تیتر امروز

مانور نظامی اسرائیل و آمریکا در پاسخ به رزمایش ایران/ رئیس‌جمهور ونزوئلا: برای پیروزی آماده‌ایم/ اعلام رتبه‌‌بندی کیفیت زندگی کشورها در سال ۲۰۲۵
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

مانور نظامی اسرائیل و آمریکا در پاسخ به رزمایش ایران/ رئیس‌جمهور ونزوئلا: برای پیروزی آماده‌ایم/ اعلام رتبه‌‌بندی کیفیت زندگی کشورها در سال ۲۰۲۵

این صد و سی و هشتمین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که امروز پنجشنبه ۲۰ آذرماه ۱۴۰۴ با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
مظلومیت امروز حضرت زهرا؛ چون دوست کم توجه است شکایت کجا بریم!؟
ولادت حضرت فاطمه زهرا (س) و روز مادر

مظلومیت امروز حضرت زهرا؛ چون دوست کم توجه است شکایت کجا بریم!؟

ایمان و اردات قلبی نسبت به دخت پیامبر گرامی اسلام و همسر مکرمه امام علی و مادر امام حسن و حسین بی نهایت است و برابر دستور قرآن و امر رسول خدا در محبت به او و اهل بیتش اگر کمی بخل بورزیم خاسر...
علی فرزین: صدای دانشجویان استان‌های دیگر به تهران نمی‌رسد/ هیچ فرقی بین دولت روحانی، رئیسی و پزشکیان نیست/ پویا درودی: دانشجویان برای خروج از ایران فقط بلیت رفت می‌گیرند/ به آینده ایران امید دارم
دیدار به مناسبت روز دانشجو برگزار کرد

علی فرزین: صدای دانشجویان استان‌های دیگر به تهران نمی‌رسد/ هیچ فرقی بین دولت روحانی، رئیسی و پزشکیان نیست/ پویا درودی: دانشجویان برای خروج از ایران فقط بلیت رفت می‌گیرند/ به آینده ایران امید دارم

دیدارنیوز به مناسبت روز دانشجو، یک نشست هم اندیشی با حضور دو دانشجو برگزار کرد تا به این بهانه ناگفته‌ها گفته شود.

اولین واکنش روسیه به سخنرانی رئیسی در مراسم تحلیف

دیپلمات ارشد روسیه مستقر در وین اتریش به بخش‌هایی از سخنرانی آیت‌الله سید ابراهیم رئیسی در مراسم تحلیف واکنش نشان داد و از تاکید رئیس‌جمهور ایران بر لزوم مذاکره در منطقه استقبال کرد.

کد خبر: ۱۰۳۷۴۹
۱۲:۵۶ - ۱۵ مرداد ۱۴۰۰

اولین واکنش روسیه به سخنرانی رئیسی در مراسم تحلیف

دیدانیوز - «میخائیل اولیانوف» نماینده روسیه در سازمان‌های بین‌المللی مستقر در وین با انتشار یک توییت درباره سخنرانی آیت‌الله سید ابراهیم رئیسی در مراسم تحلیف رئیس‌جمهور جدید ایران در مجلس شورای اسلامی با محوریت سیاست خارجی واکنش نشان داد. 

 آیت الله سید ابراهیم رئیسی ۱۴ مردادماه ۱۴۰۰ (دیروز) در سخنرانی خود در مراسم تحلیف ریاست جمهوری در صحن علنی مجلس شورای اسلامی گفت: «قدرت جمهوری اسلامی ایران در منطقه، امنیت‌ساز است. ظرفیت‌های منطقه ای ایران، حامی صلح و ثبات در کشورهاست و صرفاً برای مقابله با تهدید قدرت‌های سلطه‌گر و ظالم، به کار گرفته می‌شود».
رئیس‌جمهور جمهوری اسلامی ایران تاکید کرد: «بحران‌های منطقه، باید از طریق گفت‌وگوهای واقعیِ «درون‌منطقه‌ای» و بر اساسِ تأمینِ حقوقِ ملت‌ها، حل‌وفصل شود. من، دست دوستی و برادری به سوی همه کشورهای منطقه بخصوص همسایگان دراز می‌کنم». 

آیت‌الله رئیسی در بخش دیگری از این سخنرانی تصریح کرد: «سیاست فشار و تحریم، موجب انصراف ملت ایران از پیگیری حقوق قانونی خود از جمله حق توسعه، نخواهد شد. تحریم‌ها علیه ملت ایران باید لغو شوند و هر «طرح دیپلماتیک» که این هدف را محقق کند، مورد حمایت ماست.

رئیس‌جمهور جمهوری اسلامی ایران همچنین افزود: «جمهوری اسلامی ایران، کشورها و ملت‌های همسایه را خویشاوند خود می‌داند و مهم‌ترین و اصلی‌ترین اولویت سیاست خارجی خود را، ارتقاء روابط با کشورهای همسایه‌ی خود دانسته و خواهان عزت و اعتلای آنهاست. جهان، در حال دگرگونی است و تأمینِ منافعِ ملت‌ها، منوط به درکِ جهان ِجدید و «تعاملِ راهبردی» با «قدرت‌هایِ نوظهور» است و سیاست خارجیِ موفق، سیاستِ خارجیِ متوازن می‌باشد».

محورهای مطرح شده آیت‌الله رئیسی در حوزه سیاست خارجی دولت جدید ایران، مورد استقبال میخائیل اولیانوف نماینده روسیه در سازمان‌های بین‌المللی مستقر در وین قرار گرفت.

این دیپلمات ارشد روس در توییتر نوشت: «روسیه کاملا از مذاکره در منطقه حمایت می‌کند و مدافع آن است. ما آماده‌ایم تا آنجا که می‌توانیم این روند را تسهیل کنیم».

برچسب ها: رئیسی اولیانوف
ارسال نظرات
امروز شنبه ۲۲ آذر
امروز شنبه ۲۲ آذر
امروز شنبه ۲۲ آذر
امروز شنبه ۲۲ آذر