری برنامه‌های خود و با توجه به اهمیت افزایش قیمت بنزین به سراغ یکی از نمایندگان پیشین مجلس و عضو کمیسیون انرژی رفت تا در مورد قیمت بنزین حقایق را برای مردم بگوید.
شوک تورمی بی‌سابقه بر سفره مردم ایران/ وزارت خارجه: به کدام میز مذاکره برگردیم؟/ هشدار رئیس‌جمهور کلمبیا به ترامپ: پلنگ را بیدار نکنید
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

شوک تورمی بی‌سابقه بر سفره مردم ایران/ وزارت خارجه: به کدام میز مذاکره برگردیم؟/ هشدار رئیس‌جمهور کلمبیا به ترامپ: پلنگ را بیدار نکنید

این صد و سی و هفتمین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که امروز پنجشنبه ۱۳ آذرماه ۱۴۰۴ با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.

هدر رفت آب تهران چقدر است؟

مدیر عامل شرکت آب و فاضلاب استان با اشاره به میزان هدر رفت آب در تهران گفت: در حال حاضر هدر رفت آب به حساب نیامده، ۲۳ درصد و میزان هدر رفت آب واقعی، ۱۱ درصد است.

کد خبر: ۱۰۴۰۹۰
۱۳:۴۷ - ۱۷ مرداد ۱۴۰۰

میزان هدر رفت آب تهران

دیدارنیوز ـ محمدرضا بختیاری با اشاره به میزان هدر رفت آب در تهران گفت: در حال حاضر هدر رفت آب به حساب نیامده، ۲۳ درصد و میزان هدر رفت آب واقعی، ۱۱ درصد است.

وی ادامه داد: هدررفت آب سالانه هزینه‌های سنگینی برای تصفیه و توزیع آب شرب در شبکه‌های شهری و روستایی به همراه دارد، حتی قیمت پایین آب مصرفی مشترکان نیز مانع رفتار غیرقانونی و خلاف شرع و عرف استفاده‌کنندگان غیرمجاز از آب شرب نشده است.

مدیر عامل شرکت آب و فاضلاب استان تهران با اشاره به مصرف آب در تهران افزود: در حال حاضر مصرف روزانه آب در تهران از ۳ هزار و ۸۰۰ مترمکعب به ۳ هزار و ۴۰۰ مترمکعب کاهش پیدا کرده است که این امر به دلیل هشدار قطعی‌های اخیر بوده است که به دنبال آن مصرف در تهران ۱۲ درصد کاهش پیدا کرده است.

بختیاری در ادامه با اشاره به اقدامات اخیر انجام شده در راستای شناسایی انشعابات غیرمجاز گفت: در سه ماه ابتدایی امسال یک هزار و ۶۵۸ رشته انشعاب غیرمجاز در محدوده‌های خدمات‌رسانی آبفای جنوب غربی و شرقی استان تهران شناسایی شده است.

وی بیان کرد: مطابق آمار آبفای جنوب غربی استان تهران، فقط ۷۰ رشته انشعاب غیرمجاز در شهر پرند شناسایی و جمع‌آوری شده به گونه‌ای که با قطع این انشعاب‌ها، ۳۵ لیتر بر ثانیه به دبی آب شرب پرند افزوده شده است. در بین انشعاب‌های غیرمجاز شهر پرند دو مجتمع مسکونی ۶۰۰ و ۳۶۰ واحدی به چشم می‌خورد که هر کدام با استفاده از لوله ۶۳ میلی‌متری به صورت غیرمجاز از آب شرب استفاده می‌کردند.

مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب کشور در خصوص تنش آبی در تهران گفت: در استان تهران وضعیت آب خوب است، اما این بدین معنا نیست که در مصرف آب صرفه جویی نکنیم و در حال حاضر ۳۸۰ میلیون مترمکعب ذخایر مخزنی در تهران آب داریم.

برچسب ها: بحران آب
ارسال نظرات
امروز يکشنبه ۱۶ آذر
امروز يکشنبه ۱۶ آذر
امروز يکشنبه ۱۶ آذر
امروز يکشنبه ۱۶ آذر