تیتر امروز

فوری: صدای انفجار در شرق و شمال اصفهان/ انهدام پهپاد ناشناس در ملایر/ تمدید لغو پرواز‌های داخلی و خارجی
روز پنجم جنگ ایران و اسرائیل (بروز رسانی می‌شود)

فوری: صدای انفجار در شرق و شمال اصفهان/ انهدام پهپاد ناشناس در ملایر/ تمدید لغو پرواز‌های داخلی و خارجی

جنگ ایران و اسرائیل که با تهاجم وحشیانه و ترورهای اسرائیل در تهران و دیگر شهرها آغاز شد، به روز پنجم رسید. ایران در پاسخ به این حملات، شهرهای مختلف از جمله تل‌آویو را موشک‌باران کرده است.
راهنمای سلامت روان برای شرایط جنگ
آرامش خودتان را حفظ کنید

راهنمای سلامت روان برای شرایط جنگ

در شرایطی که حملات وحشیانه و تجاوز نظامی اسرائیل به ایران و پاسخ قاطع تهران به این حملات ادامه دارد، حفظ آرامش و سلامت روان مردم در شرایط جنگی اهمیت زیادی دارد.

بورس قرمز شد/ کاهش ۲ هزار و ۳۴۷ واحدی شاخص کل

شاخص کل بورس امروز دوشنبه (۱۱ مرداد ۱۴۰۰) با کاهش ۲ هزار و ۳۴۷ واحدی به یک میلیون و ۳۵۷ هزار واحد رسید.

کد خبر: ۱۰۳۲۰۱
۱۳:۳۲ - ۱۱ مرداد ۱۴۰۰

بورس قرمز شد

دیدارنیوز ـ امروز شاخص کل بورس با کاهش ۲ هزار و ۳۴۷ واحدی به یک میلیون و ۳۵۷ هزار واحد رسید.

شاخص کل (هم‌وزن) نیز منفی بود و با یک هزار و ۱۵۷ واحد کاهش به ۴۰۰ هزار و ۸۸۹ واحد رسید.

معامله‌گران امروز در بازار سرمایه ۶۸۹ هزار و ۷۸ معامله به ارزش ۴۴۶۲ میلیارد تومان انجام دادند.

امروز نمادهای فملی، شپدیس، کچاد و نوری بیشترین تاثیر منفی را بر شاخص بورس داشتند. نمادهای میدکو، خودرو و وغدیر نیز بیشترین تاثیر مثبت را بر شاخص بورس داشتند.

شاخص فرابورس نیز امروز با کاهش ۸۷ واحدی به ۱۹ هزار و ۸۷۰ واحد رسید. تعداد معاملات انجام شده در فرابورس هم ۳۶۰هزار و ۳۵ معامله به ارزش ۳ هزار و ۳۴ میلیارد تومان بود.

امروز نمادهای زاگرس، دی، آریا و شگویا بیشترین تاثیر منفی را بر شاخص فرابورس داشتند. نمادهای فرابورس، بنو و هرمز نیز بیشترین تاثیر مثبت را روی شاخص فرابورس داشتند.

برچسب ها: بورس
ارسال نظرات
امروز سه‌شنبه ۲۷ خرداد
امروز سه‌شنبه ۲۷ خرداد
امروز سه‌شنبه ۲۷ خرداد
امروز سه‌شنبه ۲۷ خرداد