تیتر امروز

استقبال ايران از مذاکره واقعی با آمریکا/ خط و نشان پزشکیان برای خودروسازان/ باید راهی برای مذاکره پیدا کرد
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

استقبال ايران از مذاکره واقعی با آمریکا/ خط و نشان پزشکیان برای خودروسازان/ باید راهی برای مذاکره پیدا کرد

این صد و سی و دومین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که امروز دوشنبه ۲۶ آبان ۱۴۰۴ با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
زیدآبادی: آنقدر بر سر مجلس فیلتر گذاشتند که امروز صدای رسایی‌ها و ثابتی‌ها را از آن می‌شنویم/ پشت شما، جمهوری اسلامی است!/ عبدالکریمی: پشت من، هیچکس نیست، خداست!/ ناتو، صهیونیست‌ها و رضا پهلوی، نمی‌توانند برای ما دموکراسی بیاورند
در مناظره دو فعال سیاسی در دیدارنیوز مطرح شد

زیدآبادی: آنقدر بر سر مجلس فیلتر گذاشتند که امروز صدای رسایی‌ها و ثابتی‌ها را از آن می‌شنویم/ پشت شما، جمهوری اسلامی است!/ عبدالکریمی: پشت من، هیچکس نیست، خداست!/ ناتو، صهیونیست‌ها و رضا پهلوی، نمی‌توانند برای ما دموکراسی بیاورند

در ادامه سلسله مناظرات دیدارنیوز در خصوص مسائل روز کشور و منافع ملی، میزبان بیژن عبدالکریمی، استاد فلسفه دانشگاه و احمد زیدآبادی، روزنامه نگار و فعال سیاسی بودیم که در ادامه می‌‌خوانید.
سجاد عبدالله‌پور: اگر بپرسید علم بهتر است یا ثروت قطعا می‌گویم علم/ در کار روی اصول اخلاقی‌ا‌م پا نگذاشتم/ فکر می‌کردم در دبی برایم فرش قرمز پهن می‌کنند، اما اینطور نبود
گفت‌وگوی دیدار با یک کارآفرین

سجاد عبدالله‌پور: اگر بپرسید علم بهتر است یا ثروت قطعا می‌گویم علم/ در کار روی اصول اخلاقی‌ا‌م پا نگذاشتم/ فکر می‌کردم در دبی برایم فرش قرمز پهن می‌کنند، اما اینطور نبود

دیدارنیوز در یکی از گفت‌و‌گو‌های ویژه خود به سراغ سجاد عبدالله‌پور، مهندس معمار و کارآفرین که این روز‌ها در دبی زندگی می‌کند، رفته و از او درباره لایه‌های پنهان و پیدا مهاجرت و کار کردن در یک...

آخرین وضعیت نقل‌و انتقالاتی پرسپولیس؛ از پیشنهاد سنگین نوراللهی تا احتمال جدایی شیری

بعد از پایان لیگ بیستم احتمال جدایی چند بازیکن پرسپولیس به واسطه پایان قرارداد وجود دارد.

کد خبر: ۱۰۳۰۳۹
۱۳:۴۰ - ۱۰ مرداد ۱۴۰۰

 پرسپولیس

دیدارنیوز - پرسپولیس در روز هشتم مرداد توانست برای پنجمین مرتبه متوالی جام قهرمانی لیگ‌برتر را بالای سر ببرد. بعد از پایان لیگ گمانه‌زنی‌های زیادی در خصوص نقل و انتقالات به پرسپولیس وجود دارد. تا این لحظه تکلیف محمدحسین کنعانی‌زادگان قطعی شده است. این بازیکن بلافاصله بعد از جشن قهرمانی پرسپولیس، جدایی‌اش از این تیم و پیوستنش به یکی از تیم‌های قطری را اعلام کرد.

بررسی‌ها حاکی از آن است که کمال کامیابی‌نیا موافقت اولیه خود را در خصوص تمدید قرارداد به پرسپولیس اعلام کرده است. احمد نوراللهی هم با وجود دریافت پیشنهاد از چند تیم عربی، به ادامه همکاری با سرخ‌پوشان تمایل دارد. به ویژه که وی در سال منتهی به جام جهانی نمی‌خواهد ریسک کند و قصد ندارد جایگاهش در تیم ملی فوتبال را از دست بدهد. شماره ۸ پرسپولیس با توجه به عملکردش، انتظار پیشنهاد مالی بالاتری دارد. باید دید باشگاه پرسپولیس می‌تواند خواسته مالی او را برآورده کند.

علی شجاعی دیگر بازیکنی است که شایعاتی درباره خروج وی از پرسپولیس شنیده شد. با توجه به حضور وحید امیری و سعید آقایی، این بازیکن فرصت زیادی برای حضور در میدان ندارد. از آنجا که هنوز قراردادش با پرسپولیس به پایان نرسیده، در صورت تمایل برای جدایی باید از سرخ‌پوشان رضایتنامه بگیرد.

قرارداد مهدی شیری با پرسپولیس به پایان رسیده است. او هنوز در خصوص تمدید قراردادش با باشگاه فعلی‌اش صحبتی نکرده است. به نظر می‌رسد با توجه به حضور سیامک نعمتی و خرید احتمالی ۲ مدافع دیگر احتمالاً در ترکیب اصلی جایگاهی نخواهد داشت. باید دید در خصوص ادامه همکاری با پرسپولیس چه تصمیمی می‌گیرد؟

شهریار مغانلو به صورت قرضی از سانتاکلارا به پرسپولیس پیوسته بود. سپاهانی‌ها تمایل دارند وی را به خدمت بگیرند؛ اما برای انتقال مغانلو به سپاهان موافقت وی از اهمیت بالایی برخوردار است؛ او در جواب پیشنهاد سپاهانی‌ها چند روزی فرصت خواسته است. هر چند طلایی‌پوشان خیلی به این انتقال امیدوار نیستند اما در صورت موافقت این بازیکن برای پیوستن به سپاهان، محبی به عنوان بخشی از قرارداد به تیم پرتغالی منتقل می‌شود.

برچسب ها: پرسپولیس
ارسال نظرات
امروز سه‌شنبه ۲۷ آبان
امروز سه‌شنبه ۲۷ آبان
امروز سه‌شنبه ۲۷ آبان
امروز سه‌شنبه ۲۷ آبان