تیتر امروز

مانور نظامی اسرائیل و آمریکا در پاسخ به رزمایش ایران/ رئیس‌جمهور ونزوئلا: برای پیروزی آماده‌ایم/ اعلام رتبه‌‌بندی کیفیت زندگی کشورها در سال ۲۰۲۵
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

مانور نظامی اسرائیل و آمریکا در پاسخ به رزمایش ایران/ رئیس‌جمهور ونزوئلا: برای پیروزی آماده‌ایم/ اعلام رتبه‌‌بندی کیفیت زندگی کشورها در سال ۲۰۲۵

این صد و سی و هشتمین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که امروز پنجشنبه ۲۰ آذرماه ۱۴۰۴ با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
مظلومیت امروز حضرت زهرا؛ چون دوست کم توجه است شکایت کجا بریم!؟
ولادت حضرت فاطمه زهرا (س) و روز مادر

مظلومیت امروز حضرت زهرا؛ چون دوست کم توجه است شکایت کجا بریم!؟

ایمان و اردات قلبی نسبت به دخت پیامبر گرامی اسلام و همسر مکرمه امام علی و مادر امام حسن و حسین بی نهایت است و برابر دستور قرآن و امر رسول خدا در محبت به او و اهل بیتش اگر کمی بخل بورزیم خاسر...
علی فرزین: صدای دانشجویان استان‌های دیگر به تهران نمی‌رسد/ هیچ فرقی بین دولت روحانی، رئیسی و پزشکیان نیست/ پویا درودی: دانشجویان برای خروج از ایران فقط بلیت رفت می‌گیرند/ به آینده ایران امید دارم
دیدار به مناسبت روز دانشجو برگزار کرد

علی فرزین: صدای دانشجویان استان‌های دیگر به تهران نمی‌رسد/ هیچ فرقی بین دولت روحانی، رئیسی و پزشکیان نیست/ پویا درودی: دانشجویان برای خروج از ایران فقط بلیت رفت می‌گیرند/ به آینده ایران امید دارم

دیدارنیوز به مناسبت روز دانشجو، یک نشست هم اندیشی با حضور دو دانشجو برگزار کرد تا به این بهانه ناگفته‌ها گفته شود.

پیشنهاد جدید استقلال به مهدی قایدی؟

مسئولان استقلال نیم نگاهی هم به حفظ مهدی قایذی، ستاره خط حمله شان دارند.

کد خبر: ۱۰۴۰۴۱
۱۱:۰۷ - ۱۷ مرداد ۱۴۰۰

پیشنهاد  استقلال به مهدی قایدی؟

دیدارنیوز - مهدی قایدی دو فصلی می‌شود بهترین و موثرترین بازیکن استقلال است؛ ستاره بوشهری این تیم در لحظات حساس به داد تیمش رسیده و با بالابردن کیفیت بازی اش علاوه بر اینکه به تعداد گل‌های زده اش در این باشگاه اضافه کرده موفق شده بیش از فصول اخیر در خلق موقعیت تاثیرگذار باشد.

با وجود چنین کیفیتی، اما رقم قرارداد مهدی قایدی با توانایی‌های فنی اش همخوانی ندارد. او بیش از یک سال و نیم است نسبت به این موضوع معترض است و همواره از مسئولان باشگاه خواسته رقم قراردادش را افزایش دهند تا با خیالی آسوده به فوتبالش در استقلال ادامه دهد. مشکلات مالی، اما تا به الان مانع از انجام چنین کاری شده است؛ دست کم این ادعایی است که مسئولان باشگاه استقلال می‌کنند.

به هر روی، مهدی قایدی با وجود آنکه اختلاف نظر جدی درباره مسائل مالی با باشگاه استقلال داشت ترجیح داد تا پایان فصل در این باشگاه بماند و حالا شایعه شده است بعد از فینال جام حذفی از این تیم جدا می‌شود تا جدیدترین لژیونر فوتبال ایران شود. این موضوعی است که مدت‌ها درباره اش بحث و گفته شده فرهاد مجیدی هم به قایدی قول داده در انتخاب مقصد بعدی فوتبالی اش کمک کند.

در این بین از چند پیشنهاد برای مهدی قایدی پرده برداشته و عنوان شده از تیم‌های قطری، یونانی و به تازگی از یک تیم هلندی پیشنهاد دارد. اگرچه این روز‌ها قایدی سرگرم انتخاب تیم بعدی اش است، اما از اطراف باشگاه استقلال خبر می‌رسد مسئولان این تیم نیم نگاهی به حفظ مهدی قایدی دارند و در همین راستا با پیشنهاد مالی قابل توجهی سعی در حفظ این بازیکن دارند.

مهدی قایدی همچنان بازیکن استقلال است و با این باشگاه ۲ سال دیگر قرارداد دارد؛ این بدان معنی است که اگر استقلال رضایت نامه این مهاجم را صادر نکند قایدی نمی‌تواند جدا شود، ولی مساله اینجاست که اگر استقلال در این مقطع مهدی قایدی را نفروشد دیگر نمی‌تواند از فروش این بازیکن پولدار شود. از طرفی استقلالی‌ها مصمم هستند فصل آینده فاتح رقابت‌های لیگ برتر شوند و گفته شده فرهاد مجیدی از مسئولان باشگاه خواسته اگر توانایی تامین خواسته‌های مالی مهدی قایدی را دارند کاری کنند تا او در این باشگاه بماند.

این مورد اگرچه بین مدیران باشگاه مطرح شده، ولی به نظر می‌رسد پرداخت رقم مورد نظر قایدی برای استقلالی‌ها حداقل در این مقطع زمانی بسیار سخت باشد. البته که شاید از طریق اسپانسری جدید بشود بخشی از خواسته‌های قایدی را تامین کرد، ولی واقعیت این است دو باشگاه استقلال و پرسپولیس آن قدر مشکلات مالی در سال‌های اخیر داشته اند که قبل از ورود اسپانسر به باشگاه، پول آورده شده خرج بدهی‌های قبلی می‌شود!

منبع: فرارو
برچسب ها: استقلال تهران
ارسال نظرات
امروز شنبه ۲۲ آذر
امروز شنبه ۲۲ آذر
امروز شنبه ۲۲ آذر
امروز شنبه ۲۲ آذر