تیتر امروز

مهدی پازوکی: با وجود پژوهشکده شورای نگهبان، سازمان برنامه را تعطیل کنید!/ ما انقلاب کردیم عقلانیت حاکم شود نه رانت خواری/ تندرو‌ها بحران می‌سازند، بحران را مدیریت می‌کنند/ شریعتمداری در ویلا دماوند می‌نشیند، مردم هزینه‌اش را می‌دهند
گفت‌وگوی دیدار در سومین ویژه برنامه «میدان پاستور» با یک اقتصاددان

مهدی پازوکی: با وجود پژوهشکده شورای نگهبان، سازمان برنامه را تعطیل کنید!/ ما انقلاب کردیم عقلانیت حاکم شود نه رانت خواری/ تندرو‌ها بحران می‌سازند، بحران را مدیریت می‌کنند/ شریعتمداری در ویلا دماوند می‌نشیند، مردم هزینه‌اش را می‌دهند

در سومین برنامه از سری برنامه «میدان پاستور» مهدی پازوکی اقتصاددان و استاد دانشگاه مهمان ما بود. او معتقد است: متخصصان و صاحب نظران هر حرفی می‌زنند تندرو‌ها واکنش نشان می‌دهند، به دلیل اینکه...
افزایش سهم مالیات؛ اصلاح ساختار یا فشار بیشتر بر مردم؟/ خصوصی‌سازی یک رویا بود/ فیلم ۱۰۰ میلیاردی، کارت زرد به وزیر!
مجله اقتصادی دیدارنیوز با اجرای لیلا قصاب‌زاده

افزایش سهم مالیات؛ اصلاح ساختار یا فشار بیشتر بر مردم؟/ خصوصی‌سازی یک رویا بود/ فیلم ۱۰۰ میلیاردی، کارت زرد به وزیر!

این بیست و یکمین برنامه مجله اقتصادی دیدارنیوز است که با اجرای لیلا قصاب‌زاده به بررسی آخرین اخبار اقتصادی ایران و جهان در هفته گذشته می‌پردازد و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم شما مخاطبان...
ترامپ: لازم باشد باز هم به ایران حمله می‌کنیم/ آمادگی اسرائیل و ایران برای دور تازه جنگ؟/ عراقچی: تا جبران خسارت نشود، مذاکره بی‌مذاکره
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

ترامپ: لازم باشد باز هم به ایران حمله می‌کنیم/ آمادگی اسرائیل و ایران برای دور تازه جنگ؟/ عراقچی: تا جبران خسارت نشود، مذاکره بی‌مذاکره

این صد و سیزدهمین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.

نحوه تامین واکسن برای پناهندگان بررسی شد

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی وزارت کشور، نشست مجازی با حضور نمایندگان دولت، دفاتر سازمان ملل متحد با سفرا و نمایندگان سفارتخانه‌های خارجی مقیم تهران با هدف تامین واکسن جهت پناهندگان و مهاجرین خارجی برگزار شد.

کد خبر: ۱۰۳۴۹۰
۱۰:۳۵ - ۱۳ مرداد ۱۴۰۰

 تامین واکسن برای پناهندگان

دیدارنیوز ـ مهدی محمودی مدیرکل امور اتباع و مهاجرین خارجی وزارت کشور با تقدیر از حضور سفرا، نمایندگان سازمان جهانی بهداشت، کمیساریای عالی سازمان ملل متحد در امور پناهندگان، صندوق کودکان ملل متحد، نمایندگان وزارت بهداشت درمان و آموزش پزشکی و وزارت امور خارجه و سایر نمایندگان کشور‌های کمک کننده در جمهوری اسلامی ایران، در خصوص چگونگی تهیه واکسن کرونا برای پناهندگان از طریق نهاد‌های بین المللی گفتگو و تبادل نظر کرد.

دبیر کمیسیون ساماندهی اتباع و مهاجرین خارجی وزارت کشور گفت؛ جمهوری اسلامی ایران با گذشت ۴۲ سال از انقلاب و همچنین رأفت اسلامی همچنان از میلیون‌ها پناهنده بخصوص اتباع کشور افغانستان و با کمترین کمک خارجی در بالاترین سطح استاندارد‌های بین المللی و فراتر از کنوانسیون میزبانی نموده و به اصول اخلاقی و بشر دوستانه و تعهدات بین امللی خود پایبندی کامل داشته است و با وجود مشکلات عدیده سیاسی و اقتصادی نظیر جنگ تحمیلی، اعمال تحریم‌های غیر انسانی و غیر قانونی و با تکیه بر منابع محدود ملی و داخلی خود در بخش‌های مختلف از جمله بهداشت و درمان، آموزش (از مقطع ابتدایی تا مقطع دانشگاهی)، معیشت و حرفه آموزی همانند ایرانیان خدمات رسانی نموده است.

وی در ادامه به اقدامات بشر دوستانه جمهوری اسلامی از زمان شیوع بیماری کرونا در ارائه خدمات بهداشتی و درمانی به پناهندگان و اتباع خارجی ساکن در جمهوری اسلامی اشاره و از جوامع بین المللی خواست با توجه به شروع واکسناسیون بیماری کرونا در کشور نسبت به تامین و تسریع در ارسال واکسن جهت واکسناسیون پناهندگان اقدام فوری به عمل آورند.

محمودی ضمن اشاره به افزایش ورودی‌ها به سمت ایران در ۴ ماهه نخست سال جاری نسبت به مشابه سال گذشته تاکید کرد جمهوری اسلامی ایران به عنوان یک معبر و مسیر هجوم مهاجرین غیر قانونی به سمت کشور‌های اروپایی مورد استفاده قرار گرفته که با توجه عدم توانایی و آمادگی جمهوری اسلامی ایران برای پذیرش آوارگان جدید و لزوم حمایت در قلمرو کشور افغانستان شایسته است جوامع بین المللی بویژه اتحادیه اروپا در راستای ارتقائ ضریب امنیتی و کنترل مرز‌ها شرقی جهت مبارزه با این پدیده مشارکت جدی و حمایت‌های لازم را دولت جمهوری اسلامی معمول نمایند.

محمودی همچنین به بحران و درگیری‌های اخیر کشور افغانستان نیز اشاره نمود و افزود: با توجه به اوضاع امنیتی کشور افغانستان و لزوم آمادگی هرچه بیشتر برای مواجهه با بحران احتمالی ورود آوارگان به کشور ایجاب می‌نماید، جوامع بین المللی از جمله کمیساریای عالی سازمان ملل متحد در امور پناهندگان نسبت به تامین منابع مالی و تقویت زیر ساخت‌های لازم و تامین نیاز‌های آنان شامل واکسن و امکانات لازم در این خصوص مشارکت فعال تری داشته باشند.

در این نشست اسپری مدیرکل محیط زیست و توسعه پایدار وزارت امور خارجه، دکتر گویا رئیس مرکز بیمار‌های واگیر وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی، نماینده موقت هماهنگ کننده سازمان ملل در جمهوری اسلامی ایران، نماینده دفتر سازمان جهانی بهداشت در جمهوری اسلامی گزارشی از اقدامات صورت گرفته درخصوص واکسناسیون پناهندگان و مهاجرین خارجی ارائه دادند و سپس تعدادی از سفرای کشور‌ها ضمن تشکر از خدمات ارائه شده از سوی جمهوری اسلامی ایران به پناهندگان در طی ادوار گذشته، آمادگی خود را جهت کمک رسانی بیشتر به پناهندگان اعلام نمودند.

برچسب ها: واکسن کرونا
ارسال نظرات
امروز شنبه ۱۱ مرداد
امروز شنبه ۱۱ مرداد
امروز شنبه ۱۱ مرداد
امروز شنبه ۱۱ مرداد