تیتر امروز

کوروش احمدی: ترامپ، موافق حمله‌ای دیگر به ایران نیست/ برخی اقدامات رئیس‌جمهور آمریکا، نقض تعدادی از قواعد قطعی و آمرانه حقوق بین‌الملل است/ تکرار اتفاق کاراکاس در تهران، چندان محتمل نبوده ولی، منتفی هم نیست!/ ترامپ همچنان به دنبال رژیم چنج در ایران نیست
در گفت‌و‌گوی دیدارنیوز با دیپلمات پیشین ایران در دفتر سازمان ملل در نیویورک مطرح شد

کوروش احمدی: ترامپ، موافق حمله‌ای دیگر به ایران نیست/ برخی اقدامات رئیس‌جمهور آمریکا، نقض تعدادی از قواعد قطعی و آمرانه حقوق بین‌الملل است/ تکرار اتفاق کاراکاس در تهران، چندان محتمل نبوده ولی، منتفی هم نیست!/ ترامپ همچنان به دنبال رژیم چنج در ایران نیست

ترامپ همچنان به دنبال رژیم چنج در ایران نبوده و بیشتر به دنبال این است که با بکارگیری یک سری مکانیزم‌ها، اقدامات و راه‌حل‌های کم‌هزینه و حملات نقطه‌ای و محدود-بدون درگیر کردن سربازان آمریکایی-حاکمیت...
اغتشاش یا اعتراض مدنی؟/ پزشکیان دلار را آزاد کرد/ مادورو در بازداشت، معاونش رئیس‌جمهور موقت!
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

اغتشاش یا اعتراض مدنی؟/ پزشکیان دلار را آزاد کرد/ مادورو در بازداشت، معاونش رئیس‌جمهور موقت!

این صد و چهل و پنجمین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که امروز دوشنبه ۱۵ دی‌ماه ۱۴۰۴ با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
مجید حسینی: تاجگردون به جای نگرانی برای مصرف بنزین در دور دور، دلواپس معیشت مردم باشد/ ۸ هزار میلیارد تومان به ۲ درصد سپرده گذاران وام دادند!/ دلیل کسری بودجه، نه دولت که به‌خاطر دزدی ارز است/ اعتراض بازار به «گرانی» نیست/ کشور را به سمت دره ابرتورم می‌برید، ترمز کنید!
گفت‌وگوی دیدار در یک ویژه برنامه با استاد دانشگاه

مجید حسینی: تاجگردون به جای نگرانی برای مصرف بنزین در دور دور، دلواپس معیشت مردم باشد/ ۸ هزار میلیارد تومان به ۲ درصد سپرده گذاران وام دادند!/ دلیل کسری بودجه، نه دولت که به‌خاطر دزدی ارز است/ اعتراض بازار به «گرانی» نیست/ کشور را به سمت دره ابرتورم می‌برید، ترمز کنید!

مجید حسینی، استاد دانشگاه تهران مهمان ویژه برنامه دیدارنیوز بود، او در این گفت‌و‌گو به اعتراضات این روزها، دلایل گران سازی و نقش نسل زد پرداخت.

آب خلیج فارس به صنایع شهربابک منتقل می‌شود

نماینده مردم شهربابک در مجلس شورای اسلامی شروع پروژه انتقال آب خلیج فارس به صنایع شهرستان و همچنین شروع پروژه آبرسانی را نوید داد.

کد خبر: ۱۰۳۲۹۸
۱۰:۳۲ - ۱۲ مرداد ۱۴۰۰

انتقال آب خلیج فارس به صنایع شهربابک

دیدارنیوز ـ مصطفی رضاحسینی در نشست خبری با اصحاب رسانه افزود: با توجه به دغدغه مقام معظم رهبری قطعا برای جلوگیری از ولنگاری فضای مجازی نباید سلیقه‌ای و عجولانه عمل کرد، بلکه به برنامه‌ای کارشناسی شده احتیاج داریم، از طرفی هیچ طرحی در مجلس مصوب نشده بلکه چیزی که به رای گذاشت شد این بود که این طرح مشمول اصل ۸۵ شود که من با این نظر بشدت مخالف بوده و هستم و لذا رای منفی داده ام.

وی به مسائل مطرح شده پیرامون انتقال آب شهربابک به شهر‌های دیگر اشاره و تصریح کرد: تا زمانی که ما خادم مردم باشیم اجازه این کار را نخواهیم داد و دغدغه مردم پیرامون بحث آب را به رئیس جمهور منتخب، استاندار و دستگاه‌های امنیتی منتقل کرده ام، به هیچ عنوان پذیرفته نیست مردم ما در بعضی مناطق یک روز در هفته آب داشته باشند.

عضو کمیسیون صنایع و معادن مجلس شورای اسلامی از انجام وظیفه شرکت‌ها در قالب خدمات اجتماعی یاد کرد و اظهار داشت: شهرستان مشکلات جدی در بخش‌های زیر ساختی دارد که با توجه به بسته بودن دست دولت در اختصاص بودجه و شرایط تحریمی کنونی که گریبانگیر کشور است، باید از ظرفیت شرکت‌ها و مجموعه‌ها به بهترین شکل ممکن برای ایجاد زیرساخت‌ها استفاده کنیم.

وی ادامه داد: طی یکسال گذشته پروژه‌های مختلفی را در حوزه‌های گوناگون از جمله؛ ساخت کلانتری نیروی انتظامی، ساخت موزه و حسینیه سپاه، ساخت توانبخشی هلال احمر، کمک به تنها بیمارستان شهرستان، آسفالت راه‌های روستایی، آبرسانی به روستا‌ها و شهر‌ها و... را با استفاده از ظرفیت شرکت‌ها شروع کرده ایم.

نماینده مردم شهربابک در مجلس شورای اسلامی با اشاره به اینکه در همه جای دنیا از سرمایه گذار حمایت و فرش قرمز برای او پهن می‌کنند گفت: در مقطع کنونی ۹۰ درصد مراجعات ما و مطالبات مردم بحث اشتغال است و از طرفی بخشی از مسائلی که در حوزه‌های فرهنگی و اجتماعی شاهد هستیم ریشه در بیکاری و نامناسب بودن وضعیت معیشتی دارد که ما را مجاب می‌کند حضور سرمایه گذار را ارج بنهیم و ضمن انتقاد سازنده، فضای شهرستان را برای حضور سرمایه گذاران مثبت کنیم.

بیکاران واقعی در اولویت جذب نیرو می‌باشند

فرماندار شهربابک نیز در ادامه گفت: با تمام توان با اشتغالزایی کاذب برخورد خواهیم کرد و اولویت جذب نیرو را برای بیکاران واقعی خصوصا سرپرست خانواده قرار داده ایم.

قاسم شمسی افزود: در زمینه اشتغالزایی برای بانوان نیز، با اعطای تسهیلات بانکی از بانوان کارآفرین و ایجاد کسب و کار‌های جدید حمایت خواهیم کرد.

فرماندار شهربابک بیان داشت: اگر تمرکز و توجه خود را از تلاش برای توسعه‌ی شهرستان، به حواشی و سیاه نمایی‌ها بگذاریم، شاهد هیچ تغییر مثبتی و هیچ پیشرفتی در شهرستان نخواهیم بود.

وی با اشاره به انتقادات در فضای مجازی، تصریح کرد: اگر قول انجام کاری را داده ایم، شاید به دلیل مسائل اداری و تائیدیه کارشناسی به طول بی انجامد، ولی این دلیلی بر انجام نشدنش نیست، ما همانطور که با تمام توان برای رفع مشکلات تلاش می‌کنیم از مردم انتظار صبر، حمایت و عدم توجه به شایعات را داریم.

شمسی در رابطه با آلودگی کارخانه مس خاتون آباد، بیان داشت: با رفع مشکلات صادرات اسید و وارد شدن کارخانه اسید به مدار فعالیت ذوب خاتون آباد، آلایندگی به صورت قابل توجهی کاهش یافته است، ولی هدف ما رساندن این درصد به صفر و احقاق شعار صنعت سبز در شهرستان می‌باشد.

منبع: تحریریه
برچسب ها: بحران آب
ارسال نظرات
امروز پنجشنبه ۱۸ دی
امروز پنجشنبه ۱۸ دی
امروز پنجشنبه ۱۸ دی
امروز پنجشنبه ۱۸ دی
پرطرفدارترین ها